Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс

Почивка на остров Корфу

Почивка на остров Корфу


Почивките на остров Корфу предоставят възможност да се излежавате по фантастични плажни ивици, които са характерни за гръцките острови. В допълнение обаче, Корфу изненадва с разкошна растителност, подредени маслинови горички и ароматни цветя, които го превръщат в едно специално, наистина красиво място, предлагащо забележителни гледки.

Колкото повече опознавате Гърция, толкова повече ще обикнете южната ни съседка, превърнала се в една от най-привлекателните дестинации за почивка в Европа. На юг от град Корфу ще намерите археологическия музей, в който са изложени някои от най-изящните скулптури. Връщане назад към миналото, когато Корфу е бил английска колония, ви очаква, ако посетите музея на азиатското изкуство, съхраняващ оригинална колекция китайски порцелан.

Почивките на остров Корфу предлагат вълнуващ нощен живот, шумни вечери и страхотни забавления. През деня можете и да поиграете тенис, да си организирате голф турнир или да помислите кой воден спорт би направил ваканцията ви по-различна и незабравима.

Този очарователен остров е бил магнит за завоеватели от цял свят със своите живописни плажни ивици и затова не се учудвайте на пъстроцветния културен микс, който ви очаква.

Град Корфу е космополитно място, което смесва влиянието на различните колонизатори.
Този великолепен гръцки остров е привличал завоеватели от цял свят със своите живописни плажни ивици, а днес тук ще намерите и веселие, и спокойствие, и културен микс, както и множество забавления.

Почивка на остров Корфу - стари предложения

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки