Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс

Почивка в Хърватска

Почивка в Хърватска

Хърватска се слави със сапфирените води на Адриатика, които нежно се ‘потушават’ в романтичните плажове и уединени заливчета, с който е осеяно крайбрежието на Хърватска. Красота от централната част на Далматинското крайбрежие на север, през Централна Далматия до прочутата Дубровнишка Ривиера на юг.

Със своите 30 невероятни курорта, Хърватска предлага изкусителни летни почивки за всеки вкус и бюджет. Почивката на море в Хърватска безспорно е невероятно преживяване, защото тук ще намерите едни от най-пленителните плажни ивици в света. Плажната ивица е 4058 км и се съставлява от очарователни плажове, уединени заливчета, пристанища, които приютяват различни плавателни съдове- от кораби, малки лодки до частни яхти, както и от 1185 острова /само 5 острова по-малко от тези на Малдивите/. 47 от хърватските островчета са необитаеми, но за сметка на това другите представители на островната група са като магнит за туристите, които продължават да се връщат тук всяко лято.

Независимо дали вашата идеална лятна почивка в Хърватска е свързана с пълен релакс в някой от оживените крайморски курорти, или културни преживявания из дебрите на историята в градчета, където времето като че ли е спряло, или дори ако предпочитате да опознаете обширната плажна ивица и чисти езера с кану или корабче, сигурни сме, че лятната почивка в тази страна ще намери с какво да ви очарова. Гмуркането и водните спортове са нещо, което не можете да пропуснете това ляти, ако става дума за кристално чистите води на Адриатика! Планинското катерене също се е превърнало в местна традиция от началото на 1800 година поради зашеметяващите, недокоснати от човешката суета пейзажи! Летните фестивали, концерти на открито в големите морски курорти по Адриатическото крайбрежие са нещо друго, на което просто няма да можете да устоите!

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки