Обща информация

Бутик хотел Les Fleurs, София

Почивка в София, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в София или актуалните ни промоции.

Хотелът притежава изискан дизайн, безупречно обслужване, невероятни удобства и луксозно обзавеждане, хотел за взискателни хора с финес и вкус. Флоралната обстановка и несъмненото великолепие са идеални както за бизнес, така и за почивка.

Местоположение на Бутик хотел Les Fleurs:

Разположен в сърцето на търговската и бизнес част на града и до много исторически и културни паметници, хотелът се намира на 20 минути от Аерогара София. В стаите на хотела не се пуши.

Настаняване в Бутик хотел Les Fleurs:

Хотелът предлага 31 стаи за непушачи. Всяка една от тях е с различно обзавеждане и флорален дизайн. Като допълнение ще откриете индивидуален контрол за климатичната система, директна телефонна линия и достъп до интернет, кабелна телевизия, LCD телевизор, мини бар, сейф и противопожарна система. Ще усетите магията на светлината и цветовете. Ще видите как и защо си заслужава едно място да е различно. В Les Fleurs всеки етаж и всяка стая са уникални сами по себе си. Но където и да сте, няма да объркате правилната посока, защото нашата уникалност ще ви даде радостта да бъдете откриватели. Les Fleurs, когато красотата е непреодолимо изискване към средата и когато само тя прави реалността истинска.

Удобства в хотела:

Трансфер от летище София (препоръчително) 24-часово обслужване на Рецепция Румсервиз Безжична интернет връзка в стаите Почистване на обувки Каса за съхранение на ценности Химическо чистене и пране Спешна медицинска и стоматологична помощ Поръчка таксита и коли под наем Самолетни билети Организиране на пътувания в София и страната по желани от вас маршрути Преводачески услуги Резервации ресторанти Резервации конферентни зали Фитнес център в близост до хотела Билети за обществени и културни събития Доставка на цветя Условия за достъп на хора в неравностойно положение Детектори за пожар Бизнес център, високоскоростна интернет връзка Бижутерия Франк Мюлер Козметични и стилистични услуги в стаята Платен закрит и открит паркинг с обслужване, в близост до хотела Автокозметика

Хранене и развлечения:

Модерен и елегантен, зашеметяващият нов ресторант Le Bouquet обгръща със своя новаторски декор. Предлага кухня, която би вдъхновила дори и най-изискания вкус. Вкусете от невероятното меню и подгответе вашите сетива за едно неповторимо кулинарно изживяване. Предлагат се новаторски кулинарни рецепти и вина, подчертавайки съвременната кухня, вдъхновена от пресни сезонни продукти. Ресторантът е отворен през целия ден.

Бизнес удобства в Бутик хотел Les Fleurs:

Хотел Les Fleurs предлага малки и големи конферентни зали в непосредствена близост. Само на една минута разстояние.
На разположение са зали с капацитет от 10 до 40 участника, съвременни условия за срещи, включващи високоскоростен безжичен интернет достъп и модерно аудиовизуално оборудване.
За нас ще бъде удоволствие да Ви предложим кафе-пауза и лек обяд. Менюто ще бъде съобразено изцяло с Вашите вкусове и бюджет.
Нашата цел е пълното удовлетворение на нашите клиенти и техните гости.

Предлагаме преференциални цени за настаняване в хотела на участниците в мероприятията.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи