Обща информация

Хотел Аполис, Созопол

Почивка в Созопол, България

Цени и пакети за хотела →

Тези моменти в живота винаги са били незаменими – дългоочакваната лятна отпуска, релакса на плажа, морските нощи с прохладен бриз, свободата да предприемеш, всичко което искаш. Оставете грижите вкъщи и вземете само слънчевите очила и джапанките! Хотел Аполис*** Ви очаква! Хотел Аполис*** е луксозен семеен хотел с интересна архитектура, построен през 2006 г. Хотелът се намира в новата част на гр.Созопол.

Местоположение на Хотел Аполис:

Разположен на 70 м. от плаж Хармани с 5 км плажна ивица, 2200 часа слънчево греене , 27 градуса морска вода.

Настаняване в Хотел Аполис:

В хотел Аполис*** можете да се наслаждавате на своята почивка в 29 уютни двойни стаи и 2 луксозно обзаведени апартаменти тип „мезонет” с хол и спалня и 1 мезонет с две спални и хол, с директна гледка към морето. Хотелът е разпределен на 5 нива изцяло ориентирани към морето с цел гарантиране на прекрасна гледка на своите гости: Сутеренен етаж 2 големи стаи с квадратура от 27 кв.м , с мека разтегателна мебел и уютно оформени английски дворчета към тях. Партерен етаж 6 стаи с квадратура 25 кв.м и 1 студио, с големи тераси с частична гледка към морето и басейна. Първи етаж 9 големи стаи с мека разтегателна мебел и 1 студио, с тераси с изглед към морето и басейна. Втори етаж 7 стаи, 2 мезонета с хол и спалня и 1 мезонет с две спални и хол, от които всички са с гледка към морето и басейна. Трети етаж 3 стаи отново с прекрасна гледка!

Удобства в хотела:

Хотел Аполис*** разполага с: * Ресторант, с външна тераса * Басейн - детски и за възрастни, с шезлонги * Детска площадка * Паркинг Вашето удобно и приятно пътуване е гарантирано също от нас! Собствен луксозен микробус /15 местен/ с всички екстри за комфортен трансфер, както и за организиране на екскурзии и мероприятия.

Уеб сайт: http://www.apolissozopol.com/bg/

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи