Обща информация

Клуб Хотел Вароша, Благоевград

Почивка в Благоевград, България

Цени и пакети за хотела →

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

Клуб хотел Вароша предлага на своите гости възможността да прекарат семейните си празници, срещите с приятели или партньори в една незабравима атмосфера, където специалното отношение, професионалното обслужване, изключителната кухня и богатият избор на напитки от цял свят осигуряват на гостите един нов усет за естетика, уют и вкус.

Местоположение:

Клуб хотел Вароша е построен през 2004г. и се намира на тихо и спокойно място в едноименния старинен квартал в центъра на Благоевград. Мястото е удобно за достъп и позволява на гостите на хотела да се насладят на запазената стара българска архитектура, като в същото време усетят комфорта на луксозна съвременна обстановка.

Настаняване в Клуб Хотел Вароша:

Клуб хотел Вароша разполага с две двойни стаи, три луксозни двойни стаи, шест луксозни апартамента и един ВИП апартамент. Всички те носят имената на известни жени, свързани с историята и културата на България: Пагане, Рада, Божана, Дивна, Димана, Елица,Биляна, Севда, Неда, Калина, Нона и Косара.

Хранене и развлечения:

Заведения

Във Винарна Вароша ще имате възможност сред уютна и стилна атмосфера да дегустирате разнообразие от вина, да присъствате на винени вечери или да се забавлявате на частни партита, организирани от нас. Сред специалните събития, посветени на виното, са: дегустации, гурме вечери, презентации и др.

Ресторант

Ресторант Вароша предлага на своите посетители неповторима обстановка, изискано съчетание между съвременен стил на обслужване и уюта на стария български възрожденски дом. Той разполага с две главни зали, разположени на различни нива, и една допълнителна ВИП зала. Двете зали са декорирани в различен стил, който пресъздава старата българска атмосфера със съвременно звучене. Едната разполага с 25 места, а другата с 40 места с възможност за индивидуална подредба, която увеличава капацитета й до 55 места.
Ресторантът предлага български и европейски ястия, приготвени от най-изкусните майстор-готвачи в региона. Блюдата могат да бъдат сервирани със собствена колекция специални български, френски и италиански вина. Атрактивна възможност е да бъдат опитани и вина, които отлежават в собствената изба на комплекса, при оптимални условия за съхранение и стареене на виното. С помощта на сомелиер гостите на Вароша могат да изберат най-подходящото за менюто си вино, както и да научат подробности около произхода и специфичния му вкус.

Барбекю-Градина

Ресторантът разполага с лятна градина и барбекю с капацитет 60 места, където в прохладата от летните жеги гостите на комплекса могат да отдъхват в компанията на елитни питиета и майсторски приготвени ястия.

ВИП залата с капацитет от 8 места е тихо и уютно дискретно място,изключително подходящо за делови и бизнес срещи.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи