02 940 11 00
0887 220 661

9:30-18:00ч
Profi Tours

Екскурзии в Италия

Екскурзии в Италия

Италия е невероятна държава, едно съкровище, което всеки мечтае да опознае, за да обикне. Екскурзиите в тази страна, която приласкава с приятелската атмосфера и чудна красота, предлага на туристите уикенд разходки, вълнуващи преживявания, изпълнени със забавления или пък релаксиращо бягство по крайбрежието на Средиземно море. Италия е популярна със своята прекрасна Венецианска Ривиера, известния курорт Лидо ди Йезоло и, разбира се, приказната Венеция. Пиза също присъства в списъка с градиве за посещение със своята уникална наклонена кула.

Екскурзиите в Италия са един сбъднат италиански сън, но Италия е много повече от изкуството на Венеция, романтиката на Флоренция и непреходните съкровища на Рим. Ако искате да усетите морското очарование, изберете си пакет за почивка на Неаполитанската Ривиера или полуостров Соренто. Соренто е отлична отправна точка за тези от Вас, които искат да си посетят Рим, столицата на Италия. Почивките в Соренто предлагат и възможност за разходка до Помпей, преоткрития град, който е един от най-големите градове, които са изследвани години след избухването на Везувий.

Екскурзии в Италия и пакети за почивка- традиции, култура и вълнуваща история

Италия предлага невероятни пейзажи, които ще Ви смаят, ако пътувате между Соренто и Амалфи по виещия се крайбрежен път с изглед към прекрасните води на Средиземно море. Екскурзията до Италия е изпълнена с традиции, култура и смайваща природа и вълнуваща история. Потопете се във Вашия италиански сън!

Екскурзии в Италия - стари предложения

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки