Обща информация

Ларго Хотел, Слънчев Бряг

Почивка в Слънчев Бряг, България

Цени и пакети за хотела →

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивка на море, Почивка на море в Слънчев бряг или актуалните ни промоции.

Хотелът е построен през 2003 г и е на два етаж. На първият етаж са разположени търговски обекти, а хотелските стаи са на втория етаж.

Местоположение на Ларго Хотел:

Хотел "Ларго" е малък хотел, разположен в северната част на КК Слънчев бряг,на основната улица край морето, само на 10 метра от плажа. Разстоянието до центъра на комплекса е около 500 метра. Хотелът е заобиколен от множество магазини, ресторанти и кафенетa.

Настаняване в Ларго Хотел:

Всички двойни стаи са с две допълнителни легла и два разтегатели дивана, което позволява настаняване на 4 души. Стаите са оборудвани с хладилник, телевизор, климатик ,балкон, баня с душ, WC. Стаите имат и обособен кът за сядане с малка масичка. Настилката е мокет.

Удобства в хотела:

Рецепция - 24 часа Ресторант, Сейф на рецепция ( срещу заплащене ) Интернет клуб, Аптека, Обмяна на валута, Супермаркет Открит плувен басейн - гостите на хотела могат да ползват басейна на съседния хотел "Регина" - безплатно

Уеб сайт: http://www.largosunnybeach.com/bg/

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети