Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс

Почивка в Анталия

Почивка в Анталия

Слънчевото южно крайбрежие на Турция и мечтата, наречена Анталия. Тя е популярен летен курорт, разположен в залив на южното крайбрежие на Турция. Регионът предлага на туристите драматичната гледка на морските залези и мистичността на планините Таурус, които се издигат 3000 метра над града. Анталия обича разнообразието: тук ще се срещнете с пулса на нощния курорт, ще се насладите на екзотични ориенталски танци и ще можете да си починете на морския бряг с чаша питие в ръка.

Курортите на Анталия са по-известни като Турската Ривиера, характеризират се целогодишно с прекрасен климат и ето защо по нищо не отстъпват на френските ‘перли’ и испанските слънчеви курорти. По крайбрежието на област Кемер всеки ще се влюби в очарователната атмосфера, тишината, която цари в подножието на планините Таурус. По източния бряг на Анталия, Белек и Сийдей ще останете буквално безмълвни пред красотата на плажовете и радостта от многообразието от дейности за свободното ви време. Почивките в Анталия, Турция са отлична алтернатива на любимите ви испански курорти като ваканционната атмосфера с ориенталски слънчев вкус допада на семейства, двойки и туристически групи.

Плажовете на Анталия предлагат голямо разнообразие от водни спортове, а ако културните преживявания са вашата стихия, то посетете Термесос, може би един от най-интересните градове в Анталия, построен на височина 1000 метра високо в планините Таурус. Любопитният пътешественик тук отблизо ще се срещне с редки растителни видове и интересни животни в национален парк Термесос.

Древният Олимпос е разположен в красив залив на около час и половина от Анталия. Руините, които образуват градска баня от Византийско време, покрита с интересни мозаечни плочки, театърът и няколко гробници са разположени от едната страна на река Улипинар.

Почивка в Анталия - препоръчани хотели

Почивка в Анталия - други хотели

Почивка в Анталия

Почивка в Анталия - стари предложения

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки