нашите топ предложения за

Великден 2024

Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс

Великден 2024

Великден 2024

Великден 2024 със самолет в Испания и ИталияВеликденските празници са чудесна възможност да подарим семейна почивка в чужбина. На Великден пролетта е благословила най-красивите европейски дестинации с пролетно очарование и романтична атмосфера, топло време и много слънце. Почивките покрай Великден обикновено са много изгодни и са шанс да посетите курорти и дестинации извън активния сезон, за да не се налага да блъскате с тълпите туристи във Венеция или да разгледате Акропола в Атина на спокойствие.

Великден е прекрасно време да посетите Средиземноморското крайбрежие и острови на Испания с ексклузивните пролетни програми за почивка на Профи Турс - Барселона - Коста Брава, Коста дел Сол - Малага, Коста Бланка - Валенсия, Палма де Майорка.

Великденските празници са повод за екскурзия в чужбина или кратък семеен уикенд в съседна Гърция или Турция, тъй като децата не са на училище, а родителите имат няколко дни отпуск, които могат да прекарат със своето семейство на някой слънчев плаж или в някоя от разкошните европейски столици.

Независимо дали искате да избягате от ежедневието или да изненадате близките си с почивка за Великден, ние знаем какво да Ви предложим, пакети за Великденска почивка в най-мечтаните туристически дестинации в Европа и по света!

Великден 2024 - гарантирани групи

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки