Обща информация

Ngorongoro Sopa Lodge - Нгоронгоро, Танзания

Почивка в Танзания

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

Местоположение:

Ngorongoro Sopa Lodge е разположен на хълма Лемала на източният ръб на кратера Нгоронгоро, и едноимения резерват, често определян като Осмото чудо на Света с площ от 240 кв.км. и дом на повече от 20 000 големи животни – огромни стада биволи, зебри, газели и антилопи, прайдове лъвове, гепарди и леопарди, както и застрашеният черен носорог и могъщият слон.

Настаняване:

Самият хотел е построен през 1992г. на ръба на кратера на угасналият вулкан, на 2375м.н.в., от където се разкрива великолепна гледка към дъното на кратера и животните. Предлага изключителна романтика и е предпочитано място за сватби и специални поводи. Хотелът разполага с 96 апартамента, които са с централно отопление, големи легла, самостоятелна баня с вана, душ, биде, сешоар и бръснарски принадлежности. Във всяка стая и обособен работен кът с бюро и мини-бар, люлеещ стол, солариум и изглед към кратера или залязващото за хоризонта слънце.

Хранене и развлечения:

Ресторант с традиционна и интернационална кухня, бар, където през прохладните вечери ще ви стопли искрящият огън в камината, на гостите се предлага всичко необходимо за пикник или вечеря в буша, което е едно неповторимо изживяване.

Спорт и развлечения:

Ежедневни джип-сафарита в кратера, посещения на традиционни масайски селища, еднодневни екскурзии до Olduvai Gorge, мястото където са намерени едни от най-важните и спорни реликви от Палеолита и близко разположеният кратер Empakaai, на дъното на които има езеро с ята розово фламинго, външен басейн.

Други:

Сателитен телефон, сателитна телевизия, както и зала за прожектиране на научнопопулярни филми, конферентна зала, градина, магазин за сувенири, гледане на деца.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи