Резервация

Цени и условия


7 нощувки

Самолет


01.01.1970

Екскурзия със самолет до Дубай: Дубай

Код на програмата: RT-3085.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Дати:

02.05.2021 - 10.05.2021

Цени:

02.05.2021 Кат. Настаняване в хотел 4*
цена на възрастен в двойна стая 1355лв
цена на човек в индивидуална стая 1835лв
цена на трети възрастен в стая 1355лв
цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни 1285лв
цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен 1310лв

Хотели по програмата

Хотел Al Jawhara Gardens 4* - хотелът е разположен в района Port Saaed в квартала Дейра. Намира се на 8 мин пеша от станцията на метрото Deira City Centre и на 5 мин пеша от известния търговски център Deira City Centre.

Важно: електрическите контакти в хотелите в Дубай са АНГЛИЙСКИ СТАНДАРТ – с три входа. Ако не разполагате с подобен адаптор – Английски стандарт, може да получите такъв на рецепцията на хотела.


Цената включва

PCR тест при отпътуването;
Самолетен билет;
Летищни такси;
Ръчен багаж 1 малка чанта с размери 40х30х20 см.;
предварително чекиране и запазени места;
Трансфери;
7 нощувки със закуски;
Водач - придружител от туроператора в Дубай;
Обслужване на български език.

Цената не включва

Допълнителни екскурзии;
Медицинска застраховка;
Застраховка отмяна на пътуване;
Задължителна туристическа такса Tourism Dirham;
Бакшиши за местен екскурзовод и шофьори;
Разходи от личен характер.

Допълнителни услуги (срещу доплащане)

  • Бурж Халифа - 86 BGN;
  • Екскурзия до Абу Даби - 185 BGN;
  • Екскурзия до Шарджа - 85 BGN;
  • Сафари в пустинята с вечеря - 113 BGN;
  • Стария Дубай - 92 BGN;
  • Вечеря на арабска галера - 113 BGN;
  • Магическите градини - 75 BGN;
  • Екскурзия до Ал Айн - 195 BGN;
  • Чекиран багаж до 10 кг в двете посоки : ПРИ ЗАЯВКА В МОМЕНТА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА - 125 BGN;
  • Чекиран багаж до 20 кг в двете посоки : ПРИ ЗАЯВКА В МОМЕНТА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА - 170 BGN;

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Програма:

1

ПЪРВИ ДЕН – 02.05.2021::

ПЪРВИ ДЕН – 02.05.2021: Полет София – Дубай. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

2

ВТОРИ ДЕН – 03.05.2021:: панорамна обиколка на Дубай с екскурзовод на български. - посещение на Бурж Халифа

ВТОРИ ДЕН – 03.05.2021: Закуска. Полудневна панорамна обиколка на Дубай с екскурзовод на български. Обиколката включва – фотопауза при „Дубай Фрейм” – причудливия небостъргач във формата на рамка; модерния крайбрежен квартал „Дубай Марина“; разходка из Палм Джумейра – изкуствено създадения остров във форма на палма; фото-пауза при хотел „Атлантис“ – бижуто на Палмата; най-емблематичната сграда в Дубай – седемзвездния хотел „Бурж ал Араб“ (фотопауза на плажа Джумейра оупън бийч); пазара Мадинат Джумейра. Обиколката завършва в Мол Дубай, разположен до най-високата сграда в света – небостъргача „Бурж Халифа“. Възможност за посещение на Бурж Халифас доплащане 86 лв. за възрастен и 66 лв. за дете до 11 г. - включва резервация за точен час и изкачване до панорамната площадка на 124-ия етаж със скоростен асансьор и неограничен престой там – заплаща се в България, а не на място. Свободно време. Нощувка.

3

ТРЕТИ ДЕН – 04.05.2021:: целодневна екскурзия до Абу Даби с екскурзовод на български, включен обяд и посещение на арабския Лувър - обяд на блок маса в Абу Даби в хотел „Шератон“

ТРЕТИ ДЕН – 04.05.2021: Закуска. Свободен ден в Дубай или туристическа програма по желание: целодневна екскурзия до Абу Даби с екскурзовод на български, включен обяд и посещение на арабския Лувър – продължителност около 8 часа (с доплащане 185 лв. за възрастен и 175 лв. за дете до 11 г., и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва транспорт, екскурзоводско обслужване, изискан обяд на блок маса в Абу Даби в хотел „Шератон“, входна такса за Лувъра и описаната програма; организира се при минимум 10 участника). Столицата на Обединените арабски емирства е в същото време и най-голямото от общо седемте емирства, което впечатлява с луксозните вили и дворци, с кристалните сини води на залива и крайбрежните острови. Турът започва с посещение на третата по големина джамия в света – величествената „Шейх Зайед“ (има строго изискване за облеклото: мъже – дълги панталони, тениски или ризи с къс/ дълъг ръкав; жени – дълги панталони или дълги поли до глезените, блузи или ризи с дълъг ръкав до китките, шал за главата; не се допускат тесни, прилепнали по тялото и прозрачни дрехи). Програмата продължава с фотопауза при хотел Emirates Palace. Обяд. Посещение на арабския Лувър – първият музей в Арабския свят, посветен на моста между източното и западното изкуство. Този уникален музей представя историята на човечеството от тpетото xилядолетие пp. н.е., пpез Средновековието, Ренесанса, неокласицизма до нашето съвремие в 12 различни галерии, всичките подредени съвършено под впечатляващия 180-метров купол, през който слънчевите лъчи преминават като „дъжд от светлина и сенки“. Музеят е шедьовър на архитекта Жан Нувел. На път за Дубай – фото-пауза при един от най-големите тематични увеселителни паркове в света - Ферари Уърлд. Завръщане в хотела. Нощувка.

4

ЧЕТВЪРТИ ДЕН: – 05.05.2021 - полудневна екскурзия до Шарджа и Аджман - сафари в пустинята с включена барбекю-вечеря и атракционна програма

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – 05.05.2021: Закуска. Свободен ден в Дубай или туристическа програма по желание: Сутринта - полудневна екскурзия до Шарджа и Аджман (с доплащане 85 лв. за възрастен и 74 лв. за дете до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва транспорт, описаната програма и екскурзоводско обслужване; организира се при мин. 10 участника). Програмата започва с разглеждане на крепостта и музея на Аджман – най-малкото емирство в ОАЕ. Отпътуване към емирство Шарджа – обявено от ЮНЕСКО за културната столица на арабския свят през 1998 г. Разглеждане на „сърцето на града“ – етнографско селище, включващо форта Ал Хисн и стари къщи, реставрирани в традиционен арабски стил. Посещение на известните пазари (сукове) като Ал Арса сук – най-старият пазар в ОАЕ, както и Синия сук – най-големият и най-популярният пазар в Шарджа. Програмата завършва с фотопауза при джамията „Крал Фаисал“ – най-голямата джамия в Шарджа, построена в чест на краля на Саудитска Арабия. Следобед – сафари в пустинята с включена барбекю-вечеря и атракционна програма – продължителност около 6 часа (с доплащане 113 лв. за възрастен и 102 лв. за дете до 11 г., и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва транспорт от/ до хотела и описаната програма; осъществява се на сборен принцип с други туристи и обслужването е на английски език). Около 15:00 ч. отпътуване с джипове 4х4 към пустинята. Офроуд по пясъчните дюни. Посещение на ферма за камили. След залез слънце – вечеря на блок-маса в бедуински лагер, арабско кафе, чай, безалкохолни напитки и вода, наргиле и традиционни арабски танци. Възможност за кратка разходка с камили и изрисуване на ръцете с къна. Трансфер до хотела. Следобедната екскурзия не е подходяща за бременни жени, за деца до 6 г. сафарито е отговорност на родителите и се разрешава след подписване на документ за съгласие. Завръщане в Дубай около 21:00 ч.  Нощувка.

5

ПЕТИ ДЕН: – 06.05.2021 - полудневен панорамен тур, включващ старата част на Дубай с екскурзовод - вечеря на арабска галера с включен трансфер

ПЕТИ ДЕН – 06.05.2021: Закуска. Свободен ден в Дубай или туристическа програма по желание: полудневен панорамен тур, включващ старата част на Дубай с екскурзовод – продължителност около 4 часа (с доплащане 92 лв. за възрастен и 82 лв. за дете до 11 г., и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва транспорт и екскурзоводско обслужване; организира се при минимум 10 участника): квартала „Джумейра” с великолепната джамия „Джумейра“, която представлява впечатляващ пример за модерна ислямска архитектура и една от най-фотографираните забележителности на Дубай (отвън), Дубай крийк – канала с морска вода, който разделя старата част на града на два района – Бур Дубай и Дейра; квартала „Бастакия“ с къщите на старите търговци; крепостта „Ал Фахиди“, приютяваща музея на Дубай; пазарите за подправки и злато в стария квартал Дейра. Преминаване през дубайския канал с традиционна дървена лодка – „абра“. Разглеждането на Стария Дубай ще ви даде възможност да се почувствате наистина в Ориента. Следобед свободно време. По желание – вечеря на арабска галера с включен трансфер– продължителност 2 часа (с доплащане 113 лв. за възрастен и 102 лв. за дете до 11 г., и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва разходка с галера, вечеря на блок-маса, кафе и чай, транспорт от и до хотела; осъществява се на сборен принцип с други туристи и обслужването е на английски език). Нощувка.

6

ШЕСТИ ДЕН – 07.05.2021:: посещение на Магическите градини

ШЕСТИ ДЕН – 07.05.2021: Закуска. Свободен ден в Дубай или туристическа програма по желание: посещение на Магическите градини (с доплащане 75 лв. за възрастен и 65 лв. за дете до 11 г., и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва транспорт и входна такса; организира се при минимум 10 участника). Това е цветна градина, простираща се на площ от 72 хил. кв. м, което я превръща в най-голямата подобна градина в света, с над 45 милиона засадени цветя. Сред забележителностите от цветя са флоралният часовник, пъстроцветните пауни, пеперуденият парк и ароматната градина. Следобед – свободно време в Дубай. Нощувка.

7

СЕДМИ ДЕН: 08.05.2021  - целодневна екскурзия до града оазис Ал Айн с включен обяд

СЕДМИ ДЕН – 08.05.2021: Закуска. Свободен ден в Дубай или туристическа програма по желание: целодневна екскурзия до града оазис Ал Айн с включен обяд – продължителност около 8 часа (с доплащане 195 лв. за възрастен и 185 лв. за дете до 11 г., и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва транспорт, екскурзоводско обслужване на български, обяд в Ал Айн и описаната програма с включена входна такса за музея на Ал Айн и пазара за камили; организира се при минимум 10 участника). Ал Айн, известен като Оазиса на Емирствата, е разположен в подножието на зелени планини, където в миналото са спирали за почивка керваните на търговците. Посещение на музея на Ал Айн, където са изложени археологически открития, датиращи от Бронзовата и Желязната епоха. Обяд. Посещение на Двореца Ал Айн – дворецът е бил резиденция на Шейх Зайед бин Султан Ал Нахян от 1927 г. до 60-те години. Турът завършва с пазара за камили, който е един от най-големите в Средния Изток. Завръщане в Дубай. Нощувка.

8

ОСМИ ДЕН – 09.05.2021: :

ОСМИ ДЕН – 09.05.2021: Закуска. Свободно време. Трансфер до летището. Полет Дубай – София.

Условия за плащане, анулации и провеждане на програмата

Полетно разписание:

  • София – Дубай/Абу Даби – 14:10 – 20:05;
  • Дубай/Абу Даби – София – 21:50 – 02:25 (+1).

Туроператорът не носи отговорност за променено от авиопревозвача полетно разписание!

ВАЖНО:При нощувки в Дубайтуристите заплащат задължително туристическа такса - 15 дирхама (около 4 щатски долара) на стая на нощувка при настаняване в хотел 4 звезди и 20 дирхама (около 5 щатски долара) на стая на нощувка при настаняване в хотел 5 звезди; заплаща се директно от клиентите на рецепцията на хотела.

Бакшишиза местен екскурзовод и шофьори не са включени в цената и се заплащат се на място – около 10 дирхама на турист на ден.

Електрическите контактив хотелите в Дубай са АНГЛИЙСКИ СТАНДАРТ – с три входа. Ако не разполагате с подобен адаптор – Английски стандарт, може да получите такъв на рецепцията на хотела.

Условия за плащане:Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 50% от стойността на туристическия пакет и сключен договор за организирано пътуване. Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 85 дни преди обявената начална дата на отпътуване.

Всички записвания в периода 01.08.2020 – 31.05.2021, поради Ковид’19 ситуацията, се извършват срещу внесен депозит от 50 лв.

Covid – 19 режим за пътувания до Дубай:

  • Към днешна дата /01.03.2021/ за влизане в Дубай от България е необходимо да се предостави отрицателен PCR-тест, направен не повече от 72 часа преди влизане в страната. Този тест, в посочена от Туроператора лаборатория, е включен в пакетната цена на екскурзията;
  • Към днешна дата /01.03.2021/ всички пътуващи от Дубай за София трябва да направят ПСР тест при пристигане в България и да предоставят резултата в рамките на 24 часа в съответната РЗИ, за да бъдат освободени от карантина. Този ПСР тест е за сметка на пътуващия. Туроператорът може да предложи преференциални цени в указана от него лаборатория. В случай че пристигащите не желаят да направят още един ПСР тест, те се поставят под задължителна 10-дневна карантина.

Такса прекратяване:

  • ако прекратяването е до 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на настоящия Договор, Потребителят не дължи такса прекратяване, в случай че настоящият Договор е сключен повече от 185 дни преди датата на отпътуване (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
  • ако прекратяването е от 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на настоящия Договор до 185 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 10% от цената на туристическия пакет в лева (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
  • ако прекратяването е от 184 до 85 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 35% от цената на организираното пътуване в лева;
  • ако прекратяването е от 84 до 65 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
  • ако прекратяването е от 64 до 35 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 90% от цената на организираното пътуване в лева;
  • ако прекратяването е под 35 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева;
  • при сключване на договор в периода 01.08.2020 – 31.05.2021, поради Ковид’19 ситуацията, таксата прекратяване е както следва: ако прекратяването е до 20 дни преди датата на отпътуване, такса за прекратяване не се удържа; ако прекратяването е от 19 до 10 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 50% от цената на туристическия пакет в лева; ако прекратяването е под 10 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на туристическия пакет в лева. В случай на развитие на епидемиологичната обстановка и възпрепятстване на пътуването, поради затваряне на границите, внесеният депозит се възстановява в срок до 14 дни след датата на отпътуване.

Минимален брой записани за осъществяване на екскурзията:Екскурзията се осъществяват при минимум 15 туриста. В случай че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията, спазвайки условията на чл. 89 ал. 7 т. 1. от ЗТ.

Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

Медицинската застраховкакъм туристическия пакет е с доплащане от 2 лв. на човек на ден. Полицата е с общо покритие 10 000 ЕUR и включен асистанс, като покрива възникнали медицински разноски от злополука или акутно заболяване, медицинско транспортиране и репатриране.

Туроператорът предлага на туристите да сключат застраховка „отмяна на пътуване“, която покрива разходите за прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия.

Здравни изисквания:няма специални здравни изисквания.

Местна Валута:Дубайски дирхам

Паспортни и визови изисквания:  За пътуването се изисква задграничен паспорт с валидност най-малко 6 месеца след датата на завръщането.


Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

За хотела

  от 1355 лв
7 нощувки със самолет

Резервирай сега

Екскурзии извън Европа

2935 лв

Екскурзия Индия - Златният триъгълник и сафари в джунглата - 8 дни

6 нощувки със самолет

Екскурзията е осемдневна и включва 2 нощувки в Делхи, 1 нощувка в Джайпур, 2 нощувки в района на национален парк Рантамбор и 1 нощувка в Агра в хотели 4 или 5 звезди на база закуска и вечеря, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище, екскурзоводска програма на български, посещение на Делхи, Джайпур, Фатехпур Сикри, Агра, таксите за вход в посещаваните туристически обекти, сутрешно и следобедно сафари в парка Рантамбор. Групата е с водач – придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Индия се извършват с минибус/автобус. Лети се с „Турски авиолинии” (с включени летищни такси, чекиран багаж до 30 кг и ръчен багаж до 8 кг).

6 нощувки

3499 лв

Екскурзия Шри Ланка 2024 - 11 дни

9 нощувки със самолет

Екскурзията е единадесетдневна и включва 2 нощувки в района на Дамбула, 2 нощувки в Канди, 4 нощувки на брега на Индийския океан и 1 нощувка в Коломбо в хотели четири звезди на база закуска и вечеря, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище, таксите за вход в посещаваните туристически обекти, екскурзоводска програма на български и посещение на приюта за слонове в Пинавала, пещерните храмове в Дамбула, скалната крепост в Сигирия, средновековна столица Полонарува, Канди, ботаническата градина в Пераденя, чаена плантация и ферма за костенурки. Групата е с водач–придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод, със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Шри Ланка се извършват с минибус/автобус. Лети се с авиокомпания „Търкиш еърлайнс” (с включени летищни такси, чекиран багаж до 30 кг и ръчен багаж 8 кг).

9 нощувки

3950 лв

Екскурзия Духовно йога пътешествие в Хималаите - 11 дни

9 нощувки със самолет

Делхи - Ришикеш - Кедарнат Екскурзията е единадесетдневна и включва  2 нощувки в Делхи в хотел 4*, 2 нощувки в Ришикеш в ашрам, 1 нощувка в Гуптакаши в хотел 4*, 2 нощувки в Кедарнат в къща за гости, 1 нощувка в Рудрапраяг в хотел 4*, 1 нощувка в Харидвар в хотел 4*, на база нощувка със закуска, обяд и вечеря, самолетен билет, трансфери летище-хотел-летище, входните такси по посещаваните обекти. Групата е с водач – придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Индия се извършват с минибус/автобус. Лети се с „Турски авиолинии” (с включени летищни такси, чекиран багаж до 30 кг и ръчен багаж до 8 кг).

9 нощувки

4999 лв

Екскурзия Виетнам и Камбоджа с Дананг и Златния мост - 2025 - 11 дни

8 нощувки със самолет

С нощувка на борда на круизен кораб в залива Ха Лонг Екскурзията е единадесетдневна и включва 2 нощувки в Хо Ши Мин (Сайгон), 2 нощувки в Сием Реап, 1 нощувка в Дананг, 1 нощувка в Хой Ан, 1 нощувка в Ханой в хотели 4 звезди на база закуска, 1 нощувка с вечеря на борда на круизен кораб в залива Ха Лонг, 8 обяда, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище и богата екскурзоводска програма в Хо Ши Мин, Сием Реап, Дананг, Хой Ан, Ханой и Ха Лонг. Пакетната цена включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти и вътрешни полети Хо Ши Мин – Сием Реап, Сием Реап – Дананг и Дананг – Ханой, които се извършват от местни авиокомпании (с включени летищни такси, чекиран багаж до 20 кг и ръчен багаж до 5 кг). Групата е с водач–придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери във Виетнам и Камбоджа се извършват с минибус/автобус. Лети се с „Турски авиолинии” (с включени летищни такси, чекиран багаж и ръчен багаж).

8 нощувки

5075 лв

Екскурзия Бали и Сингапур - 11 дни

8 нощувки със самолет

Екскурзията е единадесетдневна и включва 2 нощувки в Сингапур, 3 нощувки в Убуд и 3 нощувки в Нуса Дуа в хотели 4 звезди на база закуска и 1 обяд в Убуд, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище, екскурзоводска програма на български и таксите за вход в посещаваните туристически обекти в Сингапур и Убуд. Полетът Сингапур - Бали се осъществява с местни авиокомпании (с включени летищни такси, чекиран багаж и ръчен багаж). Групата е с водач – придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Сингапур и Бали се извършват с минибус/автобус. Лети се с „Катарски авиолинии” (с включени летищни такси, чекиран багаж и ръчен багаж).

8 нощувки

5149 лв

Екскурзия Нова година във Виетнам с остров Фу Кок - 11 дни

8 нощувки със самолет

Екскурзията е единадесетдневна и включва 4 нощувки в Хо Ши Мин (Сайгон) и 4 нощувки на остров Фу Кок в хотели 4* на база закуска, 2 обяда, Новогодишна гала вечеря в ресторанта на хотела в Хо Ши Мин (Сайгон), самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище и богата екскурзоводска програма в Хо Ши Мин и делтата на река Меконг. Пакетната цена включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти и вътрешни полети Хо Ши Мин – Фу Кок и Фу Кок – Хо Ши Мин, които се извършват от местна авиокомпания (с включени летищни такси, чекиран багаж до 20 кг и ръчен багаж до 5 кг). Групата е с водач-придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери във Виетнам се извършват с минибус/автобус. Лети се с „Катарски авиолинии” (с включени летищни такси, чекиран багаж и ръчен багаж).

8 нощувки

5299 лв

Екскурзия Виетнам и Камбоджа с остров Фу Кок - 14 дни

11 нощувки със самолет

Екскурзията е четиринадесетдневна и включва 2 нощувки в Хо Ши Мин (Сайгон), 2 нощувки в Хюе, 1 нощувка в Хой Ан, 2 нощувки в Сием Реап, 1 нощувка в Пном Пен, 1 нощувка в Кампот, 2 нощувки на остров Фу Кок в хотели 3*, 4* и 5* на база закуска, 7 обяда, 3 вечери, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище и богата екскурзоводска програма в Хо Ши Мин, Хюе, Хой Ан, Сием Реап, Пном Пен, Кампот и остров Фу Кок. Пакетната цена включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти и вътрешни полети Хо Ши Мин – Хюе, Дананг – Сием Реап и Фу Кок – Хо Ши Мин, които се извършват от местни авиокомпании (с включени летищни такси, чекиран багаж до 20 кг и ръчен багаж до 5 кг). Групата е с водач – придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери във Виетнам и Камбоджа се извършват с минибус/автобус. Лети се с „Турски авиолинии” (с включени летищни такси, чекиран багаж и ръчен багаж).

11 нощувки

6699 лв

Екскурзия Величието на Япония - октомври 2024 - 12 дни

9 нощувки със самолет

Токио – Йокохама – Камакура – Фуджи – Мацумото – Такаяма – Ширакава-го/Огимаши – Каназава – Киото – Нара – Осака Екскурзията е дванадесетдневна и включва 2 нощувки в Токио, 1 нощувка в  Кавагушико, 1 нощувка в Мацумото, 1 нощувка в Каназава, 2 нощувки в Киото и 2 нощувки в Осака в хотели 3 звезди на база закуска, 9 обяда и богата екскурзоводска програма в Токио, Камакура, Йокохама, Фуджи, Мацумото, Такаяма, Ширакава-го и Огимаши, Каназава, Киото, Нара и Осака. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония се извършват с автобус/микробус. Лети се с авиокомпания „Търкиш еърлайнс“ (с включени летищни такси, 1 чекиран багаж до 23 кг и 1 ръчен багаж до 8 кг).

9 нощувки

6699 лв

Екскурзия Величието на Япония - септември и ноември 2024 - 12 дни

9 нощувки със самолет

Токио – Йокохама – Камакура – Фуджи – Мацумото – Такаяма – Ширакава-го/Огимаши – Каназава – Киото – Нара – Осака Екскурзията е дванадесетдневна и включва 2 нощувки в Токио, 1 нощувка в  Кавагушико, 1 нощувка в Мацумото, 1 нощувка в Каназава, 2 нощувки в Киото и 2 нощувки в Осака в хотели 3 звезди на база закуска, 10 обяда и богата екскурзоводска програма в Токио, Камакура, Йокохама, Фуджи, Мацумото, Такаяма, Ширакава-го и Огимаши, Каназава, Киото, Нара и Осака. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония се извършват с автобус/микробус. Лети се с авиокомпания „Търкиш еърлайнс“ (с включени летищни такси, 1 чекиран багаж до 23 кг и 1 ръчен багаж до 8 кг).

9 нощувки

7249 лв

Екскурзия Величието на Япония по време на цъфтежа на вишните - 11 дни

9 нощувки със самолет

Токио – Йокохама – Камакура – Фуджи – Мацумото – Такаяма – Ширакава-го/Огимачи – Каназава – Киото – Нара - Осака Екскурзията е единадесетдневна и включва 2 нощувки в Токио, 1 нощувка в  Кавагучико, 1 нощувка в Мацумото, 1 нощувка в Каназава, 2 нощувки в Киото и 2 нощувки в Осака в хотели 3 звезди на база закуска, обяди и богата екскурзоводска програма в Токио, Камакура, Йокохама, Фуджи, Мацумото, Такаяма, Ширакава-го и Огимаши, Каназава, Киото, Нара и Осака. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония се извършват с автобус/микробус. Лети се с авиокомпания „Луфтханза“ (с включени летищни такси, 1 чекиран багаж до 23 кг и 1 ръчен багаж до 8 кг).

9 нощувки

7499 лв

Екскурзия Япония и Южна Корея - с Турски авиолинии - октомври 2024 - 11 дни

9 нощувки със самолет

Екскурзията е единадесетдневна и включва 2 нощувки в Сеул, 3 нощувки в Осака, 4 нощувки в Токио в хотели 4 звезди на база закуска, 9 обяда, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище и богата екскурзоводска програма в Сеул, Осака, Нара, Киото, Фуджи, Токио. Пакетната цена на екскурзията включва билети за полета Сеул – Осака с местна авиокомпания, билети за влака стрела Осака – Токио и таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония и Корея се извършват с автобус.

9 нощувки

7499 лв

Екскурзия Япония и Южна Корея - с Катарски авиолинии - октомври и ноември 2024 - 12 дни

9 нощувки със самолет

Екскурзията е дванадесетдневна и включва 3 нощувки в Сеул, 3 нощувки в Осака, 3 нощувки в Токио в хотели 4 звезди на база закуска, 9 обяда, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище и богата екскурзоводска програма в Сеул, Осака, Нара, Киото, Фуджи, Токио. Пакетната цена на екскурзията включва билети за полета Сеул – Осака с местна авиокомпания, билети за влака стрела Осака – Токио и таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония и Корея се извършват с автобус.

9 нощувки

Екскурзии в чужбина