нашите топ предложения за

Почивка в Сицилия

Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс

Почивка в Сицилия

Почивка в Сицилия

Почивките в Сицилия свързваме с незабравими природни пейзажи и богато културно наследство! Сицилия е най-големият остров в Средиземно море. Това райско кътчре в Италия предлага голямо разнообразие от възможности за активна почивка. Неописуемо красивите пейзажи привличат любителите на природата, а изпълнение с любов градчета и курорти са чудесен избор за всеки пътешественик, който търси богато културно наследство и история. Драматичните планински гледки осигуряват и много приятни пешеходни турове за почитателите на активния отдих на открито. За много туристи обаче най-голямата забележителност на острова е Етна, известния действащ вулкан на Сицилия.

Дестинациите за лятна почивка тук са от модерни крайбрежни курорти като Таормина до живописни планински кътчета като Кастемола. Почивка в Сицилия няма да е същата, ако не се потопите в специфичната атмосфера на столицата Палермо. Ако обичате шопинг приключения, отправете се към Сиракуза.

Сицилия е пресечна точка на Изтока и Запада, тук са минали най-славните цивилизации: гърци, римляни, финикийци, нормани и маври, и са оставили едни от най-забележителните образци на своята култура и изкуство.

Почивка в Сицилия - стари предложения

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки