Резервация

Цени и условия


6 нощувки


Включена закуска

01.01.1970

Венеция – Флоренция – Рим - Болоня

Допълнителна информация и резервация на телефони 0884 88 77 50, 0885 706 771, 02 940 11 03, 02 940 11 04 или Резервирай онлайн.

Дати и цени:

Дати Цени
27.12.2014 919.00лв

Цената включва:

 1. Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик,видеосистема, минибар);
 2. 1 нощувка със закуска в хотел 3*** в района на Венеция/Тревизо;
 3. 1 нощувка със закуска в хотел 3*** в района на Флоренция;
 4. 3 нощувки със закуски в хотел 3*** в района на Рим;
 5. 1 нощувка със закуска в хотел 4**** в района на Болоня;
 6. Туристическа програма с местен екскурзовод във Венеция ;
 7. Туристическа програма с местен екскурзовод в Рим;
 8. Посещение с местен екскурзовод на Ватикана ;
 9. Туристическа програма с местен екскурзовод във Флоренция;
 10. Пешеходна разходка в град Болоня;
 11. "Помощ при пътуване в чужбина" застраховка;
 12. Екскурзоводско обслужване;

Цената не включва:

 1. Новогодишна вечеря;
 2. Такси вход за Ватиканските музеи (14 EUR), купола на катедралата "Св. Петър" (7 EUR), Колизеума (11,5 EUR);
 3. Доплащане за слушалки при посещението на църквата „Сан Клементе” (2 EUR) и базиликата „Свети Петър” (2 EUR) в Рим;
 4. Такси вход за Купола на Брунелески (8 EUR), Кулата на Джото (6 EUR), църквата "Санта Кроче" (3 EUR), двореца "Пити" (8,50 EUR) и градините "Боболи" (8 EUR) във Флоренция;
 5. Градски транспорт в Болоня: 2 EUR (еднопосочен билет);
 6. Такси вход за други музеи, обекти и прояви,посещавани по желание, местен и градски транспорт;

Отстъпки:

 1. Студенти и ученици - 25 лв;
 2. Деца до 12г., настанени на допълнително легло в стаята на двамата родители - 60 лв;

Доплащания:

 1. Новогодишна вечеря: по оферта, предложена допълнително в нашите офиси;
 2. Единична стая - 209 лв ;
 3. Ползване на двойна седалка от 1 турист - 390 лв;
 4. Посещение на Ватиканските музеи при минимум 20 туристи (цената включва такса резервация, такса вход , ползване на слушалки по време на обиколката и местен екскурзовод) - 59 лв ;
 5. Двупосочен билет за корабче до Венеция - 24 лв ;

Допълнителна информация и резервация на телефони 0884 88 77 50, 0885 706 771, 02 940 11 03, 02 940 11 04 или Резервирай онлайн.

Програма:

1 Ден - 12.30 ч. тръгване от София от площад „Александър Невски“ (началото на ул. „Оборище“), 13.00 ч. – Автогара „Сердика“ , 13.10 ч. - бензиностанция „OMV” (кв. „Захарна фабрика”, бул. „Сливница” № 132) по маршрут Белград – Загреб – Любляна - Венеция.

2 Ден - Пристигане сутринта на Пунта Сабиони. Плаване с корабче до Венеция - най-романтичният и изумителен град в света. Туристическата програма с местен екскурзовод във Венеция включва: Разглеждане на "официалният салон на Европа" площад "Сан Марко" с едноименната катедрала, съхранила в себе си богатствата на Венецианската република и Камбанарията - един от символите на Венеция, който в продължение на векове е задавал ритъма на живот на венецианците; Дворецът на дожите - официална резиденция до краха през 1797 г. на Венецианската република; Мостът на въздишките, така наречен заради въздишките на затворниците, които, влизайки в затвора, виждали за последен път венецианската лагуна. Настаняване в района на Венеция/ Тревизо вечерта. Нощувка в района на Венеция/ Тревизо.

3 Ден – Закуска в хотела. 8.00 ч. - Заминаване за Флоренция. Туристическата програма с местен екскурзовод във Флоренция (времетраене минимум 1 ½ ч.) включва: катедралата "Санта Мария дел Фиоре" - един от най-големите храмове в света с Купола на Брунелески - шедьовър на ренесансовото изкуство и Кулата на Джото, от която се открива прекрасна гледка към целия град; Площад "Синьория" - политическият и културен център на града с "Палацо Векио" и църквата "Санта Кроче" - пантеонът на Италия, там са погребани Галилей, Макиавели, Росини, Гиберти. Свободно време: разходка до Понте Векио - "мостът на златарите", двореца "Пити" - богата колекция с произведения на Рафаел и Тициан и градините "Боболи", предлагащи великолепен изглед към цяла Флоренция и река Арно. Свободно време до 18.00 часа. Настаняване в района на Флоренция. Нощувка в района на Флоренция.

4 Ден – Закуска в хотела. 8.00 ч. – Заминаване за Рим - "център на света и град на светлината, към който водят всички пътища…", императорско величие и могъщество, претворило историята в реалност и реалността в история. Пешеходна разходка до площад „Испания”, на който в миналото са живели много известни личности като Байрон, Гьоте, Стендал, Балзак и е едно от най-предпочитаните от туристите място в Рим с прекрасен изглед към целия град; църквата „Санта Тринита дей Монти” ; фонтанът „Ди Треви” – най-прочутият и красив в цяла Италия – шедьовър на бароковата архитектура, в център на който се изобразен бог Нептун със своята колесница във формата на раковина; площад „Навона” и Пантеона. Свободно време до 20.00 ч за почивка. Нощувка в района на Рим.

5 Ден – Закуска в хотела. Панорамна автобусна обиколка в историческия център на Рим с местен екскурзовод на български език ( времетраен минимум 2 ½ ч.): Колизеумът - най-големият амфитеатър от древноримската епоха; Римският форум - сърцето на стария Рим, където е бил съсредоточен политическият, търговски и религиозен живот на града; Арката на Константин - най- величествената арка, издигната в чест на победата на император Максенций; Колоната на Траян - уникален паметник, покрит със спираловидни релефи; Площад "Венеция” и църквата "Сан Клементе" с гроба на Константин-Кирил Философ. Пешеходна разходка с местен екскурзовод на български език на хълма Палатин. Фотопауза при Колизеума. Посещение с местен екскурзовод на български език на Ватикана (минимум 1 ½ ч.) - най- малката страна в света, средище на католицизма и резиденция на Римския Папа. По желание – новогодишна вечеря .Възможност за участие в празненствата по посрещането на новата година. Нощувка в района на Рим.

6 Ден - ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Закуска в хотела. Свободен ден в Рим - необходимо е ползване на местен и градски транспорт. Нощувка в района на Рим.

7 Ден – Закуска в хотела. Свободно време в Рим. Туристическата програма по желание съдържа: посещение с местен екскурзовод на Ватиканските музеи – богати колекции от безценни произведения на скулптурата и изобразителното изкуство, религиозни книги и документи, показващи развитието на католицизма и на целия свят, едно от най- пълните представяния на египетската и етруската цивилизация; Сикстинската капела с неповторимите стенописи на Микеланджело. 14.00 ч. – Заминаване за Болоня. Настаняване в района на Болоня вечерта. Нощувка в района на Болоня.

8 Ден – Закуска в хотела. 9.00 ч. - Туристическата програма в Болоня включва разглеждането на(необходимо е ползване на местен и градски транспорт): фонтанът на Нептун – известна ренесансова творба от 1556 г., красивият площад “Маджоре” – сърцето на Болоня, където се намира прекрасната базилика “Сан Петронио”, построена по проект на болонския майстор Антонио ди Винченцо и двете кули – символ на града. Свободно време с възможност за пешеходна разходка до известния Университет на Болоня, създаден в края на 11 в. или за посещение на Градския археологически музей или Националната галерия – най-известната картинна галерия на Болоня. Свободно време за почивка. Завръщане за България в 16.00 ч.

9 Ден - Пристигане в София бензиностанция „Lukоil” (Западен парк, бул. Сливница до Орион), площад „Централна гара” и площад „Александър Невски“ (началото на ул. „Оборище“) ранния следобед.

Други условия по програмата

 1. Магазините и музеите в Италия са затворени на 31.12 (следобяд) и на 01.01.
 2. Посещението на Двореца на дожите се извършва самостоятелно в свободното време.
 3. Такса вход за Двореца на Дожите и музеите на площад “Сан Марко” (Музеят “Корер”, Националният археологически музей, монументалните зали на библиотека Марчана) е 13 EUR. При желание на касата се доплаща за аудиогид в Двореца на дожите (около 8 EUR).
 4. Валутен курс: 1 лв = 0,52 EUR
 5. Часово време:
 6. България 12 ч.
 7. Италия 11 ч.

Условия за резервации

 • при записване се внася депозит в размер на 20% от сумата на основния пакет на турист;
 • пълно плащане - до 45 дни преди датата на заминаване.

Условия за анулациии

 • при отказ до 18:00 часа на 1-вия работен ден, следващ деня, в който е сключен договора – 0% от крайната цена на пакета;
 • при отказ след 18:00 на 1-ия работен ден за Туроператора, следващ деня, в който е сключен Договора до 45-ия ден включително преди датата на заминаване - 20% от крайната цена на пакета;
 • при отказ от 44-ия до 30-ия ден включително преди датата на заминаване – 30% от крайната цена на пакета;
 • при отказ от 29-ия до -15-ия ден включително преди датата на заминаване – 75% от крайната цена на пакета;
 • при отказ от 14-ия ден преди датата на заминаване до деня на заминаване, включително при неявяване за заминаване в определеното време и място – 100% от крайната цена на пакета.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0884 88 77 50, 0885 706 771, 02 940 11 03, 02 940 11 04 или Резервирай онлайн.

  от 0 лв
Нова Година в Италия с автобус

Резервирай сега

Екскурзии в Италия

1199 лв

Екскурзия Остров Сицилия - 140 лева отстъпка - 8 дни

7 нощувки със самолет

Екскурзията е осемдневна и включва 2 нощувки в района на Катания, 1 нощувка в района на Месина, 2 нощувки в района на Палермо, 1 нощувка в района на Агридженто, 1 нощувка в района на Ното или Сиракуза, както и разглеждане с екскурзовод на български на забележителностите на Таормина, Ачиреале, Месина, Милацо, Чефалу, Палермо, Монреале,Трапани, Ериче, Агридженто, Вила дел Казале, Ното, Сиракуза, вулкана Етна и Катания. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 звезди. Лети се с „Уиз Еър” (с включени летищни такси, ръчен багаж малка чанта или раница до 10 кг с размери 40х20х25 см и чекиран багаж до 10 кг с размери 55x40x20 см, предварително чекиране и запазени места). Вътрешните трансфери в Сицилия се извършват с автобус. Актуални условия за пътуване до Италия Условия за пътуване в covid ситуацията

7 нощувки

1349 лв

Екскурзия Швейцарски Алпи - Юнгфрау и Матерхорн - 6 дни

5 нощувки със самолет

Екскурзията е шестдневна и включва 1 нощувка в района на Лаго Маджоре, 2 нощувки в района на Сион, 2 нощувки в района на Берн или Интерлакен и богата екскурзоводска програма в Берн, Веве, Монтрьо, Лозана, Женева, Цермат, Лаго Маджоре и Стреза, свободен ден в Интерлакен или възможност за качване със зъбчатата железница до подножието на връх Юнгфрау, самолетен билет (с включени летищни такси, ръчен багаж малка чанта или раница до 10 кг с размери 40х20х25 см и чекиран багаж до 10 кг с размери 55x40x20 см, предварително чекиране и запазени места). Лети се с „Райанеър” или „Уиз Еър“. Вътрешните трансфери в Швейцария и Италия се извършват с автобус. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 звезди. Актуални условия за пътуване до Италия и Швейцария Условия за пътуване в covid ситуацията

5 нощувки

Екскурзии в чужбина

Други гарантирани групи