Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс

Екскурзии в Гърция

Екскурзии в Гърция

Живописни рибарски селища, таверни, прекрасни плажове и тюркоазени сини води, луксозните почивки в Гърция ще Ви приканят да опознаете страна, която е част от една вълнуваща историческа ‘приказка’ и ще се запознаете с не една легенда, която продължава да живее в Гърция.

Със своя собствена идентичност и атмосфера, гръцките острови и курортите в Гърция са винаги символ на приятната, отпускарска атмосфера, която цари на острова от векове.

Всеки гръцки остров и курорт е различен и уникален, но истината е, че всички са обединени от историческото и културно наследство, формирано през вековете, както и красотата, която привлича туристи от цял свят. Една екскурзия до Гърция може да ‘даде’ много: луксозни преживявания на лъскави места, безгрижни обиколки по тесните улички на град Корфу, посещаване на археологическите места на античния Пелопонес. Можете да се обгърнете в култура, история или разкош, изборът е само Ваш. Ако желаете лукс, отправете се към шикозните курорти на Санторини и Миконос или просто се отдайте да релакс, докато наблюдавате света от един от най-чистите бели и кадифени плажове около Гърция.

Екскурзиите до Солун през уикенда са перфектния избор за тези от Вас, които искат да се докоснат до гръцката култура и начин на живот, дори и за малко.

Екскурзии в Гърция - стари предложения

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки