Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс

Почивка в Гърция

Почивка в ГърцияДа ти се прииска да отидеш на почивка в Гърция не е достатъчно. Мислили ли сте за историческо пътешествие в загадъчна Атина или по-скоро си мечтаете за почивка на брега на Средиземно море на някой от островите, пръснати също така в Йонийско и Егейско море? Независимо какво желаете да получите от ваканцията си в Гърция, гарантираме ви, че ще намерим нещо по ваш вкус.

Най-вероятно търсите почивка на море и щипка културни приключения. Ако е така, отправете се към Халкидики, Ситония, Кефалония или остров Санторини, които веднага ще ви паднат на сърце. Гърция си остава непозната дестинация, ако не вкусите от приключенията на гръцките острови, копринените пясъчни ивици, не прекарате една вечер във веселите таверни и не се полюбувате на приказните залези.

Южната ни съседка отдавна е мечтана туристическа дестинация, а Атината с прочутия Акропол и ‘изумрудения остров’ Корфу са се превърнали в символ на Гърция.Тасос пък е остров на избора, ако търсите нещо повече от традиционни гръцки преживявания и непокътната природа. След като сте си починали, може би е време да се впуснете в купони по време на лятната почивка в Гърция, а Крит и остров Родос ще ви подканят на се превърнете в кралете на нощта. И сега нека не забравяме и романтиката на Санторини, който просто е пропит с очарование, спокойствие, а оживелите сякаш от пощенска картичка градчета с къщички с типични сини куполи, както и живописната природа ни отвеждат в един друг свят.

За лято 2024 може да резервирате с нас над 500 хотела в Северна Гърция за почивка с кола: над 300 хотела на полуостров Халкидики, 100 хотела на остров Тасос, 100 хотела на крайбрежието около Паралия Катерини, 300 хотела на остров Корфу, както и около Солун, Кавала и Александруполис.
→ Проверете цена и наличност сами и резервирайте бързо и удобно на Greece-Hotels.bg - най-добрият български сайт за хотели в Гърция.

Може да ви предожим също самолетни почивки на островите с полет от София до остров Крит, както и невероятни цени по самолетните ни програми с полет от Солун (с почти безплатно паркиране до летище Солун за времето на почивката) до остров Крит, о-в Родос, о-в Миконос, о-в Санторини, о-в Евия, Атика и Пелопонес.

Почивка в Гърция - дестинации

Почивка в Гърция - хотели

Почивка в Гърция - стари предложения

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки