Начало » Почивки в България » Ски почивки - сезон 2012/13

Промоции за Ски почивки - сезон 2012/13

Ски почивки - сезон 2012/13

Онлайн резервация на ски почивка в България. Бързо и удобно цените на над 100 ски хотела в Банско, Боровец, Пампорово, Картала, Паничище, Чепеларе, Добринище. Актуални ниски цени с всички отстъпки и специални предложения от всички хотели в България, онлайн намаления. Плащане по банков път, с кредитна карта, с EPay и PayPal или в брой. Гарантирайте си спокойна ски почивка с договор с лицензиран туроператор!
Банско ски
Банско е град, който се намира в Област Благоевград, Югозападна България. Той е разположен в подножието на планината Пирин, като близо до него започва и националния парк Пирин. Отличните прородни условия и подходящия климат тук са причина днес Банско да е световно известен зимен курорт, който предлага прекрасни условия за професионален и любителски ски-спорт. Снежната покривка в града се задържа от декември до април.
Благоевград ски
Благоевград е известен с красивия си център, направен от мрамор. Природните дадености на града са мекият климат, близостта на планината и многото паркове и градини. Благоевград е богат на културни забележителности. Особен интерес в културно отношение представлява квартал “Вароша” с уникалната си възрожденска архитектура, Исторически музей, църквата “Въведение Богородично” и много други забележителности, които го превръщат в любимо място за туристите и гражданите на града.

Боровец ски
Боровец е най-големият зимен курорт в България. Разположен е по северните склонове на Рила. С годините Боровец се е утвърдил като приятно място за почивка както през зимата, така и през летния сезон. Разполага с множество писти и лифтове. Отдавна познати на българските туристи са и повечето хотели в Боровец. Тук може да се научите да карате ски и сноуборд. През лятото може да изберете да разгледате района, благодарение на някоя от еко пътеките или да се опитате да уловите риба.
Добринище ски
Добринище е малко градче в полите на Пирин, което се намира близо до Рила и Родопите. Дотам се стига лесно с автобус София - Гоце Делчев или маршрутка от Банско. От Добринище тръгва път нагоре за хижа Гоце Делчев, който продължава до високата хижа Безбог (2200 метра). Градчето е чудесно място за ски ваканция и за начало на няколкодневен преход из Пирин.

Пампорово ски
В Пампорово основният туристически поток е през зимните месеци, защото курортът е пригоден предимно за ски спортовете. Почти всички ски писти в курорта започват от връх Снежанка, като тяхната надморска височина е от 1400 м до 1926 м. Туристическият сезон започва през месец декември и продължава почти до края на април.

Паничище ски
Курортното селище Паничище е разположено сред красиви и стари иглолистни гори в Рила планина. Има много почивни бази, хижи, спа хотели и профилакториуми, ски-влек с добра писта. Паничище е начална точка за пешеходни маршрути за хижите Пионерска, Ловна, Скакавица, Вада, Рилски езера, 7-те езера и др. В района се намира и най-ниското ледниково езеро в Рила - Сухото езеро.

Разлог ски
Разлог е град в Югозападна България. Той се намира в Област Благоевград и е в близост до град Банско. Градът е административен център на община Разлог. До 1925 г. градът носи името Мехомия, след което е кръстен на котловината Разлог, в която се намира.

Сапарева Баня ски
Градът е разположен на 75 км. югозападно от гр. София и на 56 км. от областния център Кюстендил. В близост до община Сапарева баня минава една от основните пътни артерии в страната – международен път Е79, част от международен транспортен коридор №4, чието икономическо значение за общината ще се увеличи след построяването на моста при Видин – Калафат.

В Сапарева баня има горещи минерални извори. Тук се намира единственият в България и континентална Европа гейзер-фонтан / 103ºС /.

...
Смолян ски
Смолян е разположен в централната, най-красива част на Родопите, която е заета от вековни иглолистни гори. Разположен е в тясното дефиле на р. Черна, известна като Смолянската котловина, ограден от скалисти зъбери и живописни хълмове. Градът се намира на 260 км от София, 103 км от Пловдив, 46 км от Девин и 16 км на юг от курорта Пампорово.Чепеларе ски
Потънало в градини и цветя, планинското градче Чепеларе е разположено живописно по двата бряга на река Чая. Вековните гори, из които се носи родопска песен, високопланинските пасища и бистрите води на реката пазят духа на древната Родопа. Сегашното селище е основано през 1705 година, когато Бельо кехая решава да си построи тук къща.
 

Календар

Февруари 2019
Март 2019
Април 2019
Май 2019
Юни 2019
Юли 2019
Август 2019
Септември 2019
Октомври 2019
Ноември 2019
Декември 2019
Януари 2020

Отзиви и мнения

Най-търсени

Топ предложения