Обща информация

Хотелски комплекс Флагман, Созопол

Почивка в Созопол, България

Цени и пакети за хотела →

Акостирай в Созопол! Най-близо до морето! Лекият морски бриз обещава приятни емоции. Безкрайната синева оставя усещането за пълен ралакс. Това е Вашата ефирна ваканция в хотел Флагман*** под звука на вълните. Хотел Флагман е добре познат в туристическите среди, с утвърдено име, спечелил доверието на своите гости през годините. Хотелът разполага с всичко необходимо за комфорта на Вашата почивка или за организирането на Вашето мероприятие!

Местоположение на Хотелски комплекс Флагман:

С уникална архитектура на акостирал кораб, хотелски комплекс Флагман*** се намира в новата част на гр. Созопол - на 30 м. от плаж Харманитe, с 5 км. плажна ивица с фин пясък.

Настаняване в Хотелски комплекс Флагман:

В комплекс Флагман можете да се наслаждавате на своята ефирна ваканция в: * 3 средни и 4 големи апартаменти с два санитарни възела * 10 студия * 33 двойни стаи

Удобства в хотела:

Активна почивка или релакс – решението е ваше! * Басейн - отлично поддържан с обособена част за деца * Спортен център с фитнес * Сауна * Джакузи * Масаж * Просторен ресторант- състоящ се от закрита зала с 100 места и 2 открити веранди за 160 места. Вашето удобно и приятно пътуване е гарантирано също от нас! Собствен луксозен микробус /15 местен/ с всички екстри за комфортен трансфер, както и за организиране на екскурзии и мероприятия. Допълнителни услуги: * сейфове за съхраняване на ценности на рецепцията * рум сервиз * обмяна на валута

Хранене и развлечения:

Ресторант “Флагман” работи ежедневно без прекъсване . Сутрин закуската, включена в цената на стаите, се сервира на шведска маса. През останалото време може да се насладите на разнообразна българска, европейска, кухня в съчетание с богат асиртимент от алкохолни и безалкохолни напитки и коктейли. Предплатената вечеря също е на шведска маса.

Бизнес удобства в Хотелски комплекс Флагман:

Конферента зала:

* отлични условия за организиране на семинари, бизнес срещи, форуми
* 80-100 места
* техническо оборудване
* климатична инсталация

Уеб сайт: http://www.flagmansozopol.com/bg/

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи