02 940 11 00
0887 220 661

9:30-18:00ч
Profi Tours

Обща информация

Хотел Снежанка, Пампорово

Почивка в Пампорово, България

През декември 2006 г. „Снежанка” отвори врати изцяло обновен с модерно лоби и просторен ресторант с кокетно обзавеждане. Стаите са комфортни, с модерно вътрешно оформление.

Местоположение на Хотел Снежанка:

Хотел "Снежанка" е първият хотел за международен туризъм в курортен комплекс „Пампорово” и се намира в центъра на ски-курорта.

Настаняване в Хотел Снежанка:

Хотелът разполага с 67 двойни стаи и 11 апартамента, 5 от които са с камина. В новото крило на сградата на разположение на гостите са общо 75 апартамента.

Удобства в хотела:

Хотел "Снежанка” предлага безплатен паркинг на своите посетители.

Хранене и развлечения:

Ресторантът на хотела предразполага с уютна атмосфера и разнообразие от ястия. Комплексът включва още лоби-бар, механа с автентичен родопски интериор и оригинални специалитети, дискотека и магазин.

Спа и отмора в Хотел Снежанка:

Спортният център предлага на гостите на хотела много варианти за почивка и развлечение – зала за фитнес, закрит плувен басейн, сауна, джакузи, хидроджет, солариум и зала за масаж.

Бизнес удобства в Хотел Снежанка:

Хотелът предлага добри условия за организиране на конферентни събития и семинари. На разположение на гостите са две зали с капацитет от 20 до 80 души, както и необходимото техническо оборудване.

Уебсайт: http://www.snezhankahotel.com/bg/

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Пампорово ски - хотели

Други гарантирани групи

 

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки