Начало » Почивки в България

Промоции за Почивки в България

Почивки в България

Хотели в България
Над 500 хотела в цяла България - море, ски, планина, спа, градски хотели. Актуални ниски цени, специални предложения, проверка на цена и наличност и директна онлайн резервация с плащане с кредитна карта, epay, на банкомат или в офис на EasyPay. Онлайн отстъпки от цена в хотела, започващи от 10%. Резервирайте хотел в България сега с най-удобната онлайн резервация на българския пазар на едни от най-добрите цени! Гарантирайте си спокойствие с договор с лицензиран туроператор.
Почивка на море
Онлайн резервация на почивка на море в над 150 хотела в над 25 морски курорта в България. На море в Слънчев Бряг, Несебър и Свети Влас, Поморие, Созопол и Приморско, Златни Пясъци, Гранд хотел Варна и Св. Константин и Елена, Ривиера, Балчик и Каварна. Сравнете бързо и лесно цените на хотелите и резервирайте своята почивка на море България сега с най-удобната онлайн резервация на българския пазар! Гарантирайте си спокойна почивка с договор с лицензиран туроператор с над 13 години ...
Ски почивки - сезон 2012/13
Онлайн резервация на ски почивка в България. Бързо и удобно цените на над 100 ски хотела в Банско, Боровец, Пампорово, Картала, Паничище, Чепеларе, Добринище. Актуални ниски цени с всички отстъпки и специални предложения от всички хотели в България, онлайн намаления. Плащане по банков път, с кредитна карта, с EPay и PayPal или в брой. Гарантирайте си спокойна ски почивка с договор с лицензиран туроператор!
Спа и балнеология
С нас може да резервирате на практика всеки спа хотел в България. Предлагаме ви избор от над 30 хотела в класическите спа дестинации Сандански, Велинград, Хисаря, Девин и Поморие от семпли 3-звездни хотели до 5-звезден лукс. Ако търсите бюджетна почивка, може да се насочите към Павел Баня или Сапарева Баня. Сравнете бързо и лесно цените на хотелите и резервирайте онлайн за 5 минути.
Почивки на планина
Резервирайте онлайн почивка на планина в един от множеството китни планински градове на България! В подножието на Рила или Пирин, по продължението на Стара Планина, в сърцето на Родопите - всички тези места ни позволяват да избягаме от стреса за уикенда, да съчетаем пълноценната почивка с излет из планината през пролетта и лятото или да избягаме от летните жеги.
 

Календар

Февруари 2019
Март 2019
Април 2019
Май 2019
Юни 2019
Юли 2019
Август 2019
Септември 2019
Октомври 2019
Ноември 2019
Декември 2019
Януари 2020

Отзиви и мнения

Най-търсени

Топ предложения