Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс

Екскурзии извън Европа

Екскурзии извън Европа

3445 лв

Екскурзия Шри Ланка - 11 дни

9 нощувки със самолет

Екскурзията е единадесетдневна и включва 2 нощувки в района на Дамбула, 2 нощувки в Канди, 4 нощувки на брега на Индийския океан и 1 нощувка в Коломбо в хотели четири звезди на база закуска и вечеря, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище, таксите за вход в посещаваните туристически обекти, екскурзоводска програма на български и посещение на приюта за слонове в Пинавала, пещерните храмове в Дамбула, скалната крепост в Сигирия, средновековна столица Полонарува, Канди, ботаническата градина в Пераденя, чаена плантация и ферма за костенурки. Групата е с водач–придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод, със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Шри Ланка се извършват с минибус/автобус. Лети се с авиокомпания „Търкиш еърлайнс” (с включени летищни такси, чекиран багаж до 30 кг и ръчен багаж 8 кг).

9 нощувки

3850 лв

Екскурзия Духовно йога пътешествие в Хималаите - 11 дни

9 нощувки със самолет

Делхи - Ришикеш - Кедарнат Екскурзията е единадесетдневна и включва  2 нощувки в Делхи в хотел 4*, 2 нощувки в Ришикеш в ашрам, 1 нощувка в Гуптакаши в хотел 4*, 2 нощувки в Кедарнат в къща за гости, 1 нощувка в Рудрапраяг в хотел 4*, 1 нощувка в Харидвар в хотел 4*, на база нощувка със закуска, обяд и вечеря, самолетен билет, трансфери летище-хотел-летище, входните такси по посещаваните обекти. Групата е с водач – придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Индия се извършват с минибус/автобус. Лети се с „Турски авиолинии” (с включени летищни такси, чекиран багаж до 30 кг и ръчен багаж до 8 кг).

9 нощувки

6699 лв

Екскурзия Величието на Япония - октомври 2024 - 12 дни

9 нощувки със самолет

Токио – Йокохама – Камакура – Фуджи – Мацумото – Такаяма – Ширакава-го/Огимаши – Каназава – Киото – Нара – Осака Екскурзията е дванадесетдневна и включва 2 нощувки в Токио, 1 нощувка в  Кавагушико, 1 нощувка в Мацумото, 1 нощувка в Каназава, 2 нощувки в Киото и 2 нощувки в Осака в хотели 3 звезди на база закуска, 9 обяда и богата екскурзоводска програма в Токио, Камакура, Йокохама, Фуджи, Мацумото, Такаяма, Ширакава-го и Огимаши, Каназава, Киото, Нара и Осака. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония се извършват с автобус/микробус. Лети се с авиокомпания „Търкиш еърлайнс“ (с включени летищни такси, 1 чекиран багаж до 23 кг и 1 ръчен багаж до 8 кг).

9 нощувки

6699 лв

Екскурзия Величието на Япония - септември и ноември 2024 - 12 дни

9 нощувки със самолет

Токио – Йокохама – Камакура – Фуджи – Мацумото – Такаяма – Ширакава-го/Огимаши – Каназава – Киото – Нара – Осака Екскурзията е дванадесетдневна и включва 2 нощувки в Токио, 1 нощувка в  Кавагушико, 1 нощувка в Мацумото, 1 нощувка в Каназава, 2 нощувки в Киото и 2 нощувки в Осака в хотели 3 звезди на база закуска, 10 обяда и богата екскурзоводска програма в Токио, Камакура, Йокохама, Фуджи, Мацумото, Такаяма, Ширакава-го и Огимаши, Каназава, Киото, Нара и Осака. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония се извършват с автобус/микробус. Лети се с авиокомпания „Търкиш еърлайнс“ (с включени летищни такси, 1 чекиран багаж до 23 кг и 1 ръчен багаж до 8 кг).

9 нощувки

6999 лв

Екскурзия Величието на Япония с парка Ашикага - май 2024 - 12 дни

9 нощувки със самолет

Токио – Йокохама – Камакура – Фуджи – Мацумото – Такаяма – Ширакава-го/Огимачи – Каназава – Киото – Нара - Осака Екскурзията е дванадесетдневна и включва 2 нощувки в Токио, 1 нощувка в  Кавагушико, 1 нощувка в Мацумото, 1 нощувка в Каназава, 2 нощувки в Киото и 2 нощувки в Осака в хотели 3 звезди на база закуска, 9 обяда и богата екскурзоводска програма в Токио, Камакура, Йокохама, Фуджи, Мацумото, Такаяма, Ширакава-го и Огимачи, Каназава, Киото, Нара и Осака. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония се извършват с автобус/микробус. Лети се с полските авиолинии „LOT“ (с включени летищни такси, чекиран багаж и ръчен багаж).

9 нощувки

6999 лв

Екскурзия Япония и Южна Корея - с Катарски авиолинии - октомври и ноември 2024 - 12 дни

9 нощувки със самолет

Екскурзията е дванадесетдневна и включва 3 нощувки в Сеул, 3 нощувки в Осака, 3 нощувки в Токио в хотели 4 звезди на база закуска, 9 обяда, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище и богата екскурзоводска програма в Сеул, Осака, Нара, Киото, Фуджи, Никко, Токио. Пакетната цена на екскурзията включва билети за полета Сеул – Осака с местна авиокомпания, билети за влака стрела Осака – Токио и таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония и Корея се извършват с автобус.

9 нощувки

7499 лв

Екскурзия Япония и Южна Корея - с Турски авиолинии - октомври 2024 - 11 дни

9 нощувки със самолет

Екскурзията е единадесетдневна и включва 2 нощувки в Сеул, 3 нощувки в Осака, 4 нощувки в Токио в хотели 4 звезди на база закуска, 9 обяда, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище и богата екскурзоводска програма в Сеул, Осака, Нара, Киото, Фуджи, Никко, Токио. Пакетната цена на екскурзията включва билети за полета Сеул – Осака с местна авиокомпания, билети за влака стрела Осака – Токио и таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония и Корея се извършват с автобус.

9 нощувки

Екскурзии извън Европа - стари предложения

изтекла оферта

Екскурзия Коледа в Израел - 6 дни

5 нощувки със самолет

Екскурзията е шестдневна и включва 1 нощувка в Нетания, 1 нощувка в Назарет и 3 нощувки във Витлеем в хотели три звезди на база закуска и вечеря, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище, екскурзоводска програма на български и посещение на Тел Авив, Яфо, Кесария, Хайфа, Акко, Назарет, Кана Галилейска, Табха, Галилейското езеро, Капернаум, Ярденит, Витлеем, Йерусалим, Масада, Мъртво море, кибуц в района на Мъртво море, Кумран, Йерихон, входни такси за посещаваните обекти. Лети се с авиокомпания „Уиз Еър” (с включени летищни такси, 1 бр. салонен багаж до 10 кг с размери 55х40х23 см и 1 бр. ръчен багаж с размери 40х30х20 см). Вътрешните трансфери в Израел се извършват с автобус с безплатен WiFi. Специални условия на записване по време на COVID епидемията

5 нощувки

изтекла оферта

Екскурзия Йордания - обиколен тур - чартър - 7 дни

6 нощувки със самолет

Екскурзията е седемдневна и включва 1 нощувка в бедуинско селище във Вади Рум, 1 нощувка в Петра, 2 нощувки в Аман, 1 нощувка на Мъртво море, 1 нощувка в Акаба,  закуски и вечери в хотелите, 1 обяд в Петра, самолетен билет, трансфери летище – хотел - летище и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Петра, Малката Петра, крепостта Монреал,  крепостта Керак, античния град Джераш, крепостта Аджлун, Бетания, Мъртво море, Мадаба, планината Небо, Вади Рум, панорамна обиколка на Аман. Настаняването е на база полупансион в хотели четири звезди. Лети се с чартърен полет на авиокомпания „Юръпиън Еър Чартър“ (с включени летищни такси, 1 бр.салонен багаж до 7 кг  и 1 бр. чекиран багаж до 20 кг).  Вътрешните трансфери в Йордания се извършват с автобус. Условия за пътуване в covid ситуацията

6 нощувки

изтекла оферта

Екскурзия Индия - Златният триъгълник и сафари в джунглата - 8 дни

6 нощувки със самолет

Екскурзията е осемдневна и включва 2 нощувки в Делхи, 1 нощувка в Джайпур, 2 нощувки в близост до национален парк „Рантамбор”, 1 нощувка в Агра в хотели 4 звезди на база закуска и вечеря, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище, екскурзоводска програма на български и посещение на Делхи, Джайпур, национален парк „Рантамбор”, Агра, Фатехпур Сикри, входни такси в посещаваните обекти. Групата е с водач–придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Индия се извършват с минибус/автобус. Лети се с „Турски авиолинии” (с включени летищни такси, чекиран багаж до 30 кг и ръчен багаж до 8 кг). Условия за пътуване в covid ситуацията

6 нощувки

изтекла оферта

Екскурзия Грузия - Армения - 7 дни

6 нощувки със самолет

Екскурзията е седемдневна и включва 4 нощувки със закуски в Тбилиси, 2 нощувки със закуски в Ереван, 1 обяд (в Гурджаани), самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище, входни такси в посещаваните туристически обекти и богата екскурзоводска програма в Тбилиси, Мцхета, Кахетия, Сигнахи, Дилижан, Ереван, Ечмиадзин, Гарни. Настаняването е в хотели 3 или 4 звезди. Лети се с „Турски авиолинии“ (с включени летищни такси, чекиран багаж до 30 кг и салонен багаж до 8 кг). Вътрешните трансфери се извършват с минибус/автобус. Групата е с водач-придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач-екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Условия за пътуване в covid ситуацията

6 нощувки

изтекла оферта

Екскурзия Израел и Йордания - от София - Пролет 2023 - 8 дни

7 нощувки със самолет

Екскурзията е осемдневна и включва 2 нощувки със закуски и вечери в Назарет, 1 нощувка със закуска и вечеря в Аман, 1 нощувка със закуска и вечеря в околности на Петра, 1 нощувка със закуска и вечеря в луксозен кемпсайт във Вади Рум, 2 нощувки със закуска и вечеря във Витлеем, 1 обяд в Петра и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Тел Авив, Хайфа, Акко, Назарет, Капернаум, планината на блаженствата, Табха, Джераш, планината Небо, панорамна обиколка на Аман, Мадаба, Петра, Вади Рум, Мъртво море, Каср ал Яхуд, Витлеем, Йерусалим. Настаняването е в хотели три или четири звезди на база полупансион. Лети се с директен полет София-Тел Авив-София на авиокомпания „Уиз Еър“ с включен 1 брой ръчен багаж малка чанта или раница до 10 кг с размери 40х30х20см и 1 бр. чекиран багаж до 10 кг с размери 149 см x 119 см x 171 см. Вътрешните трансфери в Израел и Йордания се извършват с автобус.

7 нощувки

изтекла оферта

Екскурзия Израел и Йордания - 8 дни

7 нощувки със самолет

Екскурзията е осемдневна и включва, 2 нощувки със закуски и вечери в Тверия, 1 нощувка със закуска и вечера в Аман, 1 нощувка със закуска и вечеря в луксозен кемсайт във Вади Рум, 1 нощувка със закуска и вечеря на Мъртво море, 2 нощувки във Витлеем и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Яфо-Тел Авив, Хайфа, Акко, Нaзарет, Ярденит, Капернаум, планината на блаженствата, Табха, Джераш, планината Небо, панорамна обиколка на Аман, Мадаба, Петра, Вади Рум, Мъртво море, Витлеем, Йерусалим. Настаняването е в хотели три или четири звезди на база полупансион. Лети се с директен полет София-Тел Авив-София на авиокомпания „Уиз Еър“ с включен 1 брой ръчен багаж малка чанта или раница до 10 кг с  размери 40х30х20см. Вътрешните трансфери в Израел и Йордания се извършват с автобус.

7 нощувки

изтекла оферта

Екскурзия Израел и Йордания - от Варна - 8 дни

7 нощувки със самолет

Екскурзията е осемдневна и включва, 2 нощувки със закуски и вечери в Тверия, 1 нощувка със закуска и вечера в Аман, 1 нощувка със закуска и вечеря в луксозен кемсайт във Вади Рум, 1 нощувка със закуска и вечеря на Мъртво море, 2 нощувки във Витлеем и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Яфо-Тел Авив, Хайфа, Акко, Нaзарет, Ярденит, Капернаум, планината на блаженствата, Табха, Джераш, планината Небо, панорамна обиколка на Аман, Мадаба, Петра, Вади Рум, Мъртво море, Витлеем, Йерусалим. Настаняването е в хотели три или четири звезди на база полупансион. Лети се с директен полет Варна-Тел Авив-Варна на авиокомпания „Уиз Еър“ с включен 1 брой ръчен багаж малка чанта или раница до 10 кг с  размери 40х30х20см. Вътрешните трансфери в Израел и Йордания се извършват с автобус.

7 нощувки

изтекла оферта

Екскурзия Израел и Йордания - от София - 8 дни

7 нощувки със самолет

Екскурзията е осемдневна и включва, 2 нощувки със закуски и вечери в Тверия, 1 нощувка със закуска и вечера в Аман, 1 нощувка със закуска и вечеря в луксозен кемсайт във Вади Рум, 1 нощувка със закуска и вечеря на Мъртво море, 2 нощувки във Витлеем и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Яфо-Тел Авив, Хайфа, Акко, Нaзарет, Ярденит, Капернаум, планината на блаженствата, Табха, Джераш, планината Небо, панорамна обиколка на Аман, Мадаба, Петра, Вади Рум, Мъртво море, Витлеем, Йерусалим. Настаняването е в хотели три или четири звезди на база полупансион. Лети се с директен полет София-Тел Авив-София на авиокомпания „Уиз Еър“ с включен 1 брой ръчен багаж малка чанта или раница до 10 кг с  размери 40х30х20см. Вътрешните трансфери в Израел и Йордания се извършват с автобус.

7 нощувки

изтекла оферта

Екскурзия Шри Ланка - три столици - септември - 10 дни

7 нощувки със самолет

Организирана група с обслужване на български език Екскурзията е десетдневна и включва 1 нощувка в Канди, 2 нощувки в района на Дамбула, 3 нощувки на брега на Индийския океан, 1 нощувка в Коломбо в хотели четири звезди на база закуска и вечеря, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище, таксите за вход в посещаваните туристически обекти, екскурзоводска програма на български и посещение на приюта за слонове в Пинавала, ботаническата градина в Пераденя, храмът на зъба на Буда в Канди, градината на подправките в Матале, скалната крепост в Сигирия, златният храм в Дамбула, традиционно село с включен обяд, средновековната столица Полонарува и древната столица Анурадхапура, панорамна обиколка на Коломбо. Групата е с водач–придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод, със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Шри Ланка се извършват с минибус/автобус. Лети се с авиокомпания „Флай Дубай” (с включени летищни такси, чекиран багаж до 20 кг и ръчен багаж 7 кг). Актуални условия за пътуване до Шри Ланка Условия за пътуване в covid ситуацията

7 нощувки

изтекла оферта

Екскурзия Иран - 10 дни

8 нощувки със самолет

Екскурзията е десетдневна и включва 1 нощувка в Шираз, 2 нощувки в Язд, 3 нощувки в Исфахан, 2 в Техеран и разглеждане с екскурзовод на забележителностите на Доха, Шираз, Персеполис, Пасаргад, Язд, Мейбод, Наин, Исфахан, Кашан и Техеран. Настаняването е на база полупансион в хотели 4 и 5 звезди. Пакетната цена на екскурзията включва по 2 бутилки от 500 мл вода на човек при транспорт с автобус, както и таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Лети се с редовни полети на Катарските авиолинии София – Доха – Шираз и Техеран – Доха – София (в пакетната цена са включени: летищни такси, чекиран багаж до 30 кг и малък салонен багаж). Вътрешните трансфери в Иран се извършват с минибус или автобус. Групата е с водач-придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач-екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача.

8 нощувки

изтекла оферта

Екскурзия Шри Ланка - йога тур - 10 дни

7 нощувки със самолет

С обслужване на български и професионален йога учител Екскурзията е десетдневна и включва 2 нощувки в Дамбула, 1 нощувка в Канди, 1 нощувка в Нувара Елия, 3 нощувки на Индийския океан, трансфери летище – хотел – летище, посещение и разглеждане с екскурзовод на приюта за слонове в Пинавала, пещерните храмове в Дамбула, скалната крепост в Сигирия, национален парк „Минерия”, ботаническата градина в Пераденя, Канди, Нувара Елия, 7 Йога практики и йога беседа. Програмата завършва с почивка на брега на Индийския океан. Настаняването е в хотели четири звезди на база закуска и вечеря. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти, транспорт с минибус или автобус в Шри Ланка. Групата е с водач–придружител от страна на българския туроператор и професионален йога учител,като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод, със симултанен превод на български от страна на водача. Лети се с авиокомпания Fly Dubai (в пакетната цена са включени летищни такси, чекиран багаж до 20 кг и ръчен багаж 7 кг). Вътрешните трансфери в Шри Ланка се извършват с климатизиран минибус или автобус.

7 нощувки

изтекла оферта

Екскурзия Шри Ланка - 10 дни - 10 дни

8 нощувки със самолет

Организирана група с обслужване на български език Екскурзията е десетдневна и включва 2 нощувки в района на Дамбула, 2 нощувки в Канди, 3 нощувки на брега на Индийския океан и 1 нощувка в Коломбо в хотели четири звезди на база закуска и вечеря, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище, таксите за вход в посещаваните туристически обекти, екскурзоводска програма на български и посещение на приюта за слонове в Пинавала, пещерните храмове в Дамбула, скалната крепост в Сигирия, средновековна столица Полонарува, Канди, ботаническата градина в Пераденя, чаена плантация и ферма за костенурки. Групата е с водач–придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод, със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Шри Ланка се извършват с минибус/автобус. Лети се с авиокомпания „Търкиш еърлайнс” (с включени летищни такси, чекиран багаж до 30 кг и ръчен багаж 8 кг).

8 нощувки

изтекла оферта

Екскурзия Куала Лумпур и Сингапур - 9 дни

6 нощувки със самолет

Екскурзията е деветдневна и включва 3 нощувки в Куала Лумпур, 3 нощувки в Сингапур в хотели 4 звезди на база закуска, 1 вечеря с шоу програма в Сингапур, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище и богата екскурзоводска програма в Куала Лумпур и Сингапур. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти, вътрешен полет Куала Лумпур - Сингапур с местни авиокомпании (с включени летищни такси, чекиран багаж до 20 кг и ръчен багаж до 5 кг). Групата е с водач–придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Куала Лумпур и Сингапур се извършват с минибус/автобус. Лети се с „Катарски авиолинии“ (с включени летищни такси, чекиран багаж до 30 кг и ръчен багаж до 7 кг). Условия за пътуване в covid ситуацията

6 нощувки

изтекла оферта

Екскурзия Нова година във Виетнам - Муй Не и Сайгон - 11 дни

8 нощувки със самолет

Започнете Новата година с екзотично приключение в Индокитай! Екскурзията е единадесетдневна и включва 4 нощувки със закуски в Хо Ши Мин (Сайгон), 4 нощувки със закуски и вечери в Муй Не, 2 обяда, новогодишна вечеря в Хо Ши Мин, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище, богата екскурзоводска програма в Хо Ши Мин и делтата на река Меконг, таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Програмата завършва с почивка на база полупансион в Муй Не – перлата на южновиетнамското крайбрежие. Настаняването е в хотели 4 звезди. Групата е с водач-придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач-екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери във Виетнам се извършват с микробус или автобус. Лети се с „Турски авиолинии“ през Истанбул (с включен 1 багаж за чекиране 30 кг и 1 ръчен багаж). Специални условия на записване по време на COVID епидемията

8 нощувки

изтекла оферта

Екскурзия Нова година във Виетнам - Дананг и залива Халонг - 10 дни

7 нощувки със самолет

Залива Халонг - Ханой - Дананг (морски курорт) - Златния мост - Хой Ан - Сайгон Екскурзията е десетдневна и включва 2 нощувки в Ханой, 1 нощувка на борда на круизен кораб в залива Халонг, 3 нощувки в Дананг, 1 нощувка в Хо Ши Мин (Сайгон) в хотели и круизен кораб 4 звезди на база закуска, 2 обяда, Новогодишна вечеря,  самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище и богата екскурзоводска програма в Ханой, Ха Лонг, Дананг, Хо Ши Мин. Настаняването е в хотели и круизен кораб 4 звезди. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти и вътрешни полети Ханой – Дананг и Дананг – Хо Ши Мин, които се извършват от местни авиокомпании (с включени летищни такси, чекиран багаж до 20 кг и ръчен багаж до 5 кг). Групата е с водач–придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери във Виетнам се извършват с минибус/автобус. Лети се с „Турски авиолинии” (с включени летищни такси, чекиран багаж до 30 кг и ръчен багаж до 8 кг). Специални условия на записване по време на COVID епидемията

7 нощувки

изтекла оферта

Виетнам и Камбоджа - с нощувка на круизен кораб в залива Халонг - 11 дни

8 нощувки със самолет

Екскурзията е единадесетдневна и включва 2 нощувки със закуски в Ханой, 1 нощувка със закуска на борда на круизен кораб, 2 нощувки със закуски в Сием Реап, 3 нощувки със закуски в Хо Ши Мин (Сайгон), 7 обяда, 1 вечеря, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище и богата екскурзоводска програма в Ханой, Ха Лонг, Хо Ши Мин и Сием Реап. Настаняването е в хотели 4 звезди и круизен кораб 4 звезди. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти и вътрешните полети Ханой - Сием Реап и Сием Реап – Хо Ши Мин, които се извършват от местни авиокомпании (с включени летищни такси, чекиран багаж до 20 кг и ръчен багаж до 5 кг). Групата е с водач–придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери във Виетнам и Камбоджа се извършват с минибус/автобус. Лети се с „Турски авиолинии” (с включени летищни такси, чекиран багаж до 30 кг и ръчен багаж до 8 кг). Условия за пътуване в covid ситуацията

8 нощувки

изтекла оферта

Екскурзия Виетнам и Камбоджа с Дананг и Златния мост - април 2020 - 11 дни

8 нощувки със самолет

Екскурзията е единадесетдневна и включва 2 нощувки със закуски в Ханой, 1 нощувка със закуска в Дананг, 2 нощувки със закуски в Сием Реап, 3 нощувки със закуски в Хо Ши Мин (Сайгон), 8 обяда и богата екскурзоводска програма в Ханой, Ха Лонг, Дананг, Хо Ши Мин и Сием Реап. Настаняването е в хотели 4 звезди. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти и вътрешни полети Ханой - Дананг, Дананг - Сием Риеп и Сием Реап – Хо Ши Мин. Вътрешните трансфери във Виетнам и Камбоджа се извършват с минибус или автобус. Лети се с авиокомпания Катар Еъруейс. Групата е с водач-придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач-екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача.

8 нощувки

изтекла оферта

Екскурзия Виетнам, Лаос и Камбоджа - магията на Индокитай - 11 дни

8 нощувки със самолет

Екскурзията е единадесетдневна и включва 2 нощувки в Ханой (Виетнам), 2 нощувки в Луанг Прабанг (Лаос), 2 нощувки в Сием Реап (Камбоджа), 2 нощувки в Хо Ши Мин - Сайгон (Виетнам) в хотели 4 звезди на база закуска, 5 обяда, 4 вечери, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище и богата екскурзоводска програма в Ханой, Ха Лонг, Луанг Прабанг, Сием Реап и Хо Ши Мин. Пакетната цена включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти и вътрешните полети Ханой - Луанг Прабанг, Луанг Прабанг - Сием Реап и Сием Реап – Хо Ши Мин, които се извършват от местни авиокомпании (с включени летищни такси, чекиран багаж до 20 кг и ръчен багаж до 5 кг). Групата е с водач–придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери във Виетнам, Лаос и Камбоджа се извършват с минибус/автобус. Лети се с „Турски авиолинии“ (с включени летищни такси, чекиран багаж до 30 кг и ръчен багаж до 8 кг). Условия за пътуване в covid ситуацията

8 нощувки

изтекла оферта

Екскурзия Мексико - Канкун - обиколен тур с водач - пролет 2022 - 12 дни

9 нощувки със самолет

Екскурзията е дванадесетдневна и включва 3 нощувки със закуски в хотел 4* в Мексико Сити, 1 нощувка със закуска в хотел 4* в Паленке, 1 нощувка със закуска в хотел 4* в Кампече, 1 нощувка със закуска в хотел 4* в Мерида, 3 нощувки на база All Inclusive в хотел 5* на в района на Канкун/Ривиера Мая, самолетни билети, трансфери летище – хотел – летище, 2 обяда, таксите за вход в посещаваните туристически обекти и екскурзоводски услуги по описаната програма на български eзик (беседите се правят от местния екскурзовод с превод на български от страна на водача). Лети се с „Турските авиолинии“ (с включени летищни такси, чекиран багаж до 23 кг и ръчен багаж до 8 кг); вътрешият полет Мексико Сити – Виляермоса е с местна авиокомпания. Вътрешните трансфери в Мексико се извършват с микробус/автобус. Актуални условия за пътуване до Мексико Условия за пътуване в covid ситуацията

9 нощувки

изтекла оферта

Екскурзия Виетнам и Камбоджа с Дананг и Златния мост - есен 2023 - 11 дни

8 нощувки със самолет

Екскурзията е единадесетдневна и включва 3 нощувки в Ханой, 1 нощувка Дананг, 2 нощувки в Сием Реап, 2 нощувки в Хо Ши Мин (Сайгон) в хотели 4 звезди на база закуска, 8 обяда, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище и богата екскурзоводска програма в Ханой, Ха Лонг, Дананг, Хо Ши Мин и Сием Реап. Пакетната цена включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти и вътрешни полети Ханой – Дананг, Дананг – Сием Реап и Сием Реап – Хо Ши Мин, които се извършват от местни авиокомпании (с включени летищни такси, чекиран багаж до 20 кг и ръчен багаж до 5 кг). Групата е с водач–придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери във Виетнам и Камбоджа се извършват с минибус/автобус. Лети се с „Турски авиолинии” при дата на тръгване 16.10.2023 или с „Катарски авиолинии” при дата на тръгване 20.10.2023 (с включени летищни такси, чекиран багаж и ръчен багаж).

8 нощувки

изтекла оферта

Екскурзия Виетнам и Камбоджа с Дананг и Златния мост - 11 дни

8 нощувки със самолет

Екскурзията е единадесетдневна и включва 3 нощувки в Ханой, 1 нощувка Хой Ан, 2 нощувки в Сием Реап, 2 нощувки в Хо Ши Мин (Сайгон) в хотели 4 звезди на база закуска, 8 обяда, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище и богата екскурзоводска програма в Ханой, Ха Лонг, Хой Ан, Дананг, Хо Ши Мин и Сием Реап. Пакетната цена включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти и вътрешни полети Ханой – Дананг, Дананг – Сием Реап и Сием Реап – Хо Ши Мин, които се извършват от местни авиокомпании (с включени летищни такси, чекиран багаж до 20 кг и ръчен багаж до 5 кг). Групата е с водач–придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери във Виетнам и Камбоджа се извършват с минибус/автобус. Лети се с „Катарски авиолинии” при дата на тръгване 19.03.2024 или с „Турски авиолинии” при дати на тръгване 04.04.2024, 06.04.2024, 03.10.2024 и 10.10.2024 г. (с включени летищни такси, чекиран багаж и ръчен багаж).

8 нощувки

изтекла оферта

Екскурзия Китай, Хонг Конг и Макао - 13 дни

10 нощувки със самолет

Екскурзията е тринайсетдневна и включва 3 нощувки със закуски в Пекин, 2 нощувки със закуски в Сиан, 1 нощувка със закуска в Денфенг, 3 нощувки със закуски в Шанхай, 1 нощувка със закуска в Хонг Конг; 11 вечери и богата екскурзоводска програма в Пекин, Сиан, Луоян, Шанхай, Макао и Хонг Конг. Настаняването е в хотели 4 звезди. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти, билетите за влака Пекин-Сиан и Сиан-Луоян, билет за ферибота Макао-Хонг Конг, вътрешни полети Джънджоу-Шанхай и Шанхай-Джухай /или Шанхай-Макао/ и трансфери. Вътрешните трансфери в Китай се извършват с минибус или автобус. Лети се „Луфтханза“ при дати на тръгване 20.09.2024 и 18.10.2024 и с „Турските авиолинии“ при всички останали дати. Групата е с водач-придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач-екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача.

10 нощувки

изтекла оферта

Екскурзия Мегаполисите на Япония по време на цъфтежа на вишните - 11 дни

9 нощувки със самолет

Токио - Никко - Камакура - Йокохама - Фуджи - Киото - Нара - Осака Екскурзията е единадесетдневна и включва 5 нощувки в Токио и 4 нощувки в Осака, 7 обяда и богата екскурзоводска програма в Токио, Никко, Камакура, Йокохама, Фуджи, Киото, Нара и Осака. Настаняването е в хотели 3 звезди на база закуска. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти и билети за влака стрела Одавара - Осака. Лети се с авиокомпания „Луфтханза“. Вътрешните трансфери в Япония се извършват с минибус или автобус, а пътуването между Одавара и Осака се извършва с високоскоростен влак. Групата е с водач–придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Условия за пътуване в covid ситуацията

9 нощувки

изтекла оферта

Екскурзия Мегаполисите на Япония - есен 2022 - 11 дни

9 нощувки със самолет

Токио - Никко - Камакура - Йокохама - Фуджи - Киото - Нара - Осака Екскурзията е единадесетдневна и включва 5 нощувки със закуски в Токио и 4 нощувки със закуски в Осака, 7 обяда и богата екскурзоводска програма в Токио, Никко, Камакура, Йокохама, Фуджи, Киото, Нара и Осака. Настаняването е в хотели 3 звезди. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти и билети за влака стрела Одавара - Осака. . Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония се извършват с автобус. Лети се с авиокомпания „Луфтханза“ (с включени летищни такси, 1 чекиран багаж до 23 кг и 1 ръчен багаж до 8 кг). Условия за пътуване в covid ситуацията

9 нощувки

изтекла оферта

Екскурзия Мексико - Канкун - обиколен тур с водач - 12 дни

9 нощувки със самолет

Екскурзията е дванадесетдневна и включва 3 нощувки със закуски в хотел 4* в Мексико Сити, 1 нощувка със закуска в хотел 4* в Паленке, 1 нощувка със закуска в хотел 4* в Кампече, 1 нощувка със закуска в хотел 4* в Мерида, 3 нощувки на база All Inclusive в хотел 5* на в района на Канкун/Ривиера Мая, самолетни билети, трансфери летище – хотел – летище, 2 обяда, таксите за вход в посещаваните туристически обекти и екскурзоводски услуги по описаната програма на български eзик (беседите се правят от местния екскурзовод с превод на български от страна на водача). Лети се с „Турските авиолинии“ (с включени летищни такси, чекиран багаж до 23 кг и ръчен багаж до 8 кг); вътрешият полет Мексико Сити – Виляермоса е с местна авиокомпания. Вътрешните трансфери в Мексико се извършват с микробус/автобус.

9 нощувки

изтекла оферта

Екскурзия Южна Африка - 11 дни

8 нощувки със самолет

Включва водопада Виктория и сафари в Национален парк Крюгер Екскурзията е единадесетдневна и включва 2 нощувки в Йоханесбург, 2 нощувки в района на водопада Виктория, 2 нощувки в Национален парк Крюгер и 2 нощувки в Кейптаун в хотели 3 или 4 звезди на база закуска, 2 обяда, 8 вечери, самолетен билет, трансфери летище – хотел - летище и богата екскурзоводска програма в Йоханесбург, Претория, водопада Виктория, Национален парк „Крюгер” и Кейптаун. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти, самолетни билети с местни авиокомпании за вътрешните полети Йоханесбург - Виктория Фолс, Виктория Фолс - Йоханесбург, Йоханесбург - Кейптаун. Групата е с водач–придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Лети се с „Ер Франс” (с включени летищни такси, чекиран багаж до 23 кг и ръчен багаж до 12 кг.). Вътрешните трансфери в Южна Африка се извършват с минибус/автобус. Условия за пътуване в covid ситуацията

8 нощувки

изтекла оферта

Екскурзия Величието на Япония в сезона на цъфналите вишни - 14 дни - 14 дни

11 нощувки със самолет

Токио – Никко – Йокохама – Камакура – Фуджи – Мацумото – Такаяма – Ширакава-го/Огимаши – Каназава – Киото – Нара - Осака Екскурзията е четиринадесетдневна и включва 3 нощувки в Токио, 1 нощувка в  Кавагушико, 1 нощувка в Мацумото, 1 нощувка в Каназава, 2 нощувки в Киото и 3 нощувки в Осака в хотели 3 звезди на база закуска, 10 обяда и богата екскурзоводска програма в Токио, Камакура, Йокохама, Фуджи, Мацумото, Такаяма, Ширакава-го и Огимаши, Каназава, Киото, Нара и Осака. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония се извършват с автобус/микробус. Лети се с авиокомпания „Катар еъруейс“ (с включени летищни такси, 1 чекиран багаж до 25 кг и 1 ръчен багаж до 7 кг).

11 нощувки

изтекла оферта

Екскурзия Величието на Япония по време на цъфтежа на вишните - 12 дни

9 нощувки със самолет

Токио – Йокохама – Камакура – Фуджи – Мацумото – Такаяма – Ширакава-го/Огимаши – Каназава – Киото – Нара - Осака Екскурзията е дванадесетдневна и включва 2 нощувки в Токио, 1 нощувка в  Кавагушико, 1 нощувка в Мацумото, 1 нощувка в Каназава, 2 нощувки в Киото и 2 нощувки в Осака в хотели 3 звезди на база закуска, 9 обяда и богата екскурзоводска програма в Токио, Камакура, Йокохама, Фуджи, Мацумото, Такаяма, Ширакава-го и Огимаши, Каназава, Киото, Нара и Осака. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония се извършват с автобус/микробус. Лети се с полските авиолинии „LOT“ при дата на тръгване 19.03.2024 г. или с „Турски авиолинии” при дати на тръгване 17.03.2024 и 26.03.2024 г. (с включени летищни такси, чекиран багаж и ръчен багаж).

9 нощувки

изтекла оферта

Екскурзия Перу - 15 дни

12 нощувки със самолет

Лима – Паракас – Уакачина - Наска – Арекипа – Колка каньон – Титикака – Куско – Мачу Пикчу Екскурзията е петнадесетдневна и включва 2 нощувки в хотел 3* в Лима, 1 нощувка в хотел 4* в Ика, 2 нощувки в хотел 3* Арекипа, 1 нощувка в хотел 4* в Чивай, 2 нощувки в хотел 4* в Пуно, 3 нощувки в хотел 4* в Куско, 1 нощувка в хотел 3* в Агуас Калиентес (Мачу Пикчу), 13 закуски, 6 обяда, 1 вечеря. Пакетната цена включва самолетни билети, трансфери летище – хотел – летище, таксите за вход в посещаваните туристически обекти и екскурзоводски услуги по описаната програма на български eзик. Групата е с водач–придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод, със симултанен превод на български от страна на водача. Лети се с „България Ер” и Air Europa (с включени летищни такси, чекиран багаж до 23 кг и ръчен багаж до 8 кг); вътрешните полети Лима – Арекипа и Куско – Лима са с местни авиокомпании. Вътрешните трансфери в Перу се извършват с индивидуален за групата микробус/автобус. Условия за пътуване в covid ситуацията

12 нощувки

изтекла оферта

Екскурзия Япония и Южна Корея по време на цъфтежа на вишните - 11 дни

9 нощувки със самолет

Екскурзията е единадесетдневна и включва 2 нощувки в Сеул, 3 нощувки в Осака, 4 нощувки в Токио в хотели 4 звезди на база закуска, 9 обяда, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище и богата екскурзоводска програма в Сеул, Осака, Нара, Киото, Фуджи, Никко, Токио. Пакетната цена на екскурзията включва билети за полета Сеул – Осака с местна авиокомпания, билети за влака стрела Осака – Токио и таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония и Корея се извършват с автобус.

9 нощувки

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки