Обща информация

Киев Хотел, Велико Търново

Почивка във Велико Търново, България

Цени и пакети за хотела →

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

Прекрасно вписвайки се в уникалния архитектурен ансамбъл на Велико Търново, хотел "Киев" се откроява като перла, едновременно със своето външно и вътрешно оформление, отговарящи на всички съвременни изисквания.

Местоположение:

Хотел във Велико Търново - разположен на централната улица по пътя между Самоводската чаршия и хълма Царевец. Сградата е паметник на културата и носи в себе си полъха на далечната 1930г., когато е била построена с предназначение да бъде банка.

Настаняване в Киев Хотел:

Хотел "Киев" има 8 двойни и 2 единични стаи. Предлага се настаняване в стаи с две отделни легла, стаи със спалня и в единични стаи всяка с легло персон и половина. Четири от двойните стаи разполагат с разтегателен диван и са подходящи за трима. Всички стаи са със самостоятелен санитарен възел, климатик и телевизор с кабелна телевизия, някои са с тераса.

Спа и отмора в Киев Хотел:

Дали сте в командировка или на екскурзия в историческата столица на България, винаги има какво ново да видите. Велико Търново е град с прекрасна природа, многобройни исторически паметници и архитектурни забележителности, пазещ жив спомена за Второто Българско Царство. Хотел "Киев" е в непосредствена близост до крепостта Царевец и множеството други архитектурни, културни и исторически забележителности

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи