Начало » Екзотични почивки » Почивка на Сейшелите

Почивка на Сейшелите

Прекарайте лятната си почивка, излежавайки се на безкрайните плажни ивици на Сейшелските острови, обикаляйте островите, за да преоткрийте чудни къщи и несравними природни паркове.

Сейшелите са група от 100 тропически острова, пръснати из Индийския океан. Виктория, най-малката столица на Африка, е мястото, където ще откриете старинни и чудати сгради, които сякаш Ви връщат назад в колониалното минало на града. На остров Махе сякаш нищо няма значение. Тук само Вие и емоциите Ви се сливат с планинския, драматичен пейзаж. Ако погледнете на север към другите острови, ще забележите, че те приличат повече на песъчинки, които се носят грациозно и безгрижно из чистите сини води на океана. Остров Праслин, разположен в най-северният край на островната група, е приютил гъсти гори и многоцветни коралови рифове, които ще омаят всеки посетител.
Ако искате да релаксирате, вземете лодка от Махе до Silhouette, остров без пътища, където можете да прекарате дни си в сладка дрямка под люлеещите се палмови листа преди да се насладите на коктейл и да се полюбувате на чудната гледка на залеза.

Ако романтиката е всичко,за което мечтаете през Вашата почивка, отправете се към малкия остров La Digue, едно от най-усамотените кътчета на Сейшелите. В случай, че сте избрали семейна почивка с обичаните хора, открийте скритите плажове и закътани местенца, подходящи за гмуркане. На остров Махе се организират специални обиколки или уроци по гмуркане с инструктор.

Сенчестите ботанически градини на Виктория са чудесно кътче за релакс точно на обед, когато палещото слънце не е най-добрата компания на плажа. Внимавайте за гигантски костенурки и не пропускайте да ги снимате!

La Fontaine Holiday Apartment 3*  - , Сейшелски острови
3 звезди 3 звезди 3 звезди

Намира се на северното крайбрежие на Бел Омбре , само на 5 мин. пеша до Beau Vallon , един от най-хубавите плажове на Махе. На около 800м. има ресторант, бар и магазини.

Детайли
Sunset Beach Hotel ****- Mahe - остров Махе, Сейшелски острови
4 звезди 4 звезди 4 звезди 4 звезди
Бутиковият хотел е разположен в северозападната част на остров Махе. Предлага спокойствие и уединение на брега на морето под сянката на палмите. Центъра на град Виктория е на 7 км, а летището е на 15 км.
Детайли
Le Meridien Fisherman's Cove*****- Mahe - остров Махе, Сейшелски острови
5 звезди 5 звезди 5 звезди 5 звезди 5 звезди
Първокласният Le Méridien Fisherman´s Cove
привлича своите гости със своя непринуден чар и уникалната си архитектура, в изпълнение от местни гранит и дърво. Хотелът е разположен сред пищна тропическа градина, в северозападната част на остров Махе, над западния край на плажа Beau Vallon и предлага идеални възможности за една пълноценна почивка. Просторният пясъчен плаж започва непосредствено до хотела. До столицата Виктория са 6 км, а летището Махе е отдалечено на 16 км
Детайли
 

Календар

Февруари 2019
Март 2019
Април 2019
Май 2019
Юни 2019
Юли 2019
Август 2019
Септември 2019
Октомври 2019
Ноември 2019
Декември 2019
Януари 2020

Отзиви и мнения

Най-търсени

Топ предложения