Обща информация

Хотел Св. Георги, Чепеларе

Почивка в Чепеларе, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивки на планина, На планина в Чепеларе или актуалните ни промоции.

Хотел “Св. Георги” е 3-звезден хотел, който предлага апартаменти и стаи със самостоятелен санитарен възел. Намира се в ски курорта Чепеларе в Родопите, България.


Местоположение на Хотел Св. Георги:

Хотел “Св. Георги” се намира в центъра на град Чепеларе, сгушен сред величествените Родопи, сред прохладата и спокойствието на борови гори.

Настаняване в Хотел Св. Георги:

За Вашата почивка или бизнес мероприятие хотел "Свети Георги" предлага уютна атмосфера и стилен интериор, съчетани с топлината на дървото и камъка. Осигурени са всички удобства за пълноценен отдих и забавления.

В елегантната обстановка, край топлината на огъня в механата и винарната на хотела, можете да се насладите на вкусни родопски ястия и чудесна селекция на ароматни вина от различни райони на света. В клуба на "маса-джиите" - запазена марка на хотела, ще се потопите в сладостта на безделелничеството.

Хотел "Свети Георги" работи целогодишно и е много подходящ за семейства с деца. По желание на гостите могат да бъдат осигурени допълнителни удобства и грижи за децата.

Хотел "Свети Георги" разполага с луксозни двойни и тройни стаи, студиа и апартаменти с напълно оборудвани кухни, просторни дневни с цифрова телевизия, Wi-Fi, централно отопление, тераси. Във всички апартаменти и студиа има възможност за допълнително легло.

Хранене и развлечения:

Механа и винарска изба

Механата е чудесно място за питие пред камината след тежък ден на пистата, или за отмора след разходка в планината. Винарската ни изба може да се наеме за различни събития – персоналът ще се радва да ви предостави допълнителни удобства, като на място приготвена храна и дегустация на български вина. Можем да предложим разнообразни по вид и качество вина: нашата селекция изискани вина отлежават в български дъбови бурета, след като са били във френски дъбови бурета 3 месеца (след всяка реколта се заделят няколко бурета да отлежават допълнително). Също така предлагаме селекция бутилирани вина от почти всички други краища на света.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи