SELECT command denied to user 'profitours_profi'@'localhost' for table 'hotels' Почивка в София, България | Хотел Арте в София

Обща информация

Хотел Арте, София

Почивка в София, България

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в София или актуалните ни промоции.

Проектиран така, че да създава атмосфера на художествен клуб в стила Сецесион, в хотел АРТЕ ще се докоснете до вълшебството на българското изобразително изкуство и на най-добрите произведения на класическата музика, литературата и киноизкуството. С каменна фасада и гранитна конструкция, тази ценна сграда в София е изящно реконструирана в малък луксозен хотел от най-висок ранг.

Местоположение на Хотел Арте:

Разположен в самия център на София в удобна близост до основните административни сгради и културни обекти, хотел АРТЕ ви дава възможност да се насладите на стила на живот в столичния град, на посещения в търговските и делови центрове.

Удобства в хотела:

* Рум-сървис * Паркинг и гараж в близост до хотела, безплатно * Консиерж услуги * Пране/химическо чистене * Превоз с лимузина * Превоз от и до аерогара София * Масаж в хотела, по предварителна заявка * Бизнес услуги, предлагат се на рецепцията * VIP салон

Цени →

Цени и пакети

Други гарантирани групи