Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс

Почивка на остров Миконос

Почивка на остров Миконос


Със своите златни плажове, градчета с бели къщички, космополитен живот и парти атмосфера, остров Миконос е наистина едно автентично докосване до романтиката на гръцките острови. Миконос със своите бутикови хотели, луксозни хотели и модни витрини е гръцкият еквивалент на Сен Тропе. Като че ли остров Миконос е предпочитана дестинация за почивка на море заради плажните си ивици, разнообразие от водни спортове, коктейл барове и нестихващ купон. Миконос привлича туристи от цял свят и разнообразява своя космополитен и изтънчен образ на морска дестинация.

Различни хора идват и се сливат в тълпата туристи, които обожават шумните улички-лабиринти на град Миконос, където среднощният купон може да се състезава с всеки един друг голям град по света със своето разнообразие и пищност. Градът ще ви направи впечатление и с белосаните сгради, дървени порти и пъстроцветни балкони, които са типични за почивките на Цикладските острови.

Watermania е едно от най-веселите места на острова, тъй като е комплекс за водни спортове, където децата могат да се забавляват през целия ден. Археологическият музей на острова съхранява едни от най-интересните исторически открития от съседните острови, така че Миконос е място, което заслужава вашето внимание с традиционните си вятърни мелници, райски плажове и не на последно място, талисмана на острова, пеликана Петрос.

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки