Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс

Почивка на остров Барбадос

Почивка на остров Барбадос

Ще си поговорим за Барбадос, така че извикайте в съзнанието си онези чудни картини на мек, златен пясък, нежно поклащащи се палми, топли Карибски води, вкусни коктейли с ром по залез слънце, както и диви танци до зори. Почивката на остров Барбадос, най-източно разположеният остров от Карибския басейн, е перфектен избор за меден месец, семейна ваканция на плажа, приключения и пълен релакс.

Остров Барбадос е с 430 км2, така че този Карибски скъпоценен камък има какво да предложи за туристи с различни вкусове. Посетителите се наслаждават на историята и културното съкровище на столицата Bridgetown с нейния известен площад на Националните герои, красивата сграда на парламента и катедралата St Michael. Други курорти и градчета, които можете да видите на Барбадос са Карлисле Бей, Maxwell, St Lawrence, St James и Oistins.

Западният бряг на Барбадос предлага най-спокойната плажна ивица и най-красивите плажове, всички, от които са отворени за турисити. Южните и източните плажове са пленителни с по-дивата си красота и условия, които са идеални за водни спортове. На Барбадос Ви очакват гостоприемни местни хора, отлично условия, които ще направят пътешествието прекрасно и наистина незабравимо.

Почивката на Барбадос е нещо повече от плаж и море. Разнообразете своя свят и престой като се изненадате с пътешествие с лодка и да насладете на 97км плажна ивица и дивен морски свят. Посетете плантация за захарна тръстика като Francia Plantation, или се насладете на Резервата Барбадос, където Ви очакват маймуни, каймани, костенурки и влечуги.

Искате ли да се отпуснете в спокойствието на една приказка, посетете Барбадос, сипете си вкусен коктейл с ром и се насладете на чудните гледки!

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки