Начало » Почивка на море в чужбина » Почивка в Гърция » Почивка на остров Корфу

Промоции за Почивка на остров Корфу

Почивка на остров Корфу

Почивките на остров Корфу предоставят възможност да се излежавате по фантастични плажни ивици, които са характерни за гръцките острови. В допълнение обаче, Корфу изненадва с разкошна растителност, подредени маслинови горички и ароматни цветя, които го превръщат в едно специално, наистина красиво място, предлагащо забележителни гледки.

Колкото повече опознавате Гърция, толкова повече ще обикнете южната ни съседка, превърнала се в една от най-привлекателните дестинации за почивка в Европа. На юг от град Корфу ще намерите археологическия музей, в който са изложени някои от най-изящните скулптури. Връщане назад към миналото, когато Корфу е бил английска колония, ви очаква, ако посетите музея на азиатското изкуство, съхраняващ оригинална колекция китайски порцелан.

Почивките на остров Корфу предлагат вълнуващ нощен живот, шумни вечери и страхотни забавления. През деня можете и да поиграете тенис, да си организирате голф турнир или да помислите кой воден спорт би направил ваканцията ви по-различна и незабравима.

Този очарователен остров е бил магнит за завоеватели от цял свят със своите живописни плажни ивици и затова не се учудвайте на пъстроцветния културен микс, който ви очаква.

Град Корфу е космополитно място, което смесва влиянието на различните колонизатори.
Този великолепен гръцки остров е привличал завоеватели от цял свят със своите живописни плажни ивици, а днес тук ще намерите и веселие, и спокойствие, и културен микс, както и множество забавления.

Acharavi Beach хотел  - Гръцки острови - остров Корфу, Гърция
4 звезди 4 звезди 4 звезди 4 звезди
Хотел Acharavi Beach e разположен на тих и много просторен пясъчен плаж на брега на Йонийско море, заобиколен от зеленина и планински пейзаж.
Детайли
Century Resort Hotel, о.Корфу - Гръцки острови - остров Корфу, Гърция
4 звезди 4 звезди 4 звезди 4 звезди
4* Century Resort Хотел, Ачарави, Корфу предлага достъпна лятна ваканция.
Детайли
Delfinia Hotel - Гръцки острови - остров Корфу, Гърция
4 звезди 4 звезди 4 звезди 4 звезди
4* Delfinia Хотел се намира в Мораитика, остров Корфу и предлага удобства за лятна почивка в Гърция.
Детайли
Nissaki Beach хотел - Гръцки острови - остров Корфу, Гърция
4 звезди 4 звезди 4 звезди 4 звезди
Nissaki Beach е удобен и просторен хотел с отлично месторазположение и изглед към морския залив. Заобиколен е от тучна маслинова горичка на тераси, а от двете му страни се простира дълга и тиха плажна ивица.
Детайли
Kontokali Bay Resort & Spa, сезон 2015  - Гръцки острови - остров Корфу, Гърция
5 звезди 5 звезди 5 звезди 5 звезди 5 звезди
Хотел Kontokali Bay е разположен на покрит с гори и зеленина малък полуостров на източния бряг на о-в Корфу. Удобен и луксозен комплекс, предлагащ достъп до 2 пясъчни плажа, хотелът се е превърнал в много популярно място за отморяваща почивка в приятна и изискана атмосфера.
Детайли
Marbella Beach хотел - Гръцки острови - остров Корфу, Гърция
4 звезди 4 звезди 4 звезди 4 звезди 4 звезди
Хотел Marbella Beach e петзвезден хотел в Корфу и е един от най-наскоро реновираните луксозни курорти на острова. Разположен е на хълм над красивия плаж Агиос Йоанис Перистерон на южното крайбрежие на Корфу на ок. 200 м от пясъчно - чакълестата ивица.
Детайли
Louis Corcyra Beach хотел - Гръцки острови - остров Корфу, Гърция
4 звезди 4 звезди 4 звезди 4 звезди
Хотелът е разположен на самия плаж на спокойния и красив залив Гувия. По своето местоположение той ще се хареса както на привържениците на природните прелести, така и на онези, които искат да се разровят в богатата култура на близкото курортно градче.
Детайли
Apollo Palace Hotel - Гръцки острови - остров Корфу, Гърция
4 звезди 4 звезди 4 звезди 4 звезди
4* Apollo Palace хотел се намира в Месонги, остров Корфу.
Nefeli Hotel - Гръцки острови - остров Корфу, Гърция
3 звезди 3 звезди 3 звезди
3* Nefeli Хотел е уютен хотел, предлагащ качество на достъпни цени на остров Корфу.
 

Календар

Септември 2018
Октомври 2018
Ноември 2018
Декември 2018
Януари 2019
Февруари 2019
Март 2019
Април 2019
Май 2019
Юни 2019
Юли 2019
Август 2019

Отзиви и мнения

Най-търсени

Топ предложения


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/hosting/profi-tours-bg/profi-tours.bg/index.php:141) in /usr/hosting/profi-tours-bg/profi-tours.bg/index.php on line 648
string(30) "последни-места-есен-2018-09-19" NULL bool(false)