Обща информация

Жери Хотел, Велинград

Почивка във Велинград, България

Цени и пакети за хотела →

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

Хотел "Жери" е идеално място за почивка, където да дадем простор на духа и мислите си. Предлага на своите гости, комфорт и релакс, местенце където да избягаш от забързаното ежедневие. Хотелът работи целогодишно, което дава възможност да посетите всеки сезон и да отпразнувате специфичните за него празници, за което ние гарантираме, че ще се постараем да оставим за Вас незабравими спомени.

Местоположение:

Хотел "Жери" се намира в най-хубавата част на западните Родопи в красивия и живописен град Велинград. Велинград е разположен в центъра на Чепинската котловина, където легендите разказват, че някога е живял Орфей. Намира се на 800м. надморска височина, средната януарска температура е 1.8 °С а средната юлска е 18.7 °С.

Настаняване в Жери Хотел:

Хотел "Жери" разполага с 14 двойни стаи, като всяка от тях може да бъде използвана като единична или двойна, а някои като тройни. Hа ваше разположение в стаите са : -кабелна телевизия -мини бар -телефон -интернет връзка -самостоятелен санитарен възел -сешоар Всяка стая е с тераса, големината на стаята е 23 кв.м. Някои от стаите са с вана и допълнително легло. Двете студия на хотел "Жери" се състоят от една голяма стая с размери 35 кв.м. в която има спалня, вана и мека мебел, даваща възможност за допълнителен брой места. Огромна панорамна тераса със завладяваща гледка.

Удобства в хотела:

Интернет връзка Събуждане по телефона Масаж Басейн Спортен център разполагащ с фитнес уреди Тенис на маса Кът за отдих Панорамна тераса с изглед към града /без първи етаж/ Рум сървис

Хранене и развлечения:

Ресторант с капацитет - 40 места.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи