нашите топ предложения за

Екскурзии до Португалия

Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс

Екскурзии до Португалия

Елате с нас в Португалия, за да се насладите на хубавия живот! Разнообразните пейзажи, специфичните аромати и вкусове на португалската кухня, звуците на природата, фадото и китарата или ритмите на музиката от цял свят.

При пътуване през страната от север на юг, с кратък скок до Азорските острови и Мадейра, природните чудеса носят чиста наслада. Вълнуваща екскурзия, панорамна тераса с изглед към старите къщи в Порто, посещение на замъка Сао Хорхе в Лисабон или красивите плажове на Алгарве, възможностите, които се отварят пред вас, са многобройни. Всички емоции и цветове на Португалия се усещат още по-плътно на чаша хубаво португалско вино – добър избор е избата в Азейтао, гордееща се с първото бутилирано вино в страната, където можете да опитате техния прочут Москател.

И докато сме на тема аромати, какво да кажем за португалската кухня? От най-простите ястия, като прясно уловена риба, само на скара с малко сол, до традиционни специалитети, като солена треска и португалско козидо, разнообразието е огромно.
Можете да се разходете из магазините или пазарите, за да подберете сувенири за вас и вашите приятели. От международните марки за облекло и аксесоари и съвременните дизайнерски магазини, особено в Лисабон и Порто, до традиционни продукти, които се продават в цялата страна, със сигурност ще бъдете очаровани от богатството на избора.

Екскурзии до Португалия - дестинации

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки