Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс

Хотели в Кавала и почивки около Кавала

Хотели в Кавала и почивки около Кавала


Кавала е любима дестинация за много българи - както за екскурзии, така и за почивки в някой от многобройните хотели в града и по крайбрежието около него, разположени в някой от многобройните приказни заливи на Егейско море с първокласни пясъчни плажове, изумрудено синьо море и девствени гори наоколо. Крайбрежието около Кавала, заедно с полуостров Халкидики, са най-близките до България варианти за почивка на море в Гърция, което заедно с прекрасните условия, добри цени и богат избор ги прави предпочитана дестинация от България дори за кратка почивка на море.

Най-посещаваните хотели от българи в района на Кавала са разпръснати в и между градчетата и курортите около Кавала, като Керамоти, Неа Перамос, Неа Ираклица. Много често хотелите, разположени извън населените места са предпочитани, поради уникалното съчетание от спокойствие сред девствената природа и удобния достъп с кола до Кавала и остров Тасос.

Избрали сме за вас хотели с гарантирано качество за почивки в Кавала и около него. Един от най-посещаваните и оценени от нашите клиенти хотел е Tosca Beach хотел 4****, разположен в собствен залив на 6 км от Кавала по посока на Палео Цифлики и Неа Ираклица на едноименния плаж Tosca Beach, носител на Син флаг. За тези, които предпочитат да са в самия град Кавала, най-добър вариант за почивка на море е Lucy Hotel 5*****, разположен в западния край на града на плажа Kalamitsa, също с присъден Син флаг.

Хотели в Кавала и почивки около Кавала - стари предложения

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки