Обща информация

Iberostar Kantaoui Bay 5 * хотел, Порт ел Кантауи

Почивка в Порт ел Кантауи, Тунис

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивка на море в чужбина, Почивка в Тунис, Почивка в Порт ел Кантауи или актуалните ни промоции.

Стилен хотел 5* хотел от веригата IBEROSTAR Hotels & Resorts.

Хотел Iberostar Kantaoui Bay 5 * хотел

Този тунизийски курорт се намира само на 3 километра от Порт Ел Кантауи, една от основните туристически дестинации в страната, където можете да се насладите на яхтено пристанище и воден парк и само на кратко разстояние с кола от летище Монастир.

В бюфет-ресторанта или в някой от двата а-ла-карт ресторанта на хотела, най-доброто от местната кухня ви очаква. Стремете се да опитате текстурите и вкусовете, които съставят както тунизийската, така и азиатската кухня, и се насладете на екзотичното докосване, което прави тунизийската храна световно известна. Добър апетит!

Стаите в хотел Iberostar Kantaoui Bay 5 *

  • Типове стаи: Superior Sea View, Junior Suite, Family, Senior Suite, Basic, Garden View
  • Гостоприемството е един от отличителните белези на тунизийския народ и няма къде по-добре да го ползвате, отколкото в този 358-стаен хотел на брега на морето, с Рум сървис от 10:00 до 01:00 ч. И в много случаи с изглед към морето.

Спорт и развлечения в хотел Iberostar Kantaoui Bay 5 *

  • Кой каза, че празниците са за правене на нищо? В залива Иберостар Селекция Кантауи можете да тренирате във фитнес залата, да се карате на кон или да практикувате всички видове водни спортове на тунизийските плажове, плюс имаме голф игрище с 36 дупки. Какво повече можете да поискате?Арабските бани са друга голяма емблема на Северна Африка и, разбира се, са част от този курорт. Пригответе се да се поглезите с терапевтичните свойства на водата в спа центъра, джакузито или центъра за таласотерапия, с басейн с морска вода, турска баня, сауна и терапевтичен масаж.

Цени →

Цени и пакети

Почивка на море в чужбина - гарантирани групи

Други гарантирани групи

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки