Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс

Почивка в Турция

Почивка в Турция

Турция е мечтана дестинация за лятна почивка на много европейци. Южната ни съседка е красива, чиста страна, а жителите са много гостоприемни. Европа среща Азия именно тук и не е изненадващо, че почивките в Турция създават уникална смесица от различни култури, традиции и неустоими кулинарни изкушения. Страната носи отпечатъка на много културни влияния през вековете, а пътешествениците успяват да видят само шепа от забележителностите, които изобилстват тук. Отделете един ден да сте далеч от плажа и да се потопите в историята на пленителна Турция и спиращите дъха пейзажи около вас.

Модерният лукс и недокоснатите от човешката суета плажове на Турция се смесват чудесно, а като добавим и щипка от тюркоазаните нюанси на Средиземно и Егейско море, сякаш се пренасяме в един неземно божествен свят. Идеалната формула за лятната почивка: коктейл от слънце, пясък и забавления е само мираж, ако не се доверите на нежните плажове на Турция и искрящите чисти води на морето, които ще ви очароват завинаги. Представете си хотел близо до плажа, безгрижни дни край големия басейн или уединените плажни ивици.

Осмелете се да усетите сладкия аромат на морския въздух, да релаксирате с коктейл в ръка, докато слушате успокояващите мелоди на морето и се наслаждавате на вълните, които се разплискват в бреговете. Има ли нужда да казваме нещо повече, за да ви изкушим да се потопите в една турска приказка още това лято.

Почивка в Турция - дестинации

Почивка в Турция - препоръчани хотели

Почивка в Турция - други хотели

Почивка в Турция

Почивка в Турция - стари предложения

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки