Обща информация

Резервация

Цени и условия


7 нощувки

Директен полет

Закуска и вечеря

01.01.1970

Ранни записвания за обновената програма за почивка в Ю.Италия, Соренто, Неапол, Амалфи, о.Капри, Позитано и Помпей през пролетта и есента на 2019 год.!

5959 наши клиенти пътуваха по тази програма от 2012г. до 2023г.

Предимства на програмата


  • Програмата се провежда вече 7 години с един и същи прекрасен екскурзовод - прочетете отзиви за Велислава тук, както и статия от доволни наши клиенти
  • обновена програма и оптимизирана организация за най-търсената почивка в Итлаия!
  • настаняване настаняване на сорентинското крайбрежие;
  • нашият хотел е 4* при единствения пясъчен плаж на Соренто, собствен ресторант и вечеrя с включени вино и вода;
  • само при нашата почивка изкуствоведска беседа на Националния археологически музей;
  • само ние предлагаме пълно разглеждане на остров Капри- Анакапри, Капри, пристанището
  • само при нашата почевка се предлага тур до Равело: с най- красивата градина- тераса на амалфитанския бряг;
  • Амалфийската ривиера и област Кампания е региона с най-висока концентрация на обекти на ЮНЕСКО в света!

Допълнителна информация и резервация на телефони 0887 220 661, 02 940 11 00, 0884 866 024, 02 940 11 11 или Резервирай онлайн.

Дати:

От 30.08 до 11.10.2019

Цени:

Местата по самолетната ни програми до Соренто, Неапол, Амалфи, о.Капри за 2019 свършиха. Очаквайте ранни записвания за 2020! През 2019 година над половината места се продадоха на ранни записвания, така че ви съветваме да се възползвате от тях.
До Южна Италия със самолет имаме последни места до Пулия с посещение на уникалната Матера.
Все още може да изживеете островно приключение с All Inclusive програмата ни до Балеарските о-ви - остров Майорка за 08.10 с Last minute отстъпка до 400лв.
По-бюджетни предложения за септемврийско море са Гандия, Испания и Пулия, Италия .
Има последни дати през септември по двете ни обиколни програми до Португалия с директен полет - Лисабон и Порто и Лисабон и Алгарве.

Дати заминаване: Цена в BGN на човек в DBL стая: Цена BGN за единична стая Наличност:
ЕСЕН 2019
30.08 – 06.09.2019 1114 лв. 1394 лв. няма места
06.09 – 13.09.2019 1080 лв. 1360 лв. няма места
13.09 – 20.09.2019 1070 лв. 1350 лв. няма места
20.09 – 27.09.2019 1034 лв. 1314 лв. няма места
27.09 – 04.10.2019 1014 лв. 1294 лв. няма места
04.10 – 11.10.2019 984 лв. 1264 лв. няма места
11.10 - 18.10.2019 974 лв. 1254 лв. няма места

Цената включва:




  • Самолетен билет за директен полет с авиокомпания "Wizz Air" София - Неапол - София с включени летищни такси;
  • Чекиран багаж до 20 кг. и малък ръчен багаж;
  • 7 нощувки в стандартни стаи без балкон на база полупансион /закуска и вечеря/ с включени 1/4 вино и 1/4 вода в хотел Panorama Palace 4* (или подобен) в Мета ди Соренто;
  • Трансфери летище - хотел - летище;
  • Водач на български език по време на целия престой;
  • Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR.
  • Напитка за „добре дошли”


Цената не включва:




  • Разходи от личен характер;
  • Допълнителни екскурзии;
  • Входни такси за посещаваните обекти
  • Туристическа такса: 2 EUR на турист за нощувка (заплаща се от туристите на рецепцията на хотела при настаняване) в Соренто.
  • Препоръчваме ви застраховка "отмяна на пътуване" (запознайте се тук)!


Отстъпки:



  • Отстъпка за допълнително легло в двойна стая: 35 лв.
  • отстъпка за дете от 2 до 12 г.: - 110 лв

Доплащане:

  • Единична стая - 280 лв. Поради високата заетост на хотела единичната стая ще бъде на заявка потвърждение!
  • Доплащане за застраховка за възрастни от 70 до 75 г.: 5 лв за 8 дни; от 76 г. нагоре: 25 лв за 8 дни.

    Допълнтиелни екскурзии:

  • Целодневна екскурзия до остров Капри с местен екскурзовод на български език (входните такси за вила "Сан Микеле" - 7 EUR, църквата "Сан Микеле" - 2 EUR и градините на Август - 1 EUR се заплащат допълнително на място) - 88 EUR/ 173 лв.
  • Целодневна екскурзия "Крайбрежието на Амалфи" с местен екскурзовод на български език (входните такси за Катедралата в Амалфи - 3 EUR и вила Руфоло в Равело - 7 EUR се заплащат допълнително на място) - 40 EUR/ 78 лв.
  • Целодневна екскурзия до Неапол с местен екскурзовод на български език (входната такса за Националния археологически музей - 12 EUR се заплаща допълнително на място) - 45 EUR/ 88 лв
  • Целодневна екскурзия "Помпей и Везувий" с местен екскурзовод на български език (входните такси за Помпей - 15 EUR и Везувий - 10 EUR се заплащат допълнително на място) - 53 EUR/ 104 лв
  • Полудневна екскурзия до Позитано с български водач - 35 евро/69 лв.

    Допълнителните екскурзии се провеждат на български език при минимум 25 записани туристи

    Дните на провеждане на допълнителните екскурзии подлежат на препотвърждение от местния представител

  • Пакет от 4 екскурзии: Неапол; Остров Капри; Помпей и Везувий; Крайбрежието на Амалфи - със специална цена от 193 €/ 378 лв при записване и заплащане от България, на място цената е по-висока!

    Записването на допълнителните екскурзии от България става най-късно до 14 дни преди датата на отпътуване.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0887 220 661, 02 940 11 00, 0884 866 024, 02 940 11 11 или Резервирай онлайн.

Програма:

1

София – Неапол - Соренто

Отпътуване от Терминал 1 на летище София с директен полет на авиокомпания "Wizz Аir" в 14:25 ч. Кацане на летището в Неапол в 15:05 ч. Трансфер до Соренто. Настаняване в хотела. Информационна среща в лобито на хотела. Вечеря. Нощувка.
2

Мета ди Сорентоо – о-в Капри - Соренто

Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
Възможност за целодневна екскурзия до о-в Капри (ок.8ч.). Отпътуване с ферибот до Капри - един от най- прочутите острови в света: комбинация от разкошна средиземноморска природа, луксозния живот на императори, творци и ценители на морски авантюри, един от най-скъпите курорти в Европа. Богата туристическа програма с местен екскурзовод на български език с посещение на градчетата на острова – Анакапри и Капри. В Анакапри, ще се насладите на прекрасните, спиращи дъха гледки от панорамните тераси, ще видите "финикийските стълби" – единственият път свързващ двата града на острова в миналото; ще можете да посетите вилата с градината на прочутия шведски лекар Аксел Мунте, или да се насладите на майоликата в църквата "Сан Микеле"; да се изкачите с лифт до най-високата точка на острова - "Слънчевия връх" или да се потопите в атмосферата на острова като се разходите по живописните улички на града изпълнени с местни лукс бутици с реномирани ленени дрехи и сувенири. Традиционна почерпка с най- прочутия ликьор на Италия- Лимончелло, изобретен преди столетия тук. Капри– административния център на острова, кокетно обгръща с атмосферата на старинните малки улички с луксозните дизайнерски бутици, както и прочутия площад "Умберто I", майоликовата камбанария, кметството, градчето завършва при манастира Картузия с градините "Август", от където се открива прекрасна панорама на извиващата се змиевидно надолу "Вия Круп". Градчето предлага възможност за романтичен тур с корабче на прочутите скали "фаральони" и енигматичните лазурносини води на морски бряг. Завръщане с фериобот при Соретно. *На място се заплащат входните такси за вила "Сан Микеле" (8 EUR на турист), църквата "Сан Микеле" (2 EUR на турист) и градините на Август (1 EUR на турист), атракции като лифт и корабче. Посещението на острова зависи от морските условия, но се провежда независимо от климатичните условия.
3

Мета ди Соренто – Неапол - Соренто

Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
Възможност за целодневна екскурзия (ок.8ч.) до Неапол- столицата на Южна Италия със своята трихилядна история, грандиозно разположен на едноименния залив на Кампания с магнетични панорами и към прочутия силует на кратера на Везувий. Градът пулсира и гостоприемно кани на шармантна разходка сред изящните древногръцки и древноримски скулптури, мозайки и фрески, внушителни средновековни замъци, ренесансови барокови дворци на могъщи аристократи, изящни църкви, либърти вили, галерии с модерно и съвременно изкуство. От колоритните вековни улици, до шармантния променад и елегантни площади, с дъх на прочутите сладолед и пица, паста с морски дарове и безкрайно много бутица на дизайнери, занаятчии, традиционни вериги магазини, до елегантните салони за автентично кафе наполетано. Юнеско монумент. Панорамна обиколка на едни от най- известните забележителности и изгледи, пешеходен тур на историческия квартал Санта Лучия, кметството, вия "Толедо", пл. "Дел Плебишито" с кралския дворец и Кралската Опера Сан Карло, галерия "Умберто". Следобед изкуствоведска беседа на един от най- значимите музей в света- Националния Археологически музей, с най- голямата в света колекция на античното римски изкуство. *На място се заплаща входна такса за Националния археологически музей (15 EUR на турист).
4

Мета ди Соренто – Позитано – Амалфи – Равело - Соренто

Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка. Възможност за целодневна екскурзия "Крайбрежието на Амалфи" (ок.8ч.). Екскурзията започва с прекосяване на планините над Соренто и спускане по живописното Амалфитанско крайбрежие, от където се открива прочутата панорама над Позитано. Скалистото крайбрежие със смарагдово зелените води на морето са монумент на Юнеско. Посещение на Амалфи – една от трите перли на крайбрежието, разположена на северния бряг на Салернитанския залив. Посещение на Катедралата "Св.Андрей", в чиято крипта се пазят мощите на апостола. Свободно време за обяд. Отпътуване към Равело – градчето символ на световен музикален фестивал, но преди всичко известен с градината на средновековната вила Руфоло: най - красивата тераса с приказен изглед към морската шир. *На място се заплащат входните такси за катедралата в Амалфи (3 EUR на турист) и вила Руфоло в Равело (7 EUR на турист).
5

Мета ди Соренто – Помпей – Везувий - Соренто

Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
Възможност за целодневна екскурзия "Помпей и Везувий" (ок.8ч). Изкуствоведска програма на античния Помпей с местен екскурзовод. Няма нито един друг град в света така добре запазен от античността до днаше време и не случайно е най- посещавания археологически комплекса на планетата, монумент на Юнеско. Единствения в света, уникално оцелял цял град, след изригване на вулкан; с разкошно запазени, сгради, в които са съхранени декорации, стенописи, мозайки... Перфекто запазените улици, чешми, площади, занятчииски работилници, градини, като "машина на времето" ни отвеждат в реалността на Римската империя. Величествена епопея за императори, патриции, римска архитектура и дизайн, културата на античното римско общество. Екскурзията продължава с автобус към подножието на вулкана "Везувий"- действащ вулкан в континентална Европа, откъдето се продължава пеша по кратера, от чийто тераси се открива величествен изглед в гърлото на вулкана, както и над целия залив. *На място се заплащат входните такси за Помпей (15 EUR на турист) и Везувий (10 EUR на турист). Посещението на вулкана и кратера зависи изцяло от климатичните и вулканологичните условия.
6

Мета ди Соренто, Соренто

Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
7

Мета ди Соренто – Позитано - Соренто

Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
Възможност за полудневна екскурзия до Позитано (ок.4ч.)- един от най-красивите и популярни курорти в Италия. Градчето предлага незабравима наслада за окото със своите цветни и живописни пейзажи. Красотата му е възпявана от векове, което превръща посещението на курортното градче в романтично изживяване. Свободно време в Позитано за самостоятелно разглеждане на романската църква "Успение Богородично" от 13 век, където се съхранява чудотворна икона на византийски художник. Възможност за отдих на плажа на Позитано. Вечеря. Нощувка.
8

Соренто – Неапол– София

Закуска и напускане на хотела.
Полудневна разходка "Завърни се пак в Соренто"- пл. "Лауро", корсо "Италия" с монумента на Св. Антонино, пл. "Тасо" с монумента на поета Торквато Тасо, балконът на Соренто с изглед към морето, свободно врема за шопинг из живописните улички на градчето.
Трансфер до летището в Неапол и регистрация за полет в 13.45. Отпътуване за България в 15:40 ч с директен полет на
авиокомпания "Wizz Аir". Кацане на летище София, Терминал 1 в 18:15 ч.

Допълнителна информация:

Хотел Panorama Palace 4*се намира в Meta di Sorrento, разположен само на няколко минути път от плажа на Мета. Местоположението на хотела осигурява лесен достъп до известни места като центъра на Соренто и Прочида, крайбрежието на Амалфи и островите Иския и Капри.
Всички стаи в хотела са със самостоятелна баня и са оборудвани с климатик и сателитна телевизия. Хотелът разполага с открит басейн и джакузи. На гостите на хотела са на разположение слънчева тераса, от която се открива гледка към залива на Соренто, панорамен бар, ресторант и паркинг за гостите на хотела.

www.hotelpanoramapalace.it/en/

Информация за полетите

ПРОЛЕТ 2017
Полет № Излита/Каца
София [SOF] - Неапол [NAP]
W6 4369 14:25 - 15:05
Неапол [NAP] - София [SOF]
W6 4370 15:40 - 18:15

Забележка: *Възможна е промяна на часовете на полетите от страна на авиокомпанията.

Условия за резервации

  • при записване се внася депозит в размер на 20% от сумата на договора;
  • пълно плащане - до 45 дни преди датата на заминаване.

Условия за анулациии

  • при отказ до 18:00 часа на 1-вия работен ден, следващ деня, в който е сключен договора – 0% от крайната цена на пакета;
  • при отказ след 18:00 на 1-ия работен ден за Туроператора, следващ деня, в който е сключен Договора до 45-ия ден включително преди датата на заминаване - 20% от крайната цена на пакета;
  • при отказ от 44-ия до 30-ия ден включително преди датата на заминаване – 30% от крайната цена на пакета;
  • при отказ от 29-ия до -15-ия ден включително преди датата на заминаване – 75% от крайната цена на пакета;
  • при отказ от 14-ия ден преди датата на заминаване до деня на заминаване, включително при неявяване за заминаване в определеното време и място – 100% от крайната цена на пакета.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0887 220 661, 02 940 11 00, 0884 866 024, 02 940 11 11 или Резервирай онлайн.

За хотела

Оценка от наши клиенти, пътували по програмата (270 оценки)

4.3

Програмата като цяло

4.0

Представителя на Профи Турс

4.4

Допълнителните екскурзии

4.5

Трансферите и автобусите

4.1

Полетите

Оценка за Хотел La Pergola 3* (29 оценки)

3.4

Хотела/хотелите като цяло

3.7

Съотношение качество/цена

3.6

Местоположение

4.1

Персонал/обслужване

3.7

Стаи/настаняване

3.0

Храна

Оценка за Panorama Palace 4* (165 оценки)

3.1

Хотела/хотелите като цяло

3.2

Съотношение качество/цена

4.0

Местоположение

4.0

Персонал/обслужване

3.0

Стаи/настаняване

2.7

Храна

Оценка за La Pergola 3* (37 оценки)

3.7

Хотела/хотелите като цяло

3.8

Съотношение качество/цена

3.4

Местоположение

4.3

Персонал/обслужване

3.8

Стаи/настаняване

3.2

Храна

Отзиви от наши клиенти, пътували по програмата (84)

 

11 август 2023

Раймонда Черкезова

Възхитена съм!

Panorama Palace 4*

С големи благодарности !

Желая успехи,отново бих пътувала с вас! Поздрави !

 

17 май 2023

Анелия Попова

Отлични и прекрасни впечатления за екскурзовода Велислава, за организатора в Италия Ивелина и организатора в България Йордана. БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ!

Panorama Palace 4*

Доволни сме, отличен, мил, любезен,внимателен, чудесен, прекрасен персонал.Великолепно местоположение на хотела.

 

30 юни 2023

Невена Ставрева

Благодарим на ,,Профи турс” за прекрасната екскурзия.Изключително точни и коректни.Прекрасна организация на допълнителните екскурзии.Специални адмирации за двете екскурзоводки-Ивелина и Велислава.Изключителни професионалистки .За всяка екскурзия имаше изключително изчерпателни беседи.Бихме пътували отново с ,,Профи” и бихме препоръчали на приятели.Отново благодарим!

Panorama Palace 4*

Отлично местоположение.

 

08 септември 2023

Десислава Александрова

Велислава беше страхотна!

 

31 август 2023

Росица Костадинова

Ива е много добра организаторка.Оценка 6. Присъствахме на всички Ива е много добра организаторка.Присъствахме на всички екскурзии.С Вашата фирма сме посетили по-вечето дестинации и сме много доволни.С поздрав групата от Силистра./малка,но качествена/

Panorama Palace 4*

 

26 април 2023

Йовка Иванчева

Всичко бе перфектно, благодаря и до нови срещи!

Panorama Palace 4*

 

30 август 2023

Милка Кръстева

МНОГО СМЕ ДОВОЛНИ , САМО ПОЛЕТА ИМАШЕ ЗАКЪСНЕНИЕ

 

10 май 2023

ФАНИ ПЕТРОВА

Много сме доволни от екскурзоводката,страшно ерудирана и изчерпателно провеждаща екскурзиите. Само закуската беше еднообразна.

Panorama Palace 4*

Добър

 

20 септември 2023

Милена Станчева

Ако имаше възможност да се настаня в самото Соренто, бих се възползвала, въпреки по-високата цена.

Panorama Palace 4*

 

19 септември 2023

Живомира Гайдова

като цяло, програмата е интензивна и покрива почти мсичко, което следва да се посети в Амалфийското крайбрежие. Бих препоръчала да се включи Везувий към екскурзията до Помпей, като Помпей се разглежда преди обед, когато все още не е толкова горещо. Част от групата се организирахме сами и успяхме в рамките на 4 часа да отидем от Соренто до Помпей - Везувий и да се върнем, без усилие. Представителката на Профи турс, Велислава, предлага доста информация за съответните обекти, но бих препоръчала тя да бъде поднасяна по по-интересен и увлекателен начин, не монотонно, тъй като тече през цялата екскурзия, слушалките са неудобни, понякога лекцията не се чува добре и като резултат хората се отказват да слушат.

Panorama Palace 4*

 

18 септември 2023

Галя Стоянова

Програмата не беше добре разпределена 4 дни екскурзии без почивка и накрая два свободни дни един след друг.

Panorama Palace 4*

 

13 септември 2023

Цветомир Стамболски

Panorama Palace 4*

Има какво да се желае от хигиената, в стаята ни имаше мравки, дори и след почистване от персонала. Закуската беше една и съща 7 дни.

 

10 септември 2023

Николай Ангелов

Полетите и м двете посоки имаха закъснения,но това не зависи от фирмата- организатор; Организацията на екскурзиите беше отлична, всичко се превеше точно, по час. Може само да се помисли, дали първият ден сутринта /до обед/, след пристигането вечерта късно, да не остане сводобен, защото цялстно, след недоспиване, първият ден, хората бяха видимо уморени, а разходката в Помпей изисква по свежи сили. Поздравеления специално за избора на екскурзовода Велислава,интелигентна, точна, еродирина, само суперлативи за нея. Без нея, екскурзиите нямаше да са същите.

Panorama Palace 4*

хотелът в цялост има всичко, но е с неудобно местоположение за придвижване /особено за по-възрастни хора/, защото е разположен високо, така че трябва да се слезе на по-ниско ниво, което понякога налага изчакване на щатъла. За мен лично, това не е било проблем, но имаие хора от групата, които явно се затрудняваха.

 

07 август 2023

Илияна Колева

Екскурзиите бяха хубави но много дълги.Заемат целия ден и вечер се прибирахме в 19ч а в 19:30 почва вечерята,която не е на блок маса.Голямо препускане беше.

Panorama Palace 4*

Храната беше много еднообразна.Начина по който се сервираше беше все едно си в казарма или в затвор. Минава се по масите и ти сипват с лъжицата в чинията.Все едно не си в ресторант а в ученически стол и трябва бързо да се нахраниш.

Екскурзията е хубава,но много натоварваща.Пристигнахме в 03часа в хотела и трябваше да тръгнем в 07ч за първата екскурзия.Трябва да се помисли по програмата предварително,за да може човек да си прецени къде да отиде а не там на място,почти всеки ден се сменяха часовете на тръгване и часа на вечерята ни.На хотела хубавото само му е местоположението - уникална гледка и най-вече залеза-красота.

 

05 юни 2023

Марияна Василева

Всичко беше отлично, останете си същите...

Panorama Palace 4*

Можеха да се постараят повече, а те го могат...

 

01 юни 2023

Пенка Петрова

понеже се работи с хора и най различни характери,стремеж към повече изчистена,точна и навременна информация за часове,почивки,трансфери.

Panorama Palace 4*

Като цяло отговаря на четиризвезден

 

11 май 2023

ИВЕЛИНА ЛАЛЕВА

Екскурзията беше организирана и изпълнена от туроператора много добре. Бих ползвала пак Вашите услуги.

Panorama Palace 4*

 

04 май 2023

Снежана Барбова

Добре би било в Неапол да има автобусна обиколка,посещение на стария град и други забележителности,а не разглеждане на една търговска улица, а на остров Капри качване на най-високата точка с лифт.

Panorama Palace 4*

Закуската беше еднообразна. Би могло да се направи нещо по въпроса.

За компетентността поставих средна оценка, защото останах неприятно изненадана от промяната в програмата/Везувий/, заради който се записах на тази екскурзия.

 

23 април 2023

Магдалена Лесева

Не сме очаровани от представителката, която само ни посрещаше и изпращаше и не разреши нито един проблем. Иначе екскурзоводката Велислава беше повече от перфектна! Страхотно ерудирана и начетена дама. Организацията - можеше да се подредят екскурзиите така, че да се използват първите 2 дни с добра прогноза за времето, а не да се дава излишен свободен ден, а после да ни вали дъжд през цялото време в Помпей. Такива бяха прогнозите и ние го знаехме и протестирахме, но представителката ни отряза тотално, без право на мнение.

Panorama Palace 4*

 

01 септември 2023

Веска Милина

Всичко беше организирано професионално,адмирации за Ивелина и Велислава.

Panorama Palace 4*

Не съответствие със звездите. Изключително еднообразна закуска,вчастност и вечеря.Еднократно предлагане и на ферментирала храна.Липсваше топла вода в нерегламентирани времеви периоди. Интериорът в стаята не отговаряше на побликувания снимков материал.

 

25 юли 2023

Росен Маринов

Мета ди Соренто е доста отдалечен от града и транспорта е неудобен.

Panorama Palace 4*

Храната в ресторанта е доста еднообразна и някои от групата предпочитаха да вечерят на друго место.Персонала в хотела - много отзивчиви и вежливи

 

28 май 2023

Красимира Кисьова

Panorama Palace 4*

Еднообразна закуска.

 

19 май 2023

Светла Василева

Представителят на място (Ивелина)-ОК, но всъщност, както сама се представи, е организатор. Придружаваше групата при трансфера от и до летището в Неапол, посрещаше и изпращаше на автобуса всеки ден, но не придружаваше групата непрекъснато, както е било при всяка друга екскурзия, независимо от агенцията... Това не е съвсем ОК, ако възникне непредвидено обстоятелство до пристигането на мястото, където ни очаква местния лицензиран екскурзовод. Велислава (гид по обектите) -очевидно достатъчно компетентна, изпява си прилежно информацията, но всеки допълнителен дъпрос приемаше с досада. Имаше реплика: “вие от тази група много питате“. Не конкретно към мен, но имаше обидени дами, които казваха, че не смеят да попитат нещо. Последният ден в Неапол имаше кратка пешеходна обиколка около операта със съответните обяснения, разбира се... В програмата пишеше “панорамна обиколка“, което обикновено се прави с автобуса, за да добие човек по-пълна представа за града (доколкото е възможно). Сл обяд посещението до манастира се проведе. Допълнителните екскурзии: Трансферът до Капри беше с много мизерно корабче, което клатеше безумно и на няколко души им прилоша, а две девойки получиха нервна криза (в програмата пише-ферибот) Разбира се, Велислава предварително ни предупреди, че ще клати и да не чува никакви оплаквания-който не му понасяло, да ходел на планина! Амалфийско крайбрежие- автобус на юг до Салерно, от там-корабче до Амалфи, след това до Позитано и обратно-пак корабче до Салерно и обратно автобус до Соренто. Не стана ясно защо трябваше да се пътува на юг до Салерно, после на север до Амалфи и Позитано, обратно на юг до Салерно и обратно до Соренто, при положение, че Позитано е съвсем близо до Соренто. Била съм на тази екскурзия и преди време и нямаше такива безсмислени трансфери насам-натам и губене на време в пътуване. Имаше две двойки, които по-късно са заявили и платили това пътуване, но на място вече са им отказали (и върнали парите, разбира се), неясно защо при положение, че в автобуса, с който пътувахме до Салерно и обратно имаше доста свободни места. Вероятно те ще опишат по-ясно недоумението си, но затова пък си организираха на място по-разумен вариант. Казерта- заслужава си посещението, но по-коректно е да се запише цена 98+35 лв направо, защото така е подвеждащо. Моята спътничка, например, се колебаеше дали да посещава двореца, но фактически няма опция да стигнеш до там и да не го посетиш, така че-трябва да се пише 133 лв и да е ясно, че не е посещение до градче с разходка, плюс забележителности, а конкретно-двореца с прекрасните градини.

Panorama Palace 4*

Хотелът е на хубаво място-истинска Панорама, но стаете бяха много мизерни- малки, с по един стол, 5-6 закачалки, няма къде да си метнеш мокра дрешка след обилния дъжд, който ВСЕКИ ден ни валеше. В банята една кукичка-за кое по-напред Кърпите ни бяха постоянно мокри-не ги смениха нито веднъж, а и нямаше къде да се разстелят да поизсъхнат...Трябваше да кажем на Ивелина, за да ни заредят втори път консумативи в банята... чистенето се свеждаше до изхвърляне на кошчето. В ресторанта обслужването беше ОК, храната- традиционно италианска-добре. Може да се желае малко повече разнообразие, но това е последното, което ме интересува при подобни екскурзии.

Благодаря за приключението, организирано от агенцията ви. В офиса сте безупречни, но на място има разни пропуски, които вече май описах. Италия е прекрасна навсякъде, но този път не улучихме времето. Валя непрекъснато, добре че не бяхме по-на север! Ако се сетя нещо допълнително, ще пиша в свободен текст. Пътувала съм с вашата агенция и по-рано (не си спомням сега къде беше), надявам се да го правя и друг път.

 

08 май 2023

Анелия Николова

Panorama Palace 4*

Бих Ви препоръчала да смените хотела. На отлично място е, персоналът е чудесен, но е доста шумен. Чува се водопроводът и говорът от съседни стаи.

 

16 май 2022

Анелия Чочева

Екскурзоводите са на изключително високо ниво. Велислава е с голяма научна осведоменост относно градовете които се посещават, музеи, катедрали, райони през които се преминава, детайлизира, обяснява и насочва внимание към изключителни места на които си струва човек да отиде или да посети по собствено желание.

Panorama Palace 4*

Стаите в хотела не са шумоизолирани. Липсват плодове на закуска.

 

20 септември 2021

КАТЯ ЙОРДАНОВА ИВАНОВА

Организацията беше перфектна. Светла и Велислава са чудесни не само като професионалисти, но и като хора

Panorama Palace 4*

Единственото, което не ни хареса е храната - еднообразна закуска, без плодове, вечерята беше вкусна, но малко като количество

 

20 септември 2021

Иван Иванов

Доволна съм! Прекрасен екскурзовод в лицето на Велислава! Адмирации! Галина Иванова

Panorama Palace 4*

За човек, който доста пътува и има впечатления, смятам, че за Италия е много добър!Любезен и грижовен персонал! Благодаря им!

Успех!

 

04 юли 2022

РОСИН ТОДОРОВ

Изключително сме доволни от вашият представител Ивелина - остана до край с част от групата и направи всичко възможно да се приберем, въпреки проблемите на Wizz Air. Беше непрекъснато с нас и правеше всичко възможно да ни помогне с информация или с решаване на проблеми. Изключително сме доволни и от водача на екскурзиите Велислава.

Panorama Palace 4*

Много е топло в мястото за хранене - не пускат климатици. Закуската е еднообразна. Няма денонощно топла вода - станахме в 4:30 за полета, а нямаше топла вода.

Благодарим и на Профитурс за организацията на екскурзията и че направи всичко възможно да ни върне в България въпреки проблемите на Wizz Air. Може би е добре да включите в програмата си и екскурзия до Кралски дворец в Казерта - в последния момент успяха да я организират, но бяхме само 6 човека.

 

16 юни 2022

СТЕЛА КОЕВА

С прекрасни впечатления сме от представителя на Профи Турс - Ивелина и от екскурзовода - Велислава. И двете дами свършиха професионално своята работа. Нямам никакви забележки към тях.

Panorama Palace 4*

Хотелът е с добра локация, с добро обслужване и хигиена. Но храната не е добра - изключително еднообразна. Всички гости консумирахме 7 бр. едни и същи закуски и вечери. Това не прави добро впечатление, особено за хотел с 4*. Можете да подобрите или да промените настаняването

Благодаря Ви за прекрасната почивка, обслужване, компетентност и професионализъм! С Поздрав! Стела Коева

 

21 май 2022

КОСТАДИНКА АТАНАСОВА КОЕВА

Ние сме от Варна и ще е добре, ако се предлагат и възможност за полети от Варна до София. За пътувания предходни години ни се е предлагало и сме се възползвали, особенно и когато става въпрос за полет от София със същата авиокомпания.

Panorama Palace 4*

Местоположението на хотела, е хубаво, но е отдалечен от центъра. Може да се помисли за шатъл от хотела дори и срещу заплащане, поне в едната посока.

 

19 септември 2021

Красимир Йорданов Гюров

Изключително съм впечатлен от професионализма на Велислава.Организацията на всички екскурзии беше много добра.Храната беше вкусна. Персоналът в хотела беше много любезен.

Panorama Palace 4*

 

04 юли 2022

ДАРИНА СУРЧЕВА

Възхитени сме от поведението на представителката Ивелина Миразчийска. При появилия се проблем с обратното пътуване, тя предостави собствения си билет на дама от групата и остана с нас бедстващите. Благодарение на нейните усилия имахме необходимите трансфери, спане, храна и на края чартър, за да се приберем успешно макар и на втория ден. Даваме си сметка, че нещата не зависеха от нея, но тя през цялото време държеше връзка с отговорните хора и въпроса беше решен. Благодариме и от сърце и дано и другите ви служители са като нея. Поздрави, Дарина и Живко Сурчеви

Panorama Palace 4*

 

28 май 2022

Мария Рашкова

Всичко беше добре,нямаме забележка

Panorama Palace 4*

Лоша хигиена,храната за мене беше еднообразна,понеже съм вегетттариянка,минахме на спагети и ризото,накрая си купих зеленчуци, за да си правя салата сама,но това не е толкова важно,,изкарахме си чудесно

 

03 ноември 2021

ВАЛЕНТИН ТАСЕВ

При екскурзиите екскурзоводът според нас е необходимо да носи някакъв отличителен знак знаменце или нещо друго тъй като го губехме в тълпата

Panorama Palace 4*

 

14 октомври 2021

Емилия Петрова

Здравейте от Виолина Илова Искам да изкажа отличното си впечатление от организираната от Вас почивкадо до Неапол (24.09.2021 г.) и от компетентното и грижовно отношение на представителя на Профи турс -Светла, към нас. Благодаря Ви.

Panorama Palace 4*

Хотелът беш много добър, с изключение на храната. Но може би това зависи от цената.

 

04 октомври 2021

Росица Савова

Всичко е на ниво.

Panorama Palace 4*

 

02 октомври 2021

ЦИКЛАМИЯ ИВАНОВА

Организацията от първия ден на пристигането ни до последния ден на изпращането беше отлична. Хотелът беше много чист, но нямаше никакво разнообразие на закуска, всички дни се сервираше едно и също, липсваха плодове и зеленчуци. Имаме забележки относно липса на информация в сайта и последния уточняващ е-майл. Никъде не е споменато, че има допълнителна екскурзия до Казерта, не е коректно това да се казва на място. Също би било добре да влючите Позитано към пакета с допълнителни ексурзии, а не да трябва да се заплаща на място. В последния уточняващ е-майл пишеше, че курортната такса е 1.50 евро, а на място казаха, че е по 2 евро на ден. Също никъде не пише, че има вход за плажа, който е 3 евро на човек. Възхитени сме от екскурзовода-Велислава, тя ни предаде изключително много информация по интересен и увлекателен. Всичко беше отлично, с изключение на гореспоменатите забележки.

Panorama Palace 4*

 

24 септември 2021

Даниела Стоянова Караиванова

Отлична организация, страхотни места, изключително добра водещата на допълнителните екскурзии Велислава

Panorama Palace 4*

Чисто, всеки ден смяна на хавлии, много любезен и отзивчив персонал

 

16 септември 2021

ЕЛКА ТРИФОНОВА

Много добро като зяло

Panorama Palace 4*

 

19 октомври 2019

Илия Пенев

Ползвахме само пакета, от него всички са много добри и интересни. Особено археологическият музей, той е уникален, би могло посещението да се раздели на две части с малка почивка, за да се видят повече неща. Гидовете са компетентни и информативни. Като работещ в областта на археометрията бих отбелязал малки неточности: 1. майоликата не е смес от глина и порцелан, в никой случай. Порцеланът е технологичен продукт от няколко съставки.Открит в Европа едва около 1710-20г.(Майсен и др.) Майоликата ползва местни различни глини, понякога с добавки. Произходът на думата е свързан с остров Майорка, откъдето търговците доставят първите образци в Италия и т.н. 2. няма сплав на медта и желязото, предполагам това беше "ляпсус лингва". 3. странно звучаха някои негативни оценки за обединението на Италия, добре известно е , че това е най-положително в новата и история, Италия ставо много по-забележима, а изключително бедните райони, където бяхме започват да се подобряват. Този процес е характерен за цяла Европа. Новите открития и индустрия в центпална Европа налагат нови социални структури. И накрая, обединението слага край на всякакви нашествия. Раздробеността на Италия е прави плячка на викинги, араби, че и турски пирати. 4. не разбрах какво значи "третата корабостроителница", в света, по това време Холандия, Испания, Германия, Португали строят огромни фрегати които доминират в цял свят и кръстосват океаните. Такива почти няма в Италия, въпреки знаменития Арсенал във Венеция, който определено е много по-голям от тези в района.

Panorama Palace 4*

Местопожението на хотела не е удачно, въпреки добрия изглед. Хотел в рамките на Соренто, без да е в идеалния център, с достъп до центъра пеша би бил по-добър, особено при наличие на пешеходни пътеки. В центъра на Соренто има достатъчно прекрасни изгледи. Хотелът е вероятно комплектован от различни сгради, защото има доста разблични нива и коридори, заблуждаващи малко. Нашата стая 323 имаше най-малката възможна душ кабина. В хотела е чисто, и се подържа добре, но в коридорите беше шумно до късно. Струва ми се 4 звезди са малко отгоре... Храната е качествена, и сервирането отлично, но като количество като че ли е под средното.

 

30 септември 2019

Румяна Иванова Павлова

Здравейте Профи Турс! За мен беше удоволствие да бъда ваш клиент.Всичко беше перфектно организирано.Искам да изкажа специални благодарности на двете жени направили престоят ни незабравим ,а именно Светла Радева и Венислава.Иаключителна стройна организация и внимание към нас за да се почувстваме специални.Светла изпълняваше перфектно ,стриктно и с много топлота към нас задълженията си. Венислава със своята компетентност ни потопи далече в живота на великата Римска империя. Въобще за мен са уникални по своему жени. Респект! P.S. Препоръчвам да включите и двореца в Казерта.Посетихме го сами. Уникален е!

Panorama Palace 4*

Добър! Избрали сте екзотично място.

Добри сте ! Няма съвършенство в природата. Благодаря ви.И още веднъж браво за изборът ви за Свтла и Венислава ,които направиха,моят престой незабравим. Респект към тия две жени! Благодаря ви още веднъж.

 

18 септември 2019

Даниела Марчева

Би могло да се даде повече предварителна информация за допълнителните екскурзии на място /напр. Казерта , фабрики , тъй като касае повече средства и е добре да се знае за какво точно става дума .

Panorama Palace 4*

 

17 септември 2019

АНТОАНЕТА ДИМИТРОВА ПЕШЕВА

Почивката беше добре организирана. Нямам забележки по отношение на представителя на място Светла, каквито и въпроси да имах тя се отзова със съответния отговор. Другия гид Велислава също

Panorama Palace 4*

Хотела като цяло не е лош, има добро местоположение, обслужващите в хотела са любезни но от към храната, която се предлагаше за закуска и вечеря не съм доволна. През целия престой закуската беше една и съща, без никакво разнообразие. Седем дни да закусващ едно и също нещо не е добра идея, да не казвам друго. На същата себестойност може да се предложи нещо различно. Вечерята също не беше на ниво, еднообразна, а основното ястие с умалени порции. Смятам, че е необходимо да се помисли за предлагане на по разнообразна храна с включване на различни зеленчуци и плодове. Мисля, че е необходимо да бъдете информирани, че изостаналият кекс от закуска, беше сервиран за десерт на вечеря, но вече сиропиран в жалък вид наподобяващ реване, което предизвика недоволството на всички.

 

16 септември 2019

ДАНКА БОНЕВА

Всичко според общите условия беше на високо ниво.

Panorama Palace 4*

 

14 септември 2019

Христина Димитрова

Panorama Palace 4*

Не повече от 3 звезди, ако сме щедри.

 

14 септември 2019

Ирена Тилева

Отлична екскурзоводка г-жа Велислава,високо ниво и класен професионалист.

 

07 септември 2019

МАЛИНА ИНДЖОВА-ГРЪНЧАРОВА

Закуска и вечеря абсолютно еднообразни.Или само закуска, но по - богата или малко по-скъпа екскурзия, но с по-добро изхранване. Хотелът е страхотно разположен. Велислава е уникална.

Panorama Palace 4*

Страхотно местоположение.Невероятна гледка, много близък плаж, може би единствен. Малко странни стаи, но чисто бельо и кърпи.

 

20 октомври 2018

Стефана Гайдарова

Чудесно преживяване ! Доволна съм , че се доверих на Светла и приех всички предложения , които отправи . Преживях осем пълноценни дни .

La Pergola 3*

 

07 октомври 2018

Любомира Добрева

La Pergola 3*

Нямам никакви оплаквания. Много съм доволна.

 

28 септември 2018

Мая Тонова

За екскурзовода Велислава само положителни неща! Светла я виждахме сутрин и вечер за малко. Никакво присъствие от нейна страна. Сутрин ни оставаше на автобуса и цялата група пътувахме сами, без представител на агенцията. Велислава ни чакаше в съответния град в който се провежда екскурзията. Всички екскурзии бяха добре организирани с изключение на последния ден. В Казерта има доста неща за гледане, но късното тръгване от хотела - 11.00 часа, пътуване и за двореца с градините остават само 4 часа. Недостатъчно! Всички бяхме неприятно изненадани, че трябваше да посетим местния МОЛ, вместо да останем още 2часа в градините на двореца. В програмата на Профи турс не пишеше за посещение на МОЛ, а и не бяхме уведомени предварително! Всички други екскурзии бяха чудесни и добре организирани.

La Pergola 3*

 

26 септември 2018

Мария Атанасова

Да има повече време за разглеждане на музеите.

La Pergola 3*

 

24 септември 2018

Антоанета Стаматова

Бих искала да изкажа своите възхищения от екскурзоводката Велислава-изключително запозната,компетентна, тя не води просто беседи, тя разказва приказки. Много добре е запозната с областта Кампания и отговаря на всички въпроси,които са свързани с историята и археологията. Адмирации за нея и за целият Ви екип. Ние останахме много доволни.Отново ще се възползваме от Ваша почивка. Благодаря още веднъж за емоциите,които ни създадохте

La Pergola 3*

Страхотен, усмихнат персонал, всекидневно почистване на стаите

 

17 септември 2018

ДРАГОМИР ДИМИТРОВ

Като общо екскурзията бе много добре организирана.Доволен съм. Има още какво да се желае.Благодарности на Велислава и на Светла.Бих препоръчал да давате още в България предлаганите на място оферти, като например: възможността за шопинг в МОЛ, обиколка на о.Капри с корабче и съответно цената му.Като мнение: недопустимо е в хотел 3 зв. да няма хладилник, както и да няма ресторант поне близо.

La Pergola 3*

Хотела е добър. Храната бих дал 5 за закуска и 3 за вечеря. Недопостимо е да няма хладилник, представям си ако беше посред лято??

 

10 септември 2018

Деяна Иванова

В абсолютен и тотален противовес със Светла Радева беше услугата, която получихме екскурзоводката Велислава! Професионалист и класна жена. Тя разказваше приказки, не просто факти и информация. Много сме доволни и впечатлени всички! Имате страхотен избор и късмет с нея! Изказ, информация, професионализъм, знания и красота беше тя!

La Pergola 3*

Изключително съм впечатлено и доволна от хигиената и поддържането на чистота в стаята. Никога не съм била в подобен тризвезден хотел с такова качествено обслужване в стаите. По отношение на персонала също приятно обслужване и отношение към мен и семейството ми.

 

12 юли 2018

Христина Илиева

Светла е страхотна не само като представител на Вашата фирма, но и като човек. Въпреки късното пристигане на летището в Неапол, тя посрещна цялата група с усмивка. Беше изключително любезна по време на целия престой. Научихме изключително много за Италия от нея (беше отворена за въпроси, отнасящи се до цяла Италия, не само посещаваната област). Относно допълнителните екскурзии - би било добре да се отдели максимално повече време през деня на екскурзиите. Вмесро да свършват в 16.00ч целодневните, това може да става в 18.00 или 19.00.Би било добре човек да разполага с повече време и темпото да е малко по-бавно.

La Pergola 3*

Отлична локализация, нито далеч от центъра, нито е на шумно място.

Сърдечни благодарности на целия Ви екип. Със семейство ми сме очаровани от професионализма и любовта, с която вършат работата си Светла и Д. Чолакова!

 

07 юли 2018

ЮЛИАНА ГЕОРГИЕВА

Организацията беше беше много добра!

La Pergola 3*

 

07 юли 2018

ВАНЯ ЦЕКОВА

Много ми хареса тази почивка.Местата,които посетихме бяха прекрасни.Екскурзоводката Велислава беше много ерудирана и отзивчива.Били сме на много места в Италия,но този регион е може би най-живописен.

La Pergola 3*

Хотелът беше приятен.Общо взето с нищо не ни разочарова.

 

06 юли 2018

ЕВЕЛИНА ИСТУУД

La Pergola 3*

чудесен персонал, много дружелюбен и любезен,единствения проблем е опасния участък за пешеходците на завоя по пътя за Соренто и вечерята в ресторант Кафе Латино.

 

06 юли 2018

Тодорка Попова

Страхотен екскурзовод имахме : Велислава ! Много знаеща, умееща, контактна.

La Pergola 3*

МНОГО ЧИСТО. ВСЕКИ ДЕН НИ СМЕНЯХА КЪРПИТЕ. МОГО ДАЛЕЧЕ НИ БЯХА ВЕЧЕРИТЕ.

 

06 юли 2018

Румяна Пейчева Пеева

Изключително сме доволни от екскурзовода в Италия- Велислава. С богата обща култура, внимателна, организирана.

La Pergola 3*

Много добър, поддържан чист

 

06 юли 2018

Снежана Делчева

Програмата е чудесна.Организираната вечеря в ресторант в Стария град на Соренто е един добър начин ежедневно да се наслаждаваш на този невероятно чист и приятен град. Капри, Амалфи, Позитано - всеки би трябвало да ги посети, защото усещането, че му се случва нещо много хубаво е прекрасно. Относно Представителя на фирмата - съжалявам, че трябва да го кажа - това не е Вашия човек.

La Pergola 3*

Бих препоръчала да се включат в менюто за закуска няколко вида пресни плодове.

С най-добри чувства пожелавам на целия екип на Профи Турс здраве и успехи!

 

05 юли 2018

Радосвета Росманова

Велислава е невероятен екскурзовод Изключително ерудирана,запозната с невероятни подробности, умее да ги предствави по един изключително приятен начин на разбираем и достъпен език

La Pergola 3*

Съответства на три звезди Усмихнат персонал Своевременно се отзоваваше при възникнали проблеми от битов характер. Напр неработещ сушоар.

Може да се обмисли по гъвкав начин за придвижване за и от вечеря. Или да се обмисли вечеря на не толкова отдалечено място

 

05 юли 2018

Янко Арнаудов

Просто- всичко беше чудесно. При положение, че толкова сме пътували.

La Pergola 3*

Не сме били толкова взискателни. При положение, че цял ден си на екскурзия- какво му трябва на човек- баня и легло. Хотелът беше приказен в сравнение напр. с Ница.

След завръщането ни опитах да споделя отличните ни впечатления от екскурзията- не можах. По този начин без да искам излъгах Светла. Бях и обещал. Вашият сайт не ме прие и останах без коментари. Дано да е било случайно. Но опитайте и Вие сами.

 

20 май 2018

Ина Кинарова

Най-големите комплименти са за Светла. Усмихната, спокойна, организирана. Заради нея, пск бих се записала на организирана екскурзия

La Pergola 3*

 

13 май 2018

Илия Илиев

Благодаря ви за възможността да искажем своето мнение за екскурзията. По самата организация на екскурзията в обобщен вид е много положителна. Организацията беше много добра. Това, което според нас трябва да се промени е мястото на вечерята. Не е проблем ходененто до центъра, особено като е организиран транспорт, но след целодневните екскурзии се чувстваме достатъчно изморени за да ходим отново. Има и положителен нюанс, по-здравословно е ходенето. Може би ще намерите възможност поне през ден да се ползва ресторанта в хотела и ресторанта в центъра. Храната в ресторанта не е от най-качествените и не беше необходимо да ни убеждава организаторката за нейното качество. Може би трябва да се предлага в самото начало храна и цена и всеки да си прецени. За позитивното мнение на екскурзията най-много спомогна органзацията на екскурзиите и особено работата на екскурзоводката Велислава. Впечатлен съм от нейната компетентност, професионализъм и точност. Всички беседи бяха много интересни и с много информация, която не можеш да прочетеш в интернет набързо. Може би е необходимо да се предлага вариант два дни в Неапол или един в Неапол и един на Амалфи. Поздравления за Велислава.

Изпращайте повече информация за различните възможности за екскурзии на е-мейл адресите, защото на мен лично не ми остава време да се ровя в интернет страницата.

 

13 май 2018

Деница Маркова

Като цяло мнението ми е положително, но не мога да не отбележа две - три неща. Първото, направи ми впечатление, че представителят на фирмата Светла не беше с нас на допълнителните екскурзии, което беше странно от гледна точка на това, че тя познаваше всички пътници и организацията с нея беше перфектна; случи ни се, макар и за кратко, да бъдем "забравени" в Помпей, което ме принуди да звъня до агенцията за телефоните на Светла и на Велислава; всичко приключи благополучно, но определено преживяхме стрес, който нямаше да се случи, ако Светла беше с нас непрекъснато. Второ, относно екскурзията в Казерта в програмата, която получихме дни преди заминаването, нямаше посочване за допълнителните разходи за вход (12 евро) и за евентуален транспорт от двореца до парка (2,50 евро); при положение, че изрично е казано, че тази екскурзия е включена в цената, а после от туристите да се искат тези допълнителни разходи, е налице подвеждане, да не кажа изнудване; в случай че се има предвид, че няма да заплащат за екскурзоводските услуги, но ще заплащат за вход и за трансфер, това следва да бъде изрично указано предварително; наблягането на израза "екскурзия, включена в цената" определено оставя грешно впечатление. Нямам забележки към хотела, но изборът на толкова далечно място за хранене - близо 40 минути пеша по Корсо Италия, където няма тротоари и движението е доста натоварено - не намирам за удачен, независимо от организирания трансфер с шатъла; отделно от това храната за вечеря си беше меко казано оскъдна, част от туристите си поръчваха допълнително за вечеря (ако това е идеята, това е друга тема), да не говорим, че пастата не беше добре приготвяна, което е страшно неприятно именно в Италия, хората отиват там най-вече заради вкуса на храната. Представянето на Велислава беше на високо ниво и интересно, но е факт, че тя говори пространно и протяжно, което не оставя на туристите достатъчно свободно време в местата за посещение.

La Pergola 3*

Обслужването и стаите са добри. Храната на закуска беше еднообразна.

 

13 май 2018

Валентин Фълджийски

С Вашата фирма бяхме в Андалусия и бяхме много доволни, затова Ви избрахме и за тази екскурзия. Храната като качество и количество в Испания беше на много по-високо ниво от храната този път, особено това, че вечерята беше в ресторант в другия край на курорта, храната беше еднообразна и не много вкусна, което, разбира се е относително понятие. Имайки предвид предишната екскурзия, бяхме малко разочаровани в това отношение.

La Pergola 3*

хотелът е на много тихо място, персоналът беше много любезен, закуската достатъчна

 

30 април 2018

Минчо Христов

За Велислава и Светла - адмирации!

La Pergola 3*

Поздрави на екипа!

 

25 април 2018

Темка Томова

Представителят на фирмата трябва да е много добре запознат с околността и градовете за посещение. Предварително трябва да е много добре информиран за туристическите обекти, въпреки че екскурзиите се провеждат от лицензиран и отлично подготвен екскурзовод. Ако не може да отговори на някои въпроси да попита и по-късно да отговори. Да прави съобщенията на микрофон в автобуса или ако не е възможно, да следи, дали всички туристи са правилно информирани.

 

25 октомври 2017

Татяна Крумова

Благодаря за добрата организация!

Хотел La Pergola 3*

Хотела имаше добро изложение,но стаите бяха малки като квадратура.

Г-ца/жа Деяна Чолакова горещо я препоръчвам за най добър служител на годината

 

21 септември 2017

Росица Георгиева

Благодарим за хубавото преживяване! от името на цялата група от Майчин дом Толчева

Хотел La Pergola 3*

 

21 септември 2017

НИНА АНДОНОВА

Малко повече време за престой и свободно време на местата включени в допълнителните екскурзии.

 

13 юли 2017

Валентина Георгиева

Благодаря за прекрасното преживяване! Чудесните места, които посетихме в съчетание с изключително добрата организация, осигурена от местния представител Гергана Стоилова и ексурзоводката Велислава - всичко това направи пътуването ни незабравимо!

Хотел La Pergola 3*

Недостатък е липсата на минибар в стаите и ползването на климатик срещу допълнително заплащане.

Благодаря на всички, ангажирани с организацията на пътуването. Истински професионалисти! С удоволствие ще продължа да Ви препоръчвам!

 

04 юли 2017

ЕВГЕНИ МЛАДЕНОВ

Гергане е чаровна и перфектна! Паспортният контрол на летище Неапол беше кошмар - чакахме 2 часа. Един служител обслужваше над 300 човека. Поради това се зарекох повече да не ходим в Италия.

Хотел La Pergola 3*

Отдалечен е от центъра. Камериерките не зареждаха сапун и шампуан всеки ден и се налагаше да си искаме. Стаята ни имаше прекрасен изглед към Неапол и Везувий!

 

20 юни 2017

Багряна Тотева-Бачева

изключително начетена и подготвена екскурзоводка, любезна и внимателна представителка Гергана, отлична организация. Бих похвалила и всички пътуващи в тази група за това, че нямаше закъснения и неоснователни претенции. Надявам се всички да са останали с прекрасни спомени от екскурзията. Багряна Тотева

Хотел La Pergola 3*

 

20 юни 2017

Светла Бояджиева

Ще се радвам ако обогатити още повече видовете почивки!

Хотел La Pergola 3*

Приятен хотел. Много чист и с внимателен персонал

 

19 юни 2017

Любомир Бадински

Доволни сме от цялата организациа, Гергана и Велислава се справиха добре.За седемте дни екскурзиите бяха добре подбрани.

Хотел La Pergola 3*

Нямаме никакви препорьки.

 

19 юни 2017

Ана Рангелова

Екскурзоводите ви са чудесни и всеотдайни.Добре би било да включите дворецът Казерта към пакета от екскурзии, а също така и да добавите екскурзия до Челе ди Булгария.

Хотел La Pergola 3*

 

19 юни 2017

СИЛВИЯ КАСИЯНОВА

Останете така перфектни и в бъдеще!

Хотел La Pergola 3*

 

19 юни 2017

ДИМИТЪР ДУКОВ

Хотел La Pergola 3*

Хотелът е сравнително добър. Трябва да се обърне повече внимание на качеството на храната извън закуските, дори това да е за сметка на по-висока цена на услугата. Остава впечатлението за нещо приготвено набързо без много старание.

 

19 юни 2017

Божана Лазарова

МНОГО СМЕ ДОВОЛНИ И СЪС СЪПРУГА МИ ОТНОВО ЩЕ ИЗПОЛЗВАМЕ УСЛУГИТЕ НА ПРОФИ ТУР. ИСКАМ ДА ПРЕДЛОЖА ПУЛИЯ ЗА НОВА ГОДИНА. ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ И ПРЕЗ ТОЗИ СЕЗОН НА ГОДИНАТА ЩЕ Е ХУБАВО.

Хотел La Pergola 3*

ХУБАВ ХОТЕЛ С ДОБРА ЛОКАЦИЯ.БЛИЗКО Е ДО ЦЕНТЪРА.

БЛАГОДАРЯ НА ВИЛИ ХАЛАЧЕВА. ЕДИН ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК, МНОГО СЪРДЕЧЕН, ГОТОВ ДА ТИ ДАДЕ НУЖНАТА ИНФОРМАЦИЯ И ВИНАГИ ДА ТИ ПОМОГНЕ.

 

19 юни 2017

Снежана Делчева

Може да се помисли за допълнителните екскурзии, които се оформят на място, за осъществяване и при по-малък брой желаещи, например 12-15 човека.

Хотел La Pergola 3*

 

19 юни 2017

Светлана Минкова

Останах много доволна от организацията на пътуването-от екскурзоводските услуги както на Гергана, така и на Владислава, за което Ви благодаря! Това е третият път, когато използвам Вашата компания за пътуване-Коста дел Сол и Коста Брава...В бъдеще също бих използвала Вашите услуги за пътуване, но все още не съм решила за коя програма бих се записала ..

Хотел La Pergola 3*

Желая успех на Вашата компания!

 

18 юни 2017

Атанас Козарев

Харесах екскурзията, но допълнителните организирани екскурзии за мен бяха на доста високи цени.Всичко останало беше на ниво.Благодарим ви

Хотел La Pergola 3*

Харесах ви и ви препоръчвам на приятели.Пожелавам ви успешен бизнес

  от 0 лв
7 нощувки НB+, самолет, трансфер
гарантирана група

Резервирай сега

Други гарантирани групи