Обща информация

АРТ Отел, София

Почивка в София, България

Цени и пакети за хотела →

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

Стилната класическа сграда на изкуството "Otel датира от тридесетте години на миналия век.Разрушаването на стените на конвенционален дизайн и създаване на задължение за комфорт и усещане за топлина. Стаи и апартаменти имат специфичен интериор в различни цветове.Изящни текстури, необичайни форми, кожени дивани, камини и много картини в рамка временно оправдае името на хотела.

Местоположение на АРТ Отел:

В идеалния случай, разположени в сърцето на центъра - сгушен между централните булеварди "Витоша" и "Раковски", хотелът е сред оживения център на града, но удобно тихо през нощта. Националният дворец на културата стои просто другата страна на улицата, бизнес район, правителствени служби, банки, културни забележителности и търговски площи са в непосредствена близост. На 10 км от международното летище в София.

Настаняване в АРТ Отел:

22 елегантно обзаведени, светли стаи с отварящи се прозорци - 7 класически, 11 луксозни, 1 стая кула и 3 апартамента с двор и изглед отпред, много от тях с тераси и баня с дневна светлина.

Хранене и развлечения:

Арт ресторант


Обзаведени с елегантна стенописи и пълна в лятното време на обяд, интимен и стилен. Арт Разполага с 45 и е с отделен вход за извън-гости на хотела, което го прави подходящ за партита, обеди бизнес, коктейли и тържества. Международното меню е увеличено с богат избор от български и вносни вина и високо професионален екип го прави мястото което си струва да посетите.
Работно време: всеки ден от 12.00 до 24.00 часа.
За резервации: +359 / 2 / 980 60 00, 359 / 89 845 59 73

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи