Резервация

Цени и условия


9 нощувки

Самолет


18.04.2025

Екскурзия със самолет до Япония и Южна Корея

Код на програмата: RT-4479.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Дати:

18.04.2025 - 29.04.2025

Цени:

18.04.2025 Кат. Настаняване в 4* или 5*
цена на възрастен в двойна стая 7755лв
цена на човек в индивидуална стая 9025лв
цена на трети възрастен в стая 7705лв
цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни 7505лв
цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен 7555лв

Хотели по програмата

    Сеул: хотел Orakai Daehakro****, или подобен; Осака: хотел Sheraton Miyako Hotel Osaka****, или подобен; Токио:хотел Shinagawa Prince Hotel****, или подобен.

Забележка: Третият човек в стая е възможно да спи на допълнително легло.


Цената включва

Самолетен билет София – Сеул – Токио – София с „Турски авиолинии”;
Самолетен билет Сеул - Осака;
Летищни такси;
1 бр. малък салонен багаж;
1 бр. чекиран багаж до 23 кг;
2 нощувки със закуски в хотел 4* в Сеул;
3 нощувки със закуски в хотел 4* в Осака;
4 нощувки със закуски в хотел 4* в Токио;
9 обяда;
Билет за бърз влак Осака – Токио;
транспорт на 1 куфар на човек от Токио до Осака;
Трансфери;
Транспорт с минибус/автобус по програмата;
Екскурзоводски услуги по описаната програма;
Входни такси в посещаваните обекти;
Водач-придружител от туроператора.

Цената не включва

Медицинска застраховка;
Застраховка "Отмяна на пътуване";
Разходи от личен характер.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Програма:

1

ПЪРВИ ДЕН: 18.04.2025 

ПЪРВИ ДЕН – 18.04.2025: Полет София – Истанбул. Отпътуване от Истанбул за Сеул.

2

ВТОРИ ДЕН: 19.04.2025 - посещение на традиционното селище Букчон Ханок.

ВТОРИ ДЕН – 19.04.2025: Кацане на летището в Сеул. Отпътуване за Сууон и посещение на крепостта Хуасеонг (ЮНЕСКО). Обяд. Завръщане в Сеул и посещение на традиционното селище Букчон Ханок.Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка в Сеул.

3

ТРЕТИ ДЕН: 20.04.2025  - посещение на Демилитаризираната зона /DMZ/ - Посещение на парка Имджингак с Моста на свободата - посещение на улица „Итаеуон“. Посещение на Сеулската телевизионна кула N. Разходка по улица „Мьонгдонг“.

ТРЕТИ ДЕН 20.04.2025: Закуска – сух пакет. Отпътуване за Паджу и посещение на Демилитаризираната зона /DMZ/ - границата между Северна и Южна Корея. Посещение на парка Имджингак с Моста на свободата, изграден при разделянето на Южна и Северна Корея. Посещение на един от тунелите, прокопани от севернокорейците за навлизане на тяхната армия в Южна Корея, обсерваторията Дора, от която се вижда т.нар. „Пропагандно селище“ в Северна Корея и гарата Дорсан. Обяд. Завръщане в Сеул и посещение на улица „Итаеуон“. Посещение на Сеулската телевизионна кула N. Разходка по улица „Мьонгдонг“.Нощувка в Сеул.

4

ЧЕТВЪРТИ ДЕН: 21.04.2025 - Полудневна обиколка на Сеул – посещение на двореца Кьонбоккун, улица „Инсадонг“ с множество арт магазини и традиционния пазар Намдаемун.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – 21.04.2025: Закуска. Освобождаване на хотела.Полудневна обиколка на Сеул – посещение на двореца Кьонбоккун, улица „Инсадонг“ с множество арт магазини и традиционния пазар Намдаемун.Обяд. Трансфер до летището. Полет до Осака. Кацане и трансфер до хотела в Осака. Нощувка в Осака или околности.

5

ПЕТИ ДЕН: 22.04.2025 - Киото - Разглеждане на храмовия комплекс Кийомидзу-дера - Посещение на замъка Ниджо - Разглеждане на Кинкаку-джи (Златният павилион). Разходка в квартала „Гион“

ПЕТИ ДЕН – 22.04.2025: Закуска. Отпътуване за Киото (55 км) - в миналото столица на императорска Япония, сега важен културен и административен център на страната. Разглеждане на храмовия комплекс Кийомидзу-дера– един от най-древните храмови комплекси в страната, издигнат недалеч от водопада и кристално чистата вода в планината Отова.Посещение на замъка Ниджо, укрепена дворцова резиденция на шогуните от рода Токугава. Обяд.Разглеждане на Кинкаку-джи (Златният павилион). Разходка в квартала „Гион“– най-известният гейша-квартал на Киото, пълен с магазини, ресторанти, чайни и любими на туристите места за развлечение. Свободно време. Завръщане в хотела в Осака. Нощувка.

6

ШЕСТИ ДЕН: 23.04.2025  - старата столица Нара - Посещение на будисткия храм Тодайджи - Разглеждане на шинтоитското светилище Касуга Таиша - парк с елени - Посещение на старата част на Нара. - Разходка из пазара Куромон - Разходка по популярната търговска

ШЕСТИ ДЕН – 23.04.2025: Закуска. Отпътуване за старата столица Нара (Осака – Нара 30 км). Посещение на будисткия храм Тодайджи– един от седемте най-големи в Япония. Основната сграда е призната за най-голямата дървена конструкция в света и помещава колосалната бронзова статуя на Буда с височина 15 м. Разглеждане на шинтоитското светилище Касуга Таиша, използвано и като семейна гробница на фамилията Фудживара, дала на Япония много регенти и императори през периода Нара. Паметник на ЮНЕСКО, гробницата впечатлява с украсата от многобройни бронзови и каменни фенери. В храмовия комплекс са разпръснати множество по-малки спомагателни светилища, разположени по протежение на пътя покрай главния храм и посветени на дванайсетте бога на късмета. Комплексът e известен и със своя парк с елени, където животните се разхождат на свобода и могат да бъдат наблюдавани. Обяд. Посещение на старата част на Нара.Завръщане в Осака. Разходка из пазара Куромон– един от централните и добре познати на местните граждани пазари в Осака, където могат да бъдат намерени различни типични за Япония хранителни продукти и стоки.  Разходка по популярната търговска улица „Дотонбори”, разположена на брега на едноименния канал. Улицата впечатлява с многобройните си неонови реклами на големи магазини и ресторанти. Разходката продължава по успоредната улица „Шинсайбаши”, където са съсредоточени бутиците и магазините на най-известните марки. Завръщане в хотела. Нощувка в Осака.

7

СЕДМИ ДЕН: 24.04.2025  - Посещение на замъка Осака - Качване на терасата на небостъргача Умеда Скай Билдинг

СЕДМИ ДЕН – 24.04.2025: Закуска. Напускане на хотела. Багажът (по един куфар на човек) се транспортира отделно от хотела в Осака до хотела в Токио и пристига в рамките на същия ден. Посещение на замъка Осака– построен през XVI в. като център на нова обединена Япония и понастоящем най-големият замък на територията на страната, една от основните забележителности на града.Качване на терасата на небостъргача Умеда Скай Билдинг, откъдето, от 173 м височина, се открива една наистина незабравима гледка. Обяд. Трансфер до гара Шин и за Токио. Пътуването се осъществява с бърз влак – стрела, с предварително резервирана стандартен клас седалка. Моля, имайте предвид, че във влака – стрела няма място за голям багаж. Пристигане и настаняване в хотела. Нощувка в Токио.

8

ОСМИ ДЕН: 25.04.2025  - Посещение на градината и музей на бонсай „Шункаен“ - Посещение на храма Асакуса Сенсоджи - Разходка по колоритната търговска улица „Накамисе“ - Посещение на „Одайба“ - Разглеждане на търговска улица „Гинза“ - Посещение на Токио Та

ОСМИ ДЕН 25.04.2025: Закуска. Посещение на градината и музей на бонсай „Шункаен“. Посещение на храма Асакуса Сенсоджи – един от най-популярните будистки храмове в Токио, считан за на най–стария храм в града. Разходка по колоритната търговска улица „Накамисе“, тръгваща от храма и водеща до външната порта на града. Множеството магазини и сергии предлагат на туристите изобилие от японски сувенири и различни традиционни местни лакомства. Обяд.Посещение на „Одайба“– един от най-модерните райони в Токио, известен с прекрасния Мост на Дъгата и Статуята на свободата. Разглеждане на търговска улица „Гинза“, известна като най-луксозната търговска улица за пазаруване, хранене и развлечения в Токио с множество магазини, бутици, художествени галерии, ресторанти, кафенета и нощни клубове. Посещение на Токио Тауър – Токийската кула, издигаща се на 333 метра височина в центъра на Токио. Нощувка в Токио.

9

ДЕВЕТИ ДЕН : 26.04.2025  - Фуджи и изкачване до нейната пета станция - Хаконе - разходка с корабче по езерото Аши - Посещение на парка Онши.

ДЕВЕТИ ДЕН 26.04.2025: Закуска. Отпътуване за планината Фуджи с туристически автобус (Токио – Фуджи 150 км). Пристигане в подножието на Фуджи и изкачване до нейната пета станция (ако метеорологичното време и условия не го позволяват – посещение на информационния център на Фуджи). Фуджи е действащ вулкан, избухвал последно през 1708 г. Той е най-високата планина в Япония, която местните смятат за свещена. Обяд. Отпътуване за Хаконе (Фуджи – Хаконе 60 км) и разходка с корабче по езерото Аши, откъдето се откриват великолепни гледки (при подходящи метеорологични условия) към планината Фуджи и национален парк Хаконе. Посещение на парка Онши. Завръщане в хотела в Токио. Нощувка

10

ДЕСЕТИ ДЕН: 27.04.2025 - Посещение на храма Мейджи и района Хараджуку с шикозната улица „Омоте – Сандо”. Посещение на квартала „Шибуя” - Посещение на Императорския дворец - Посещение на района Акибахара - Посещение на района Уено и търговската улица "Аме

ДЕСЕТИ ДЕН 27.04.2025: Закуска. Освобождаване на хотела. Посещение на храма Мейджи и района Хараджуку с шикозната улица „Омоте – Сандо”. Посещение на квартала „Шибуя” - един от най-колоритните и оживени квартали на Токио, наситен с места за пазаруване, хранене и забавления (пред гара Шибуя ще можете да видите статуята на вярното Хачико, очакващо своя господар). Обяд. Посещение на Императорския дворец (отвън) – резиденцията на японското императорско семейство. Дворецът се намира в центъра на Токио, на мястото на бившия замък Едо в голям парк, заобиколен от ровове и масивни каменни стени. Кратка фото пауза. Посещение на района Акибахара, известен още като „Електронният град“, поради многобройните магазини за електроника. Посещение на района Уено и търговската улица "Амейоко“. Нощувка.

11

ЕДИНАДЕСЕТИ ДЕН: 28.04.2025 - Полетно разписание

ЕДИНАДЕСЕТИ ДЕН – 28.04.2025: Трансфер до летището. Полет за Истанбул. Пристигане в Истанбул. Отпътуване за София. Пристигане в София

Полетно разписание:

  • София - Истанбул - 09:20 ч. – 10:55 ч.;
  • Истанбул - Сеул - 17:00 ч. – 08:45 ч. (+1);
  • Токио - Истанбул - 10:35 ч. – 17:45 ч;
  • Истанбул - София - 19:00 ч. – 20:20 ч.

Условия за плащане, анулации и провеждане на програмата

Полетно разписание:

  • София - Истанбул - 09:20 ч. – 10:55 ч.;
  • Истанбул - Сеул - 17:00 ч. – 08:45 ч. (+1);
  • Токио - Истанбул - 10:35 ч. – 17:45 ч;
  • Истанбул - София - 19:00 ч. – 20:20 ч.

Продължителност на полетите:

  • София – Истанбул и обратно: около 1 ч. и 30 мин;
  • Истанбул – Сеул: около 09 ч. и 45 мин;
  • Токио – Истанбул: около 13 ч. и 10 мин.

Забележки:

  • Третият човек в стая е възможно да спи на допълнително легло.
  • При посещение на Япония, Ви съветваме да си осигурите основната сума, която смятате да похарчите в Японски йени, от България;
  • При посещение на Южна Корея, Ви съветваме да си осигурите основната сума, която смятате да похарчите в Корейски вонове, от България.

Туроператорът не носи отговорност за променено от авиопревозвача полетно разписание!

Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата;

Местна Валута:Японска йена и Корейски Вон.

Информация и необходими документи за пътуване до Корея:задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на излизане от страната.

Информация и необходими документи за пътуване до Япония:задграничен паспорт валиден след датата на завръщане.

Здравни изисквания:Няма специални здравни изисквания. 

Условия по договора

Условия за плащане:Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 50% от стойността на самолетните пакети и сключен договор за туристически пакет. Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 30 дни преди обявената начална дата на отпътуване.

Такса прекратяване:

  • ако прекратяването е до 18:00 ч. на втория работен ден след сключването на настоящия Договор, Пътуващият не дължи такса прекратяване, в случай че настоящият Договор е сключен повече от 65 дни преди датата на отпътуване (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
  • ако прекратяването е от 18:00 ч. на втория работен ден след сключването на настоящия Договор до 65 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 20% от цената на туристическия пакет в лева (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
  • ако прекратяването е от 65 до 21 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
  • ако прекратяването е 20 или по-малко дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 99% от цената на организираното пътуване в лева.

Минимален брой записани за осъществяване на екскурзията: Всички самолетни екскурзии се осъществяват при минимум 6 туриста. В случай че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията, спазвайки условията на чл. 89 ал. 7 т. 1. от ЗТ.

Медицинската застраховкакъм туристическия пакет е с доплащане от 2 лв. на човек на ден. Полицата е с общо покритие 10 000 ЕUR и включен асистанс, като покрива възникнали медицински разноски от злополука или акутно заболяване, медицинско транспортиране и репатриране.

Туроператорът предлага на туристите да сключат застраховка „отмяна на пътуване“, която покрива разходите за прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия.

Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

Паспортни и визови изисквания: До държави от ЕС и Сърбия, Македония, Турция, Албания, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Швейцария, Швеция, Финландия, Норвегия и Исландия се пътува с валидна лична карта. До всички останали държави се пътува с международен паспорт, валиден най-малко 6 месеца след датата на завръщане.

Поради нестабилните цени на авиогоривото, които се покачват непрекъснато и непредвидимо, е възможно въвеждане на доплащане в размер на промяната на цената на горивните такси. Записаните по програмата клиенти ще бъдат уведомявани веднага, в случай че такова доплащане се наложи.


Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

  7755лв
9 нощувки със самолет

Резервирай сега

Екскурзии извън Европа

2935 лв

Екскурзия Индия - Златният триъгълник и сафари в джунглата - 8 дни

6 нощувки със самолет

Екскурзията е осемдневна и включва 2 нощувки в Делхи, 1 нощувка в Джайпур, 2 нощувки в района на национален парк Рантамбор и 1 нощувка в Агра в хотели 4 или 5 звезди на база закуска и вечеря, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище, екскурзоводска програма на български, посещение на Делхи, Джайпур, Фатехпур Сикри, Агра, таксите за вход в посещаваните туристически обекти, сутрешно и следобедно сафари в парка Рантамбор. Групата е с водач – придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Индия се извършват с минибус/автобус. Лети се с „Турски авиолинии” (с включени летищни такси, чекиран багаж до 30 кг и ръчен багаж до 8 кг).

6 нощувки

4255 лв

Екскурзия Южна Индия - мистиката на Керала - 10 дни

9 нощувки със самолет

Екскурзията е десетдневна и включва 2 нощувки в Кочи, 1 нощувкa в Мунар, 1 нощувка в Перияр, 4 нощувки на брега на Индийския океан в района на Ковалам в хотели 5 звезди и 1 нощувка на борда на лодка в района на Алепей на база закуска и вечеря, 1 обяд, разходка с лодка в национален парк Перияр, посещение на спектакъл на древното храмово изкуство Катакали, самолетен билет, трансфери летище-хотел-летище, екскурзоводска програма на български, посещение на Кочи, Мунар, Национален парк Перияр, Алепей, Ковалам и таксите за вход в посещаваните туристически обекти по програмата. Групата е с водач-придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач-екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Индия се извършват с минибус/автобус. Лети се с „Катарски авиолинии” (с включени летищни такси, чекиран багаж до 25 кг и ръчен багаж до 7 кг).

9 нощувки

4999 лв

Екскурзия Виетнам и Камбоджа с Дананг и Златния мост - 2025 - 11 дни

8 нощувки със самолет

С нощувка на борда на круизен кораб в залива Ха Лонг Екскурзията е единадесетдневна и включва 2 нощувки в Хо Ши Мин (Сайгон), 2 нощувки в Сием Реап, 1 нощувка в Дананг, 1 нощувка в Хой Ан, 1 нощувка в Ханой в хотели 4 звезди на база закуска, 1 нощувка с вечеря на борда на круизен кораб в залива Ха Лонг, 8 обяда, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище и богата екскурзоводска програма в Хо Ши Мин, Сием Реап, Дананг, Хой Ан, Ханой и Ха Лонг. Пакетната цена включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти и вътрешни полети Хо Ши Мин – Сием Реап, Сием Реап – Дананг и Дананг – Ханой, които се извършват от местни авиокомпании (с включени летищни такси, чекиран багаж до 20 кг и ръчен багаж до 5 кг). Групата е с водач–придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери във Виетнам и Камбоджа се извършват с минибус/автобус. Лети се с „Турски авиолинии” (с включени летищни такси, чекиран багаж и ръчен багаж).

8 нощувки

5149 лв

Екскурзия Нова година във Виетнам с остров Фу Кок - 11 дни

8 нощувки със самолет

Екскурзията е единадесетдневна и включва 4 нощувки в Хо Ши Мин (Сайгон) и 4 нощувки на остров Фу Кок в хотели 4* на база закуска, 2 обяда, Новогодишна гала вечеря в ресторанта на хотела в Хо Ши Мин (Сайгон), самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище и богата екскурзоводска програма в Хо Ши Мин и делтата на река Меконг. Пакетната цена включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти и вътрешни полети Хо Ши Мин – Фу Кок и Фу Кок – Хо Ши Мин, които се извършват от местна авиокомпания (с включени летищни такси, чекиран багаж до 20 кг и ръчен багаж до 5 кг). Групата е с водач-придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери във Виетнам се извършват с минибус/автобус. Лети се с „Катарски авиолинии” (с включени летищни такси, чекиран багаж и ръчен багаж).

8 нощувки

5299 лв

Екскурзия Виетнам и Камбоджа с остров Фу Кок - 14 дни

11 нощувки със самолет

Екскурзията е четиринадесетдневна и включва 2 нощувки в Хо Ши Мин (Сайгон), 2 нощувки в Хюе, 1 нощувка в Хой Ан, 2 нощувки в Сием Реап, 1 нощувка в Пном Пен, 1 нощувка в Кампот, 2 нощувки на остров Фу Кок в хотели 3*, 4* и 5* на база закуска, 7 обяда, 3 вечери, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище и богата екскурзоводска програма в Хо Ши Мин, Хюе, Хой Ан, Сием Реап, Пном Пен, Кампот и остров Фу Кок. Пакетната цена включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти и вътрешни полети Хо Ши Мин – Хюе, Дананг – Сием Реап и Фу Кок – Хо Ши Мин, които се извършват от местни авиокомпании (с включени летищни такси, чекиран багаж до 20 кг и ръчен багаж до 5 кг). Групата е с водач – придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери във Виетнам и Камбоджа се извършват с минибус/автобус. Лети се с „Турски авиолинии” (с включени летищни такси, чекиран багаж и ръчен багаж).

11 нощувки

5325 лв

Екскурзия Бали и Сингапур - 11 дни

8 нощувки със самолет

Екскурзията е единадесетдневна и включва 2 нощувки в Сингапур, 3 нощувки в Убуд и 3 нощувки в Нуса Дуа в хотели 4 звезди на база закуска и 1 обяд в Убуд, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище, екскурзоводска програма на български и таксите за вход в посещаваните туристически обекти в Сингапур и Убуд. Полетът Сингапур - Бали се осъществява с местни авиокомпании (с включени летищни такси, чекиран багаж и ръчен багаж). Групата е с водач – придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Сингапур и Бали се извършват с минибус/автобус. Лети се с „Катарски авиолинии” (с включени летищни такси, чекиран багаж и ръчен багаж).

8 нощувки

7249 лв

Екскурзия Величието на Япония по време на цъфтежа на вишните - 11 дни

9 нощувки със самолет

Токио – Йокохама – Камакура – Фуджи – Мацумото – Такаяма – Ширакава-го/Огимачи – Каназава – Киото – Нара - Осака Екскурзията е единадесетдневна и включва 2 нощувки в Токио, 1 нощувка в  Кавагучико, 1 нощувка в Мацумото, 1 нощувка в Каназава, 2 нощувки в Киото и 2 нощувки в Осака в хотели 3 звезди на база закуска, обяди и богата екскурзоводска програма в Токио, Камакура, Йокохама, Фуджи, Мацумото, Такаяма, Ширакава-го и Огимаши, Каназава, Киото, Нара и Осака. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония се извършват с автобус/микробус. Лети се с авиокомпания „Луфтханза“ (с включени летищни такси, 1 чекиран багаж до 23 кг и 1 ръчен багаж до 8 кг).

9 нощувки

7749 лв

Екскурзия Япония и Южна Корея - с Турски авиолинии - октомври 2024 - 11 дни

9 нощувки със самолет

Екскурзията е единадесетдневна и включва 2 нощувки в Сеул, 3 нощувки в Осака, 4 нощувки в Токио в хотели 4 звезди на база закуска, 9 обяда, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище и богата екскурзоводска програма в Сеул, Осака, Нара, Киото, Фуджи, Токио. Пакетната цена на екскурзията включва билети за полета Сеул – Осака с местна авиокомпания, билети за влака стрела Осака – Токио и таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония и Корея се извършват с автобус.

9 нощувки

Екскурзии в чужбина - гарантирани групи

Екскурзии в чужбина