Начало » Почивки в България » Хотели в България

Промоции за Хотели в България

Хотели в България

Над 500 хотела в цяла България - море, ски, планина, спа, градски хотели. Актуални ниски цени, специални предложения, проверка на цена и наличност и директна онлайн резервация с плащане с кредитна карта, epay, на банкомат или в офис на EasyPay. Онлайн отстъпки от цена в хотела, започващи от 10%. Резервирайте хотел в България сега с най-удобната онлайн резервация на българския пазар на едни от най-добрите цени! Гарантирайте си спокойствие с договор с лицензиран туроператор.

Хотели в Албена
Курортът Албена е подходящ за семейна почивка. Той е относително спокоен, в сравнение с по-големите курорти като Слънчев бряг и Златни пясъци. Само на 10 километра от Албена се намира Ботаническата градина в Балчик, съдържаща уникални растения, както и архитектурно-парковият комплекс Дворецът, който е резиденция на румънската кралица Мария в началото на 20 век. Албена е разположен в близост и до резервата Балтата, който представлява лонгозна гора край река Батова.
Хотели в Арбанаси
Село Арбанаси е едно от най-живописните стари селища в страната. Разположено е на едноименното скалисто плато, само на 4 км североизточно от Велико Търново. С монументалната и неповторима възрожденска архитектура от 16-17 в. на къщите и църквите и природните си дадености Арбанаси е истински рай за туристите.
Хотели в Асеновград
В долината на река Асеница, недалеч от Асеновград, по шосето за Бачковския манастир над реката на скалисто възвишение се вижда църквата Св Богородица Петричка(XII-XIII в) , извисяваща се над останките от Асеновата крепост. Крепостта е построена през IX-XI век и първоначално се е наричала Петрич. След Клокотнишката битка през 1230 година цар Иван Асен II я укрепва и разширява, като отбелязва това с надпис, издялан над входа на крепостта. Така по-късно става известна като Асеновата крепост, ...
Хотели в Ахелой
Ахелой е малко туристическо селце, което е разположено между Равда и Поморие. През Ахелой преминава основният път, който свързва Бургас и Варна, така по време на туристическия сезон често се получават задръствания. Ахелой е известен с историческата битка от 917 година, когато българите, предвождани от Цар Симеон, побеждават византийците.

Хотели в Ахтопол
Град Ахтопол се намира на 87 км югоизточно от Бургас и 477 км югоизточно от София. Това е морски курорт, разположен на скалист полуостров в подножието на планина Странджа. Тук слънчевите дни са повече от където и да било другаде по българското черноморие, а температурата на водата е по-висока (около 25оC). Плажната ивица, покрита със ситен пясък, е дълга 2 км. Ахтопол е идеално място за почивка на хора, търсещи спокойствие и усамотение.
Хотели в Балчик
Балчик е град в Североизточна България, намира се в Добричка област и е близо до Варна. Градът е административен център на община Балчик.
Намира се на черноморския бряг — в близост до курортите Албена, Кранево и град Каварна. Геоложката основа е от бял варовик. Като цяло температурата на морската водата е 2–3 градуса по-ниска отколкото по южното българско Черноморие.
Хотели в Банкя
Разположен само на 17 километра западно от идеалния център на София, район Банкя е мястото с най-чистия въздух в столицата. Разположението на Банкя в подножието на Люлин планина, лекият планински бриз, богат на отрицателни йони и фоноциди и най-важното – лековитите минерални извори, са дадености, които определят развитието й през годините като национален курорт с профил лечение и рехабилитация на сърдечно-съдови заболявания.
Хотели в Банско
Банско е град, който се намира в Област Благоевград, Югозападна България. Той е разположен в подножието на планината Пирин, като близо до него започва и националния парк Пирин. Отличните прородни условия и подходящия климат тук са причина днес Банско да е световно известен зимен курорт, който предлага прекрасни условия за професионален и любителски ски-спорт. Снежната покривка в града се задържа от декември до април.
Хотели в Белоградчик
Белоградчик е малък град в област Видин, Северозападна България. Той е административен център на едноименната община Белоградчик. Градът е живописно разположен в западната част на Стара планина, в югозападното подножие на Белоградчишкия венец. Благоустроен и приветлив, Белоградчик е сред атрактивните туристически обекти на България. Предлага възможности за излетен, пещерен и конгресен туризъм, алпинизъм, лов и риболов, спорт и астрономически наблюдения.

Хотели в Благоевград
Благоевград е известен с красивия си център, направен от мрамор. Природните дадености на града са мекият климат, близостта на планината и многото паркове и градини. Благоевград е богат на културни забележителности. Особен интерес в културно отношение представлява квартал “Вароша” с уникалната си възрожденска архитектура, Исторически музей, църквата “Въведение Богородично” и много други забележителности, които го превръщат в любимо място за туристите и гражданите на града.

Хотели в Боровец
Боровец е най-големият зимен курорт в България. Разположен е по северните склонове на Рила. С годините Боровец се е утвърдил като приятно място за почивка както през зимата, така и през летния сезон. Разполага с множество писти и лифтове. Отдавна познати на българските туристи са и повечето хотели в Боровец. Тук може да се научите да карате ски и сноуборд. През лятото може да изберете да разгледате района, благодарение на някоя от еко пътеките или да се опитате да уловите риба.
Хотели в Бургас
Град Бургас се намира в Източна България, на южното Черноморие. Разположен е на 385 км от град София, на 267 км от град Пловдив и 133 км от град Варна. Надморската височина на града е между 2 и 27 метра. Тук се намира международното и първото по натовареност летище и пристанището с най-голям товарооборот в България.
Хотели в Бяла
Бяла се намира на 50 км от Варна и на 70 км от Бургас. В града има етнографски парк, а наблизо е разположен палео-геоложкият обект Белите скали. Бяла е едно чудесно място за отдих, за което благоприятства съчетанието на планински и морски климат. Плажът на Бяла е сред най-чистите в България.

Хотели в Гранд Хотел Варна
Комплекс "Гранд Хотел Варна" е част от курорта "Св. Константин и Елена" - най-старият курорт на българското черноморие. Красивият комплекс се намира сред прекрасен парк с естествена растителност.
Хотели в Девин
Девин е град в Южна България, койо се намира в Западните Родопи, Област Смолян. Той е разположен близо до Пампорово и Чепеларе в Девинската планина. Градът е заобиколен от обширни борови и смърчови гори. Интересна места за посещение в района - язовир Доспат, язовир Беглика, многото екопътеки и места за къмпинги и еко туризъм.
Хотели в Добринище
Добринище е малко градче в полите на Пирин, което се намира близо до Рила и Родопите. Дотам се стига лесно с автобус София - Гоце Делчев или маршрутка от Банско. От Добринище тръгва път нагоре за хижа Гоце Делчев, който продължава до високата хижа Безбог (2200 метра). Градчето е чудесно място за ски ваканция и за начало на няколкодневен преход из Пирин.

Хотели в Долна баня
Град Долна баня се намира в Югозападна България в Горнобанската котловина на 640 м надморско равнище между планините Рила и Средна гора на 63 км от София 28 км от Самоков и на 68км от Смолян. Населението му е 5000 жители. Селището произхожда от траките и е било именувано Венетица. Балнеоложкият курот Долна баня е много популярен курорт поради топлите си минерални извори свежия планински въздух и богатата природа, разполага и с стадион и плувни басейни, което го прават любимо място за почивка ...
Хотели в Дряново
Дряново е град, разположен в подножието на Стара планина в Централна Северна България. Той се намира в Габровска област и е в близост до градовете Трявна, Килифарево, Севлиево и Велико Търново. Градът е административен център на Община Дряново.

Хотели в Златни пясъци
Курортът е втория по големина на крайбрежието, разположен по протежението на брега на Черно море.През летния сезон курорт Златни пясъци предлага всички категории хотели, от евтини хотели две звезди, три звезди до луксозни хотели в Златни пясъци от четири звезди както и сървиз ''all inclusive''.
Хотели в Ивайловград
Ива̀йловград е град в Югоизточна България. Той се намира в Област Хасково и е в близост до река Арда. Градът е административен център на община Ивайловград.

Хотели в Ихтиман
Ихтиман се намира в котловина в Ихтиманска Средна гора, Югозападна България. На север котловината е оградена от Ихтиманска Средна гора (Вакарелската планина, Белишката планина), а на юг са северните склонове на Септемврийски рид. Източната част е заета от Еледжишкия дял на Ихтиманска Средна гора с ясно изразено било. Най-високият връх в тази планинска верига е връх Бенковски - 1186м. Ихтиманската котловина е със средна надморска височина 650м. Климата е умерено континентален.

Хотели в Каварна
Град Каварна се намира в северната част на нашето Черноморие, върху скалисто плато над морския бряг на Добруджа. Градът се намира на около 60 км от Варна. Каварна се е утвърдила като рок столица на България.

Хотели в Казанлък
Град Казанлък е разположен на 200 км от Бургас, на 50км от от Габтово и на 90км от от Велико Търново. Градът се намира в Казанлъшката равнина разположена между Стара планина и Средна гора, затова го наричат и географския център на България. Казанлъшката равнина – наричана и долината на розите е известна в цял свят с добива на розово масло и долина на тракийските царе известна с тракийските могили.
Хотели в Китен
Китен е известен морски курорт в България. Намира се на около 446 км от София и 56 км от Бургас. Легендата разказва за мома на име Стана, която избягала от султанския харем. Учуден от смелостта и султанът обещал да освободи земята, която тя можела да обходи с кон. Жребецът и издъхнал след целодневна езда на един от плажовете, който и до днес се нарича Атлиман-заливът на коня.
Хотели в Ковачевица
Ковачевица е китно малко селце, сгушено в Югозападните Родопи, разположено на 1 050 м. надм. височина по поречието на Кървава река (Канина). Намира се на 220 км. от София, на 20 км. от Гоце Делчев и на 5 км. от Дряново. Населението на селото наброява около петдесетина жители.
Хотели в Копривщица
Копривщица-единствена... Неповторима по своята хубост природа, щедро даряваща жизнени сили, съхранена от векове история, уникални паметници на културата - всичко това Копривщица предлага на своите гости. Тук са съхранени над 380 архитектурни и исторически паметници, част от културното наследство на България.

Хотели в Кранево
Кранево е наистина хубаво място за морски туризъм между популярните курорт "Албена" и Варна (26 км). Това всъщност е малко село току на морския бряг в община Балчик , област Добрич . Старото му име е Екрене (на турски). Но всъщност Кранево произлиза от името на крепоста Кранеа, съществувала на същото место през средните векове.

Хотели в Кърджали
Кърджали е разположен в сърцето на Източно-родопския планински масив, на двата бряга на древната река Арда. Градът се намира на 259 км. от София и на 100 км от Пловдив. Кърджали е на 50 километра разстояние от град Хасково и на около 15 километра от древния град Перперикон. През Кърджали минава Паневропейския транспортен коридор №9 през прохода „Маказа“.
Хотели в Кюстендил
Град Кюстендил е разположен в западна България на 90км от София и на 70км от Благоевград. Разположен е в подножието на Осоговската планина на височина 525м на бреговете на река Банска. Кюстендил е известен балнеложки център. Околностите му са известни с безбройните овощни дървета.
Хотели в Ловеч
Ловеч е град в централна северна България, в подножието на Стара планина. Разположен на двата бряга на река Осъм като е разделен на две части – стара и нова. Намира се на 80 км от Велико Търново, на 35 км от Плевен и на 150 км от София.

Хотели в Лозенец
Лозенец е село в Югоизточна България. То се намира в община Царево, Област Бургас. До 1931 година Лозенец е населена местност Ембелец, част от град Василико (днес Царево), по името на едноименния нос Амбелиц (Лозенец).

Хотели в Мелник
Мелник - най-малкият град в България, е разположен в югозападната част на Пирин. Градът е известен със земните пирамиди, които представляват приказни природни скулптори с най-различни форми и очертания (едни от най-впечатляващите са тези с формата на скални гъби). Мелник се слави и с прочутото мелнишко вино.
Хотели в Несебър
Градът е уникален за България и туризма по черноморието. Той се посещава от хиляди почиващи всяка година. Климатът му се характеризира с топло и сухо лято и мека зима. В епохата на ранното средновековие е бил усилена крепост (7 в.пр.н.е.), като част от археологическите останки са атракция и в наши дни. Населените му е около 10000 жители. Плажовете му са покрити със златист дрено-зърнест пясък.
Хотели в Обзор
Обзор е морски курорт, известен като перлата на българското Черноморие. Намира се на около 65 км от Варна, 73 км от Бургас и 530 км от София. Обзор е разположен по ридовете на Стара планина, които се спускат към морето. Това е курортът с най-дългата плажна ивица (6 км ).
Хотели в Павел Баня
Павел баня е уникално място в сърцето на Розовата долина. Природата го е дарила със 7 термални извори с лечебни свойства. Въпреки че градът е курорт, известен с оздравителното си действие, той е посещаван и от любителите и на другите видове туризъм. Сред забележителностите, които може да бъдат посети са Радучевата къща – на съратник на Левски, който му е давал подслон, Джанановата къща в село Габарево, където Левски основал революционен комитет.

Хотели в Пазарджик
Град Пазарджик се намира в най-западната част на Горнотракийската низина, част от общото Пазарджишко-Пловдивско поле, при надморска височина 205 метра. Първоначално градът е разположен на левия бряг на Марица. След освобождението му от турско иго той започва да се разраства и по десния бряг на реката. Пазарджик е равнинен град. Пазарджишкото поле е заобиколено от Средна гора, на север и Родопите на юг.

Хотели в Пампорово
В Пампорово основният туристически поток е през зимните месеци, защото курортът е пригоден предимно за ски спортовете. Почти всички ски писти в курорта започват от връх Снежанка, като тяхната надморска височина е от 1400 м до 1926 м. Туристическият сезон започва през месец декември и продължава почти до края на април.

Хотели в Панагюрище
Панагюрище се намира в Централна България, на 43 км от Пазарджик. Градът е разположен в планинския район на Същинска Средна гора. През Панагюрище тече река Панагюрска Луда Яна.

Хотели в Паничище
Курортното селище Паничище е разположено сред красиви и стари иглолистни гори в Рила планина. Има много почивни бази, хижи, спа хотели и профилакториуми, ски-влек с добра писта. Паничище е начална точка за пешеходни маршрути за хижите Пионерска, Ловна, Скакавица, Вада, Рилски езера, 7-те езера и др. В района се намира и най-ниското ледниково езеро в Рила - Сухото езеро.

Хотели в Плевен
Град Плевен е разположен в централната част на Мизия, равноотдалечен от река Дунав и Стара планина. Той е административен център на Северозападния регион. Градът се намира на 160 км от София (над половината от които по автомагистрала "Хемус"), 220 км от Букурещ, 150 км. от Русе, 300 км. от Варна и на 222 км. от Шумен
Хотели в Пловдив
Разположен е в западната част на българската част от Тракия, на двата бряга на река Марица. Отстои на 15 км северно от Родопите и на 50 км южно от Стара планина. Градът е застроен в подножията на седем сиенитни хълма, поради което често е наричан „Градът на хълмовете“ или „Градът на седемте хълма“.

Хотели в Поморие
Град Поморие се намира на тесен скалист полуостров, вдаден 3,5 км в Черно море, на 20 км северно от Бургас и на 18 км южно от Слънчев бряг. Градът е основан с името Анхиало в края на V в.пр.Хр. Голяма част от жителите му били траки. От самото си основаване, чак до началото на миналия век, той е от най-важните черноморски градове по българските земи. Особено голям разцвет достига по време на римското владичество. Тогава градът става епископски център и сече собствени монети.

Хотели в Правец
Град Правец се намира в малката едноименна котловина, през която преминава условната граница, отделяща физикогеографската подобласт на Стара планина от тази на Предбалкана. На север котловината е ограничена от Лакавишкия рид ("Бърдо") и Остромския рид от Предбалкана, а от юг я ограждат живописните гористи склонове на рида Било планина (в. Маняков камик, 1439 м.) – издънка на Централната старопланинска верига.
Хотели в Приморско
Приморско е един от известните морски курорти в България. Приморско се намира на около 5 км от Китен, 55 км от Бургас и 442 км от София. Поради благоприятният си климат, прекрасна природа, исторически и културни паметници той е предпочитано място за почивка на море. Интересна част от историята на Приморско е свързана с древните траки, които са живеели по тези места.
Хотели в Равда
Равда - един от старите ни морски курорти, но вече значително модернизиран, с много частни хотели, затворени комплекси и апартаменти. Равда разполага с няколко обширни, красиви и чисти плажни залива, стигащи до съседния Несебър. Селището предлага различни спортни развлечения и плажове с фин пясък, спасители, плажни чадъри и шезлонги.
Хотели в Разлог
Разлог е град в Югозападна България. Той се намира в Област Благоевград и е в близост до град Банско. Градът е административен център на община Разлог. До 1925 г. градът носи името Мехомия, след което е кръстен на котловината Разлог, в която се намира.

Хотели в Русе
Русе e голям пристанищен град по поречието на река Дунав в Североизточна България. Той е административен и стопански център на едноименните община Русе и област Русе. Русе е сред най-важните икономически центрове на България и е петото по големина населено място в страната. В районa му се намира „Дунав мост“, наричан в миналото „Мост на дружбата“, което е единственото съоръжение от подобен тип в българо-румънския участък на река Дунав.

Хотели в Сандански
Градът се намира в Санданско-Петричката котловина, в подножието на Пирин. Курортът отстои на почти еднакво разстояние от София и Солун и е важен център по международния главен път Е 79. През града минава и железопътна линия по трасето София - Кулата - Солун. Разстоянието от града до Егейско море и неговите курорти е 126 км. На 12 км. от Сандански се намира местността "Рупите" с храма св.Петка, построен от пророчицата Баба Ванга.
Хотели в Сапарева Баня
Градът е разположен на 75 км. югозападно от гр. София и на 56 км. от областния център Кюстендил. В близост до община Сапарева баня минава една от основните пътни артерии в страната – международен път Е79, част от международен транспортен коридор №4, чието икономическо значение за общината ще се увеличи след построяването на моста при Видин – Калафат.

В Сапарева баня има горещи минерални извори. Тук се намира единственият в България и континентална Европа гейзер-фонтан / 103ºС /.

...
Хотели в Св.св.Константин и Елена
Курортен комплекс "Св. св. Константин и Елена" е най-старият български черноморски курорт. Намира се на 10 км североизточно от центъра на Варна и на 6 км от края на Варна . И той, както и всички бизки курорти и почивни станции административно се намират във варненския район Приморски.
Хотели в Свети Влас
Свети Влас е град в Югоизточна България. Той се намира в Община Несебър, Област Бургас. На 2 февруари 2006 г. с решение на правителството град Свети Влас придобива статут на град.

Хотели в Свищов
Свищов е разположен в Централна Северна България, на брега на река Дунав. Това е най-южната точка на река Дунав с най-вдаденото навътре в територията на страната дунавско пристанище. На отсрещния румънски бряг се намира град Зимнич, с който го свързва всекидневен ферибот за пътници. Градът е влязъл в историята като първия освободен град през 1877 г.
Хотели в Силистра
Силистра е считан за най-старият град в България, основан преди повече от 5000 год. пр.хр. от траките и възстановен след това от Римска империя. Римският град Дуросторум е основан през 29 г. и става столица на римската провинция Мизия. Възниква като военен лагер върху по-старо тракийско селище.
Хотели в Синеморец
Китното крайморско селце носи името си от 1930-та година , като преди това е било под името – Каланджа.Край Синеморец преминава и река Велека , която се слави за една от най-чистите и богати на риба реки в България.Синеморец е и едно от малкото места в България където все още се провеждат нестинарски танци.
Хотели в Сливен
Разположен е в източната част на Горнотракийската низина, в самото подножие на Сливенския Балкан. Градът се намира на 300 км източно от столицата София, 28 км северозападно от Ямбол, 70 км североизточно от Стара Загора, 75 км източно от Казанлък, на 114 км западно от Бургас и на 130 км от границата с Гърция и тази с Турция.

Хотели в Слънчев бряг
Слънчев бряг е най-големият български курорт (с над 200 хотела), който се намира в южната част на българската черноморска ривиера на територията на Община Несебър.

Разположен е в залив във формата на полумесец, обърнат на изток. Северната част на курорта опира в полите на последните възвишения на Старопланинския масив, където граничи с град Свети Влас. Южната му част опира в разположения на полуостров древен град Несебър.

Хотели в Слънчев ден
Слънчев ден е морски комплекс, намиращ се на около 10 км от Варна и 8 км от Златни Пясъци. Слънчев ден представлява малък тих залив с чудесно, рядко срещано южно изложение, просторна плажна ивица с дължина 1 км, спокойно море с плитко пясъчно дъно, което плавно се свързва с брега, разкошен естествен парк с редки дървесни видове, извори с лечебна минерална вода и чист въздух.
Хотели в Смолян
Смолян е разположен в централната, най-красива част на Родопите, която е заета от вековни иглолистни гори. Разположен е в тясното дефиле на р. Черна, известна като Смолянската котловина, ограден от скалисти зъбери и живописни хълмове. Градът се намира на 260 км от София, 103 км от Пловдив, 46 км от Девин и 16 км на юг от курорта Пампорово.Хотели в Созопол
Созопол е най-старият град по българското черноморско крайбрежие. Първото селище тук е възникнало в края на IV-III хилядолетие преди Христа. Подводните проучвания в акваторията на созополското пристанище разкриват останки от жилища, керамични съдове, каменни и костени оръдия на труда от бронзовата епоха.

Хотели в София
Разположена е в централната част на Западна България, в Софийската котловина, заобиколена от планината Витоша на юг, планината Люлин на запад и Стара планина на север. Общата ѝ площ е 492 квадратни километра, а средната ѝ надморска височина e около 550 метра. Това я прави четвъртата по височина столица в Европа.
Хотели в Стара Загора
Релефът на региона е равнинно-хълмист и планински. В териториалния обхват на областта попадат Старозагорското поле, части от Средна гора, южните Старопланински склонове и Казанлъшката котловина.

Хотели в Троян
Троян е разположен в едно разширение на долината на река Бели Осъм сред обрасли с хубави гори хълмове и планински разклонения. Градът е възникнал като попътно долинно-проходно селище. Възникването на Троян се отнася към началото на 15 век.
Хотели в Трявна
Най-старите официални сведения за град Трявна са от времето на Османско владичество ХV-XVI век. Още там селището е с името Трявна. През Възраждането Трявна се оформя като процъфтяващ икономически и културно-просветен център.
Хотели в Хисаря
Град Хисаря се намира в централната част на страната, под южните склонове на Средна гора, на 360 м н.в. Релефът е оформен от плавния преход от склоновете на Средна гора към Горнотракийската низина. Климатът е преходно-континентален с топла и мека зима. Снежната покривка се задържа средно 27 дни в годината. Пролетта е ранна и сравнително топла, лятото се характеризира с високи температури /юли и август/, ниска влажност и слаби ветрове.
Хотели в Царево
Град Царево е разположен на три малки полуострова и съответно на четири залива, което го прави уникален за България. Разположението на града наподобява това на Рио де Жанейро в много по-малък мащаб (многото заливи и малки плажове, близостта до планината). Бреговата ивица е много разчленена, редуват се скалисти полуострови с неголеми живописни плажове.
Хотели в Чепеларе
Потънало в градини и цветя, планинското градче Чепеларе е разположено живописно по двата бряга на река Чая. Вековните гори, из които се носи родопска песен, високопланинските пасища и бистрите води на реката пазят духа на древната Родопа. Сегашното селище е основано през 1705 година, когато Бельо кехая решава да си построи тук къща.
Хотели в Шумен
Намира се на около 100 км от големите морски градове и пристанищни центрове Варна и Бургас и на 100 км от двете големи дунавски пристанища Русе и Силистра, чието значение нараства изключително много след като завърши строежа на фериботния комплекс, който ще свързва България с Румъния и Украйна.

Хотели в Ямбол
Град Ямбол се намира в Югоизточна България и е разположен на бреговете на р.Тунджа (античната Тонзос). Плодородните земи по долината на реката са били заселени още от най-дълбока древност.
Хотели във Варна
Градът е разположен на северния и западния бряг на Варненския залив и североизточния бряг на Варненското езеро. Южно от протока, свързващ залива и езерото, са единствено кварталите Аспарухово и Галата. На северния бряг са разположени основната промишлена зона и пристанищният комплекс. Североизточно от тях са разположени централната градска част с историческия център (т.нар. „гръцка махала“) и градски плаж.
Хотели във Велико Търново
Велико Търново е един от най-старите градове в България. Градът се намира в центъра на северната част на България. Има уникално положение - на трите хълма Царевец, Трапезица и Света Гора, и се извисява над минаващата река Янтра. От вековното съществуване на града тук са останали много паметници свързани с великата история на България. Това го прави идеална дестинация за туристи от цял свят.

Хотели във Велинград
Велинград е един от най-добрите планински места за почивка в България. Според някои статистики градът е най-посещаваният балнео курорт в страната. Балнеоложките и рехабилитационни процедури са задължителна част от центровете на всеки от хотелите във Велинград. Курортното градче се слави с най-високата концентрация на минерални извори в България.

Хотели във Видин
Градът се намира на брега на река Дунав и е административен център на Община Видин. Разположен е на 199 км североизточно от София, на 102 км северозападно от гр. Монтана, на 52 км северозападно от гр. Белоградчик, на 56 км северозападно от гр. Лом и на 30 км югоизточно от граничния град Брегово (Сърбия). Градът е първото голямо пристанище в България.

 

Календар

Февруари 2019
Март 2019
Април 2019
Май 2019
Юни 2019
Юли 2019
Август 2019
Септември 2019
Октомври 2019
Ноември 2019
Декември 2019
Януари 2020

Отзиви и мнения

Най-търсени

Топ предложения