Обща информация

Хотел Даунтаун, София

Почивка в София, България

Цени и пакети за хотела →

Очаквате вашия хотел да ви предложи комбинация от удобство, гостоприемство и приятна атмосфера. Това е точно това, което ще намерите в 4-звездния хотел Даунтаун.

Местоположение на Хотел Даунтаун:

Намира се в центъра на София и е известен със своята уникална архитектура, елегантен интериор и качествено обслужване, хотелът е идеално място за бизнес посещения.

Настаняване в Хотел Даунтаун:

Хотелът разполага с 62 единици с интимна обстановка / 44 стандартни стаи, 4 луксозни стаи и 14 апартамента /.

Удобства в хотела:

24-часа рум сервиз, минибус транспорт от и до летище София, 4 етажа за непушачи, пране и химическо чистене, безплатен паркинг за зареждане колата са на разположение на гостите на хотела.

Хранене и развлечения:

Нашият елегантен ресторант с 50 места ще ви отговарят с богат избор от специалитети и богато разнообразие от български и вносни вина, елегантна обстановка и внимателно обслужване.Разполага с всички удобства и услуги за малки партита, сватбени приеми и коктейли.

Лоби барът е перфектното място за среща с приятели и бизнес партньори, докато се наслаждавате на уникалната колекция от малцово уиски, коняк и пури, екзотични коктейли, напитки и сладкиши в уютна атмосфера.

Спа и отмора в Хотел Даунтаун:

Фитнес център със състоянието на най-съвременно оборудване с участието на сауна, солариум, масажен кабинет осигурява допълнително удобство и спокойствие. Фризьор е също на разположение.

Бизнес удобства в Хотел Даунтаун:

Нашата конферентна зала с капацитет до 25 души е подходящо място за малки семинари и срещи.
Широк спектър от услуги и удобства в модерния бизнес център ще подпомагат бизнес нуждите Ви.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи