Обща информация

Kamari Beach Hotel, остров Тасос

Почивка в остров Тасос, Гърция

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивка на море в чужбина, Почивка в Гърция, Почивка на остров Тасос или актуалните ни промоции.

Проверете наличност, получете най-точна цена с всички отстъпки и резервирайте онлайн Kamari Beach Hotel тук на Greece-hotels.bg

Бутиковият хотел Kamari Beach е разположен в края на един от най-красивите и със специален археологически интерес плажове на остров Тасос – Потос. Хотелът умело съчетава постмодерен минималистичен стил с очарованието на гръцката архитектура. Изключителното му местоположение, сред древните хълмове, предлага директен достъп до плажа и несравнима панорамна гледка към Егейско море. Любезното и дискретно обслужване на персонала, съчетано с модерните удобства, които предлага Kamari Beach Hotel, осигуряват на посетителите приятен престой и оазис на абсолютно уединение и релакс.


Местоположение на Kamari Beach Hotel:

Kamari Beach Hotel се намира в крайбрежното село Потос, на около 45 км. от град Тасос и на 28 км. от пристанището в град Скала Принос.

Настаняване в Kamari Beach Hotel:

Стаите и апартаментите в Kamari Beach Hotel са напълно оборудвани и обзаведени, за да създадат приятна и релаксираща атмосфера. Те са внимателно проектирани да облекчат умората от ежедневието ви. Там ще усетите какво е да си починете истински сред природата. Настаняването в Kamari Beach Hotel е в три типа стаи: комфортни двойни стаи, семейни стаи и апартаменти.

Удобства в хотела:

Kamari Beach Hotel разполага с открит басейн с хидромасажна вана, детски басейн и панорамен изглед към Егейските и Тасийските хълмове. През целия ден гостите на хотела могат да използват безплатните сгъваеми столове, шезлонги и чадъри около басейна. Край басейна те могат да се насладят на разхлаждащи алкохолни напитки, коктейлни специалитети и кафе. В общите части има безплатен Wi-Fi достъп.

Хранене и развлечения:

Всяка сутрин в ресторанта с морски изглед се сервира закуска на шведска маса. Също така той работи за обяд и вечеря като предлага гръцка кухня и вина.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Проверете наличност, получете най-точна цена с всички отстъпки и резервирайте онлайн Kamari Beach Hotel тук на Greece-hotels.bg