Начало » Почивка в Италия » Почивка в Пулия

Промоции за Почивка в Пулия

Почивка в Пулия

Пулия може със сигурност да заеме мястото си в рубриката на най-известните италиански региони. Всичко, което един турист би очаквал от една почивка в Италия, там присъства в изобилие: древни градове, натежали от плодовете на миналото, екстравагантни църкви, родени от въображението на най-добрите европейски архитекти, белезите на безкрайната поредица от завоеватели и култури, щамповани в камък, злато и мрамор, синьо-зелени морски ширини и храна, неотстъпваща по нищо на най-добрата в Италия.

Уморени от тълпите в Кампания и Тоскана, тук пътешествениците могат по-спокойно да се наслаждават на бароковото великолепие на Лече, наричан "Флоренция на юга", или на някое от по-малките (но не по-малко красиви) градчета на Пулия. Скалните жилища на Матера, специфичните цилиндрични постройки с конусовидни покриви на Алберобело, музеят на виното в Мандурия, „Малдивите на Саленто“ – Песколюзе и още много кътчета крие в себе си окъпаната в слънце Пулия.

За всеки, който търси страхотни пясъчни плажове, добра храна и вино, история, култура и природна красота, ще е трудно е да намери по-подходящо място от тази автентична земя.

Почивка в Италия - Пулия, Порто Чезарео 2019

Пулия - отлична почивка в Югоизточна Италия, 7 нощувки с настаняване на закуска и вечеря в хотел, разположен в близост до морския бряг, със собствен пясъчен плаж - отлични условия за релакс, включени самолетни билети с лет. такси, трансфери от/до хотела, включена екскурзия, мед. застраховка

Conchiglia Azzurra 4* - Южна Италия - Пулия, Италия
4 звезди 4 звезди 4 звезди 4 звезди
Хотел Conchiglia Azzurra Hotel & Spa 4* е разположен в близост до морския бряг, със собствен пясъчен плаж - отлични условия за релакс!...
 

Календар

Февруари 2019
Март 2019
Април 2019
Май 2019
Юни 2019
Юли 2019
Август 2019
Септември 2019
Октомври 2019
Ноември 2019
Декември 2019
Януари 2020

Отзиви и мнения

Най-търсени

Топ предложения