Обща информация

СПА Хотел Девин, Девин

Почивка в Девин, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивки на планина, На планина в Девин или актуалните ни промоции.

Четиризвездният SPA хотел “Девин” e част от българската верига „Шарлопов Хотелс”. СПА хотел “Девин” е идеално място, където можете да се отпуснете и да се отдадете на отдих и културни развлечения, да проведете Вашата бизнес среща, семинар или фирмено тържество. СПА Центърът съчетава уникалните терапевтични свойства на минералната вода и последните достижения на медицината, като предлага отлична атмосфера за активна почивка и възстановяване на духа и тялото.

Местоположение на СПА Хотел Девин:

Разположен е в сърцето на природния феномен – планински масив Родопи, на 710 метра надморска височина, в центъра на град Девин.

Удобства в хотела:

На разположение на гостите на хотела са банков офис, където могат да обменят валута, да изпращат и получават парични преводи; електронно kазино; интернет; пране; химическо чистене на дрехи; гладене; сейф; денонощно охраняем паркинг.

Хранене и развлечения:

Заведения

Барбекю

В уникалното барбекю „ Българско село” може да се докоснете до неповторимия български фолклор, богат на митове, легенди и уникални песни; да опитате традиционните родопски ястия - чеверме, пататник, клин, качамак, катми..; да се насладите на ароматните български вина, ракия и маркови напитки.

Лоби бар

Лоби-барът е мястото, където може да се насладите на сутрешното си кафе, да се тонизирате с чаша мурсалски чай или да разпуснете с чаша марковото уиски след приятна разходка из омайната Родопа планина.

Виенска сладкарница

Виенската сладкарница към хотела предлага уютна обстановка на своите клиенти, с богато разнообразие на сладкарски изделия, задоволяващи всеки вкус. Подходящо място за свободно време с чаша ароматно кафе и сладки изкушения в компанията на приятели.

Развлечения и свободно време:

Хотелът организира следните екскурзии:

Ягодинска пещера – Дяволско гърло /с микробус/ - продължителност 3 часа
Дяволско гърло – Ягодинска пещера /пешеходен тур/ продължителност 4 часа
Дяволско гърло – Харамийска пещера /с микробус/ - продължителност 3 часа
Ягодинска пещера – Дяволско гърло/с включен обяд – сух пакет/
Посещение на Харамийската пещера и спускане в нея - продължителност 4 часа
Девин – Лъката – Кастралийски поляни
Девин – Лъката - хижа “Орфей” – Девин /съчетан с пешеходен тур и транспорт/ - 4 часа
Девин – връх “Гребенец” – Девин с транспорт - продължителност 2 часа
Джип сафари по маршрут Девин – живописна местност „Аванлии” – Девин – продължителност 5 часа
Вело-преходи
Вело-преходи, съчетани със спортен риболов
Конна езда

Спа и отмора в СПА Хотел Девин:

SPA & WELLNESS ТЕРАПИИ И ПРОГРАМИ

Центърът разполага с: Лекарски кабинет; Балнео-водолечебен сектор: Закрит воден басейн с детска секция, водно ветрило, въздушни дюзи и водни джетове; Джакузи – 6 места; Басейн – “уморени крака”; Терапевтичен басейн; Малък външен басейн; Душ “Виши”; Перлена вана + тангентор; Терапевтична магнитна вана – хромо и музико-терапия; Козметичен кабинет; Сектор кало и луголечение; Физиотерапевтичен сектор: Инхалации /с минерална вода, с медикаменти с билки/; Магнитотерапия; Дарсонвал; Ултразвук; Електротерапия; Вакумтерапия; Зала за кинезитерапия; Фитнес; Вибросауна; Сауна; Солариум; Балнео-питеен сектор.

Балнеология

ЛЕЧЕБНИ ПРОГРАМИ В SPA ХОТЕЛ ДЕВИН /ПРОГРАМИ 5, 7, 10 и 15 ДНИ/
Съвременно оборудваният балнео-СПА център използва минерална вода от Беденския извор. Тя е подходяща за профилактика и лечение на различни заболявания на опорно-двигателния апарат и на нервната система.

Бизнес удобства в СПА Хотел Девин:

За провеждане на Вашите бизнес-срещи, семинари и фирмени тържества, SPA Хотел „Девин” разполага с комфортен бизнес-център с капацитет до 8 човека и оборудвана конферентна зала с капацитет до 80 места:
театрално подреждане – 80 места;
тип „класна стая” – 50 места;
П-образно – 30 места.

Уеб сайт: http://www.devinspahotel.bulgaria-hotels.com/bg/

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи