Обща информация

Хотел България, Бургас

Почивка в Бургас, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивка на море, Почивка на море в Бургас или актуалните ни промоции.

Символът на  град Бургас хотел „България“  вече предлага нова, модерна и изцяло променена визия зад емблеметичната си фасада. Съвременният и елегантен стил, съчетан с  повече от 40 години опит и традиции в посрещането на туристи са гаранция за  удобство, отлично обслужване  и специално изживяване на нашите посетители.


Местоположение на Хотел България:

Централната локация на хотела до всички забележителности, административни институции, театри, магазини, ресторанти,кафенета и нощни заведения е едно от основните му предимства. Плажът и морската градина са на 10 минути пеша, а централните гара и автогара само на 100м разстояние. До летище Бургас можете да стигнете за 15мин с кола (12км.)

Настаняване в Хотел България:

Стилният хотел разполага с 194 уютни стаи и апартаменти, модерно обзаведени според най-съвременните тенденции. Всички стаи са с централна климатизация с индивидуално регулиране и смяна на режима, телевизори с плосък екран, работен кът, мини бар, ел.кана и сет за кафе и чай, безплатен сейф,  баня с душ кабина, сешоар и тоалетни принадлежности.

Хранене и развлечения:

Тук се ще се насладите на невероятната кухня  на нашите ресторанти:  а-ла-карт ресторанта с изглед към центъра на града и ресторант „България“

Бизнес удобства в Хотел България:

На разположение на нашите корпоративни партньори е модерната конферентна зала с капацитет до 280 седящи места, която може да бъде разделена на по-малки зали и конфигурирана според потребностите на мероприятието.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи