Обща информация

СПА Комплекс Катарино, Банско

Почивка в Банско, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивки на планина, На планина в Банско или актуалните ни промоции.

Добре дошли в Катарино СПА Хотел! Планински уют, чиста храна, хармония и релакс...вдъхновени от Природата!


Местоположение на СПА Комплекс Катарино:

Катарино СПА Хотел e разположен в полите на Рила, в живописното Катарино, само на 3 км. от Разлог и на 10 км. от Банско.

Хранене и развлечения:

Не пропускайте да опитате от всичко! Ние не прадлагаме храна, ние предлагаме изкувство и изживяване, заради които ще се връщате отново и отново при нас.

Развлечения и свободно време:

СПА Хотел Катарино се е погрижил да осигури разнообразни забавления за цялото семейство - на открито и закрито, за по-активните от Вас, както и за тези, които предпочитат тишината и спокойствието.

Спа и отмора в СПА Комплекс Катарино:

В СПА център Катарино ще почувствате благотворната сила на природата, енергизиращият планински въздух и нежната прегръдка на минералната вода. Спа зоната предлага различни процедури, за да се отпуснете след ден, прекаран на свеж планински въздух. Ще усетите зареждащата положителна енергия на планината, която ще ревитализира тялото и духа Ви. Обгрижени от нашия високо квалифициран персонал ще се почувствате удовлетворени от пълноценната си почивка и  изпълнени с нови жизнени сили.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи