Обща информация

Хотелски комплекс Филипополис, Пловдив

Почивка в Пловдив, България

Цени и пакети за хотела →

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

Хотелски комплекс "Филипополис" е открит през април 2005 година за всички почитатели на тишината, отпускащия уют, специалното отношение към гостите и качественото обслужване.

Местоположение:

Разположен в близост до Международния панаир, централната и търговската част на града, което го прави изключително удобен за гостите и участниците в изложенията. Комплексът включва тризвезден хотел, ресторант и безплатен паркинг. Предимство в неговото местоположение е и удобния достъп от магистрала"Тракия", свързваща София с Истанбул.

Настаняване в Хотелски комплекс Филипополис:

Хотелът предлага настаняване в 27 двойни стаи и 4 апартамента, обзаведени с любов и внимание към детайла и съобразени с изискванията на пътуващия бизнесмен. Раздвижената, нестандартна архитектура и внесената лекота в интериора, придават изисканост и изтънченост на обстановката. Гостите могат да се насладят на картините на изтъкнат пловдивски живописец и на свежата атмосфера, създадена от множество цветя и декоративна зеленина.

Хранене и развлечения:

Ресторантът очарова гостите си с уют, добро обслужване и богато меню, съчетаващо традиционни български ястия и изтънчени специалитети, колекция от български вина и разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки.

Хотелът е награден за най-добрия семеен хотел за 2005 година и от откриването си е член на БХРА.

Ние ще направим Вашето събитие незабравимо. Предлагаме на младоженците безплатен апартамент за първата брачна нощ, а за гостите на тържеството- настаняване в хотела на преференциални цени. Ще помогнем на младоженците в избора на подходящо меню,специална украса, подходяща програма и др.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи