Обща информация

Комплекс Дриймланд, Созопол

Почивка в Созопол, България

Цени и пакети за хотела →

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

Комплекс Дриймланд е едно очарователно място, идеално за развлечения и почивка, разположено в историческия град Созопол на 200м. от морския бряг.

Местоположение:

Комплекс Дриймланд е разположен в южната част на древния български град Созопол, само на 35 км от Бургас, третия по големина град в България. Созопол се отличава с калдаръмени тесни улици и очарователни ресторанти.

Настаняване в Комплекс Дриймланд:

Комплекса разполага с 26 апартамента с една спалня, 12 апартамента с две спални и три апартамента с три спални.

Удобства в хотела:

Интернет стая: За да не се налага да включвате вашия персонален компютър в така или иначе дългия списък с багаж за вашата почивка, ние осигуряваме специално предназначена интернет стая, оборудвана с компютри, от които можете да се възползвате напълно безплатно.

Хранене и развлечения:

Дриймланд е комплекс, в който качеството на храната, която сервираме не подлежи на компромис, тъй-като наша основна цел е осигуряване на пълноценен и здравословен живот. Ето защо, използваме екологично чисти хранителни продукти собствено производство, а менюто ни е съобразено със специфичния хранителен режим на нашите гости.

Развлечения и свободно време:

Фитнес: За да се чувствате свежи и тонизирани всеки ден и да се насладите напълно на вашия престой в Дриймланд и българската природа ние осигуряваме фитнес зала оборудвана с разнообразни уреди за цялостна тренировка. Нашият фитнес център предлага незабравима гледка към морския бряг, която да направи вашата тренировка още по-зареждаща и приятна.
Стая за забавления: Тук ви предлагаме да отпочинете от слънцето и морската вода като се отдадете на любими игри като табла, шах, карти и т.н.
Билярд: Към разнообразието от забавления, на които можете да се отдадете в комплекс “Дриймланд” можете да включите и играта на билярд, докато се наслаждавате на прекрасния изглед към морето.

Спа и отмора в Комплекс Дриймланд:

Външен басейн: Освен слънчеви и морски бани на красивия черноморски бряг, Дриймланд ви предлага и лежерна почивка на шезлонг край външния басейн на комлекса. Басейнът е чудесно място за релаксация, където разполагате с чадъри, шезлонги и беседки непрекъснато присъствие на спасител.

Паркинг: За тези от вас, които посещават комплекса с личен или нает автомобил предоставяме паркинг с 30 паркоместа, които да ви улеснят и спестят вашето време.
Екскурзии: Дриймланд ви дава възможност да опознаете забележителни части от страната чрез организирани екскурзии до различни дестинации. Повече информация относно екскурзии, дестинации и цени можете да получите от любезния ни персонал.
Транспорт: Предвижването при пристигане и заминаване от и до летището, както и вътрешен транспорт до плажа на курорта са също взети под внимание и ще бъдат осигурени за ваше улеснение.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи