Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс

Почивка в Алания

Почивка в Алания

Алания е летен курорт, разположен на бленуваното средиземноморско крайбрежие на Анталия в югозападна Турция. Тук климатът е подчертано средиземноморски, а температурите в пиковия сезон достигат средно 30-35 градуса. Алания не е привлекателна дестинация за почивка само заради средиземноморския си климат, но и божествените гледки, които рядко се срещат другаде.

Дълбоките сини морски води и ваканционна атмосфера на градчетата тук чудесно се допълват от могъществото на планините Таурус. Осеяни с борови дървета, тези планини наистина хармонично довършват красивия пейзаж, които дълго ще остане част от прекрасните ви спомени за Алания. Почивките в Алания са идеални за тези от нас, които обичат мързелуването на плажа с финес. Ако са ви омръзнали плажовете и галещото слънце, то защо не се отправите към водните паркове, където с децата ви ще се попързаляте на водните пързалки, ще се забавлявате в басейна или ще се осмелите да се впуснете във ‘водни приключения.’

<

Ако се чувствате достатъчно смели и силни, просто опитайте рафтинг или скачане с бънджи. Не пропускайте да разгледате и средновековния замък Алания, както и сталактическите пещери Дамлатас, които не са далеч от тук. Обещаваме ви една разнообразна почивка това лято, а изборът от хотели в Алания я прави достъпна дестинация за всяка нужда и всеки джоб.

Почивка в Алания - препоръчани хотели

Почивка в Алания - други хотели

Почивка в Алания

Почивка в Алания - стари предложения

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки