Обща информация

Хотел Легенди, София

Почивка в София, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в София или актуалните ни промоции.

Тризвездният хотел "Легенди", открит през април 2006 година, е един от най-уютните хотели в центъра на София.Той предлага неповторима комбинация от висококачествено обслужване, спокойствие, уют и комфорт.

Местоположение на Хотел Легенди:

Бизнес Хотел "Легенди" се намира в централната част на София на бул."Черни връх" №54-56, който е само на 5 минути път с кола от НДК (Национален дворец на културата), Сити Център София и търговската зона на булевард "Витоша". Хотелът е в непосредствена близост до Бизнес център - Експо 2000, Ийст Парк Трейд Център, Бизнес център Мандарин, Болница Токуда, Офиси на Уникредит Булбанк, Експресбанк и Пиреосбанк. Хотел "Легенди" е на 5 мин. пешеходно разстояние от ембламатичният Хотел "Кемпински Зографски" и новият бизнес център "ХИЛ ТАУЪР". Планината Витоша, предлагаща условия за летен и зимен туризъм е само на 10 км. от хотела. До аерогарата се стига за 15 минути с кола.

Настаняване в Хотел Легенди:

Хотел "Легенди" разполага с 40 двойни стаи, 3 единични стаи, 2 апартамента и 2 апартмент хауса.

Удобства в Hotel Legends:

Химическо чистене, пране и гладене LAN достъп WI-FI - достъп Рум Сервиз Безплатна карта на София Кетъринг Поръчка на такси Фото копиране и отпечатване Факс услуги Многоезичен персонал Коли под наем Безплатна преса

Хранене и развлечения в Hotel Legends:

Ресторант "Легенди" се състои от закрита част с капацитет 60 места и зимна градина - 40 места, което го прави идеално място за официалени и работни обеди или вечери, коктейли, неофициални срещи с приятели.

Менюто, изготвено от нашите висококвалифицирани готвачи, предлага богато разнообразие от кулинарни деликатеси от националната и европейска кухня както и отбрана селекция от български и чуждестранни вина.

Бизнес удобства в Хотел Легенди:

Конферентни зали

Конферентна зала "ЛЕГЕНДИ"

Конферентна зала „Легенди” е с капацитет до 50 места - подреждане „кино салон”;30 места - подреждане „класна стая” и подреждане ”каре” и е подходяща за организиране на конференции, семинари, обучения и презентации. Залата е климатизирана; собствен санитарен възел; балкон; възможност за работа на естествено /с дневна светлина/ и изкуствено осветление; кът за кафе паузи и допълнителни пространства за работа по групи.Префенциални цени за хотелско настаняване и ползване на ресторанта на хотела при наемане на залата.

Конферентна зала "ЗИМНА ГРАДИНА"

Конферентна зала „Зимна градина” е с капацитет до 70 места - подреждане „кино салон”;40 места - подреждане „класна стая” и подреждане”каре” и е подходяща за организиране на конференции, семинари, обучения и презентации. Залата е със специфична арт-атмосфера, климатизирана; възможност за работа на естествено/с дневна светлина/ и изкуствено осветление; кът за кафе паузи .Префенциални цени за хотелско настаняване и ползване на ресторанта на хотела при наемане на залата.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи