Обща информация

Гранд хотел Хебър, Пазарджик

Почивка в Пазарджик, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в Пазарджик или актуалните ни промоции.

Ние от "Гранд хотел Хебър" , винаги се стремим да предложим на всички наши настоящи и бъдещи клиенти качествен туристически продукт и услуги

Местоположение на Гранд хотел Хебър:

Хотелът е разположен в центъра на града, в непосредствена близост до сградите на Общината, Кметството, до важни административни, културни и бизнес обекти. Тук са: - Драматичния куклен театър „Константин Величков”; - Катедралната църква „ Св.Богородица”, - Регионалния исторически музей - Художествената галерия „Станислав Доспевски” и мн.други местни забележителности.

Хранене и развлечения:

Идеална обстановка за бизнес среща, фирмено мероприятие, семейно тържество или просто за удоволствие. Капацитета на ресторанта е около 150 места.Има сепарирана VIP зала. В компанията на тиха и спокойна музика ще се насладите на кулинарните шедьоври на майстор-готвача и сладкарските изкушения на майстор-сладкаря.

Ароматно кафе, прохлада в летните дни, приятна музика, освежаващи коктейли и усмихнати бармани...Това ще Ви накара отново и отново да идвате в лобито на Гранд хотел Хебър.

Високо,на последния етаж ще усетите аромата на лукса.В Уиски & Пура бара ще ви посрещнат в дискретна обстановка, подходяща за бизнес разговор или за тиха среща.Изключително голямо разнообразие от квалитетни напитки, доказали присъствието си във висшето общество. Бъдете стилни,като станете почитател на Уиски & пура бар в Гранд хотел Хебър

Спа и отмора в Гранд хотел Хебър:

За гостите на Гранд хотел Хебър е на разположение безплатна фитнес зала,оборудвана с пътека,гладиатор,лежанка. Можете да се възстановите от натрупаната умора в сауните-за дами и за господа.

Салон за красота

Бизнес удобства в Гранд хотел Хебър:

Конферентна зала "Хебър" e напълно оборудвана с:
- екран,
- мултимедия,
- флипчарт,
- озвучаване,
- климатизация
- 70 седящи места с маси
За разнообразяване на Вашето мероприятие организираме кафе-паузи, работни обеди, вечери и други. При конкретни запитвания за провеждане на конференции, семинари, фирмени обучения или други мероприятия, в рамките на 24 часа ще Ви бъде предоставена преференциална оферта, съобразена с Вашите желания. Мултифункционална, оборудвана за конференции, презентации, фирмени събирания и обучения.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи