нашите топ предложения за

Почивка в Пулия

Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс

Почивка в Пулия

Почивка в Пулия

Пулия може със сигурност да заеме мястото си в рубриката на най-известните италиански региони. Всичко, което един турист би очаквал от една почивка в Италия, там присъства в изобилие: древни градове, натежали от плодовете на миналото, екстравагантни църкви, родени от въображението на най-добрите европейски архитекти, белезите на безкрайната поредица от завоеватели и култури, щамповани в камък, злато и мрамор, синьо-зелени морски ширини и храна, неотстъпваща по нищо на най-добрата в Италия.

Уморени от тълпите в Кампания и Тоскана, тук пътешествениците могат по-спокойно да се наслаждават на бароковото великолепие на Лече, наричан "Флоренция на юга", или на някое от по-малките (но не по-малко красиви) градчета на Пулия. Скалните жилища на Матера, специфичните цилиндрични постройки с конусовидни покриви на Алберобело, музеят на виното в Мандурия, „Малдивите на Саленто“ – Песколюзе и още много кътчета крие в себе си окъпаната в слънце Пулия.

За всеки, който търси страхотни пясъчни плажове, добра храна и вино, история, култура и природна красота, ще е трудно е да намери по-подходящо място от тази автентична земя.

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки