Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс

Почивка на Сейшелите

Почивка на Сейшелите

Прекарайте лятната си почивка, излежавайки се на безкрайните плажни ивици на Сейшелските острови, обикаляйте островите, за да преоткрийте чудни къщи и несравними природни паркове.

Сейшелите са група от 100 тропически острова, пръснати из Индийския океан. Виктория, най-малката столица на Африка, е мястото, където ще откриете старинни и чудати сгради, които сякаш Ви връщат назад в колониалното минало на града. На остров Махе сякаш нищо няма значение. Тук само Вие и емоциите Ви се сливат с планинския, драматичен пейзаж. Ако погледнете на север към другите острови, ще забележите, че те приличат повече на песъчинки, които се носят грациозно и безгрижно из чистите сини води на океана. Остров Праслин, разположен в най-северният край на островната група, е приютил гъсти гори и многоцветни коралови рифове, които ще омаят всеки посетител.
Ако искате да релаксирате, вземете лодка от Махе до Silhouette, остров без пътища, където можете да прекарате дни си в сладка дрямка под люлеещите се палмови листа преди да се насладите на коктейл и да се полюбувате на чудната гледка на залеза.

Ако романтиката е всичко,за което мечтаете през Вашата почивка, отправете се към малкия остров La Digue, едно от най-усамотените кътчета на Сейшелите. В случай, че сте избрали семейна почивка с обичаните хора, открийте скритите плажове и закътани местенца, подходящи за гмуркане. На остров Махе се организират специални обиколки или уроци по гмуркане с инструктор.

Сенчестите ботанически градини на Виктория са чудесно кътче за релакс точно на обед, когато палещото слънце не е най-добрата компания на плажа. Внимавайте за гигантски костенурки и не пропускайте да ги снимате!

Почивка на Сейшелите - стари предложения

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки