Обща информация

The Royal Pacific Hotel & Towers - Хонг Конг, Китай

Почивка в Китай

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

Местоположение:

The Royal Pacific Hotel & Towers в Хонг Конг е разположен на самия бряг на поразителното пристанище Виктория и е единственият хотел в Хонг Конг, пряко свързан с фериботния терминал към Макао. Разположението на Canton Road, в самото сърце на оживения квартал Tsim Sha Tsui, предлага на гостите на хотела невероятната възможност винаги да са в близост до случващото се в града - бизнес, развлечения и пазаруване. Любителите на шопинга могат да се възползват от над 700 престижни международни марки на Canton Road.

Настаняване:

Хотелът разполага с 673 елегантни стаи и апартаменти с изгледи към Коулун парк или към оживеното пристанище Виктория.

Хранене и развлечения:

The Royal Pacific Hotel & Towers разполага с четири заведения - Cafe on the PARK, който целодневно предлага бюфет; стилният бар Pierside & Restaurant на две нива, отличен от U Magazine с титлата "My Favourite Good View Restaurant " („Любим ресторант с гледка”), където можете да се насладите на шик коктейли, вино, блюда и забавления на живо; престижният Satay Inn, който е локално известен с автентичните си вкусове от Сингапур и Малайзия; и Park Deli, който предлага асортимент от прясно изпечени сладкиши, торти и сет менюта.

Други:

Хотелът предлага осем конферентни зали за корпоративни и социални събития (някои от тях с изглед към пристанището), фитнес център отворен 24/7, RP Club Lounge и бизнес център.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи