Обща информация

Семеен хотел Аджев хан, Сандански

Почивка в Сандански, България

Цени и пакети за хотела →

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

Идеята за семеен хотел „Аджев хан” произтича от опита и желанието на собственика да предоставя уют и гостоприемство, така типични за българската възрожденска култура. Със своя уникален и неповторим стил, съчетаващ традиционна архитектура и модерни услуги, хотел „Аджев Хан” осигурява домашен комфорт и уютна обстановка за своите гости!

Настаняване в Семеен хотел Аджев хан:

Хотелът разполага с шестнадесет стаи, три студиа и два апартамента.

Удобства в хотела:

Хотелът разполага с разнообразни услуги от типа: * Конферентна зала * Охраняем паркинг * Денонощен румсервиз * Безжичен интернет * Джакузи * Парна баня * Масаж * Детски кът за игри и забавления * Лятна тераса-градина (с капацитет 200 места) * Декоративен водопад с течаща планинска вода (откъдето гостите могат да поръчат жива риба- шаран, сом и пъстърва) * Колекция отлежали вина

Хранене и развлечения:

Хотелът разполага с просторна механа с чардак, като нейният капацитет е 90 места. Механата е озвучена със съвременна мултимедия и предлага жива музика, която я прави идеалното място за банкети и семейни тържества.
Гостите могат изцяло да се наслаждават на чудесната национална кухня, предлагаща традиционни национални ястия и специалитети по стари български рецепти. Агне на чеверме, вкусни специалитети от месо на скара с дървени въглища, прясна риба и рибни деликатеси.
За летния сезон механата разполага с външна тераса-градина с декоративен водопад с течаща планинска вода, в който плуват сом, шаран и пъстърва, които гостите биха могли да си поръчат. Освен разнообразието от храна, ценителите и любителите на Дионисиевия елексир могат да опитат от богатия асортимент от бели, червени отлежали и бутикови вина, които се съхраняват в специално изградена за целта винарна.

Спа и отмора в Семеен хотел Аджев хан:

Уважаеми клиенти,х-л "АджевХан работи със специалист по мануална и кинезе терапия,които извършва лечение и профилактика на:

* дископатии;
* плексити;
* артрити;
* артрози;
* пост травматологични заболявания.

При уговорено лечение,ползвате специални цени за нощувки и релакс центъра!

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи